202

Анонимен

преди 3 години

Мутрите трябваше досега да са подали сами оставка. Сеганарода ще ги изгони с камъни.

201

и ся ко?

преди 3 години

другаря маркс/мърдухай/ го е измислилдругаря сталин е избивал по идеологически причини,а другаря хитлер по етнически.От един отбор юнаци,все социалисти-фашисти.Заради експеримента и световна война са договорили.

200

Партиен член

преди 3 години

Е,и какво от това ?!

199

Анонимен

преди 3 години

БСП-то щяло да сменя модела... техния модел... с ДС-то, което управлява чрез Доган и Пеевски, с корупцията, с мизерията... този модел, сегашният, е моделът на БСП /БКП/ - всички мекерета-корумпета идват именно от БСП. Техни възпитаници, от техните школи... Практиките, кражбите - всичко това ни е наследство пак от БСП-то /БКП-то/... а те щели да сменят модела... хе-хе-хе...

198

Анонимен

преди 3 години

БСП са част от проблема, не от решението. ДС управлява България чрез Доган и Пеевски, а ДС води началото си именно от терористите БКП. През годините съм се нагледал на провокаторите на БСП по протестите, особено срещу Орешара.

197

hitko

преди 3 години

Чакалите от БСП, решиха че ще има и малко *** за тях...Доста време им отне да си преценят шансовете за нови избори! То, големи сметки, другари и другарки...Пак ще играете с ДПС, ще зарибите някой малка новоизлюпена партиййка и целия смисъл на мераците за "НОВ" политически модел, ще отиде по дяволите. Както е ставало винаги досега. Затова, вземете си наврете главите, в г...ъзовете и дишайте дълбоко...миризмата на пор.

196

Анонимен

преди 3 години

Сега,да оставим *** да свършат каквото могат,а след това ще наритаме и тях.Апропо Ниновица с импекса не е ли олигарх,добре де ,мини олигарх.Комуниста най много обича капитала на капиталиста.

195

Факт

преди 3 години

Какво стана с Фигуранта ,бе ? Къде се скри страхливата фигурантска душица ? Като го инструктираха от Москва и Дубай излезе с вдигнат юмрук, изцепи се и се скри. Сега обтяга крачка в кабинета и докладва на Москва и Дубай. А комунистите се "затичаха" (по поръка на Черепа) да искат вот на недоверие. Браво! Да видим как ще фалирате държавата отново ? Е, щом протестиращите това искат,моля ! Заповядайте. Само че Европа дава пари на Борисов , не на вас ! ЗА вас Европа дава един гол х.. !

194

гола вода

преди 3 години

До ех другареняма ги вече съветските танкове..... и чуждите господари на собствената ни земя!!!!

193

тотален вот!

преди 3 години

Всички до един от БКП-ДС

192

Вики

преди 3 години

Пълна мобилизация на герберските подлог.. Голямото плюене! С него ще си останете. Дали в залата или на площада, ще ви свалим от власт. Достатъчно крадохте!

191

HeinrichHimmler

преди 3 години

Тази клоака, наричаща се медия вчера цял ден държа записите на Божков ,спуснати удобно от прокуратурата по заповед на Бойко, като топ новина. Днес една думичка не сте обелили на новия запис на тиквата от Банкя с Борис Велчев, бивш главен прокурор , но иначе братче на Борисов . Да живее независимата прокуратура.. дано изгниете на кладата!

190

Цървул

преди 3 години

Единственото червено, което искам е една узряла диня! И БСП в Червената книга!

189

Анонимен

преди 3 години

Баце сега ще иде при Корнела да пазари експертно правителство. Утре ще сте коалиционни партньори. А ДПС пак ще си работи "отзад"

188

смешен си

преди 3 години

До Анонимен 209Абе ква корупция при БСП те ограбиха народа и се самоназначиха за милионери,ти за корупция пишеш?

187

Анонимен

преди 3 години

Доган изклати и Борисов. Тъжна работа, на тия години

186

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази червена партия, стига с тези червени папки! До гуша ни дойдохте, комунисти! Няма ли отърване от вас!

185

Много нагли

преди 3 години

Тез ей и ТРОЛА Българин и той

184

Анонимен

преди 3 години

Тука един шапшал твърди, че стандартът на живот в Гърция и България бил едднакъв. Тогава защо не идват гърци да работят в България, а Гърция е фрашкана с български гастербайтери?

183

Тъп

преди 3 години

Сегашните толкова добре управляваха България, че всички "мигранти" минали през България, бягаха толкова бързо, че не можаха да засекат бройката им. Не разбирате ли, че българите бягат от България. Кое е хубавото сега?