335

Анонимен

преди 3 години

протестиращите са западни *** баш джженндъри и глууупаци които няма да гласуват на изборите или ще гласуват пак за ГЕееРБ понеже седеерастите им писали по интернета, че при социализма било много лошо и само сееерасти и гееррберасти могат да управляват а Орешарски е виновен за всичко затова сте на това положение младото поколение е тотално затъпяло учило на запад на джендърство а в главите нищоо

334

в коя аптека

преди 3 години

бяха сравнили носенето на маска като бб с носенето на оная работа върху гащите

333

Анонимен

преди 3 години

Плюйте по мен ,но аз ще се правя че вали дъжд.

332

народ

преди 3 години

500 евро пенсия 900 евро минимална заплата това му трява на народа и премахване на всички 240 от парламента друго народа не иска

331

158

преди 3 години

Бойко, спаси ни от вируса! Подай оставка!

330

Pepi

преди 3 години

Протестите са нормално явление за демократична държава ...... на който не му харесва да отива да живее в Северна Корея .

329

*/*

преди 3 години

Физиономията на Борисов страшно напомня на една друга от 10.10.89.

328

Варна

преди 3 години

Нагъл е , нагъл е защото всички знаем че масово купуват гласове , а говори че побеждават в честни избори. С това си говорене , още повече отвращава хората.

327

Главанак

преди 3 години

" Досега побеждавали в честни избори4- това е най- опашатата лъжа. Купени, 100%. Най - важното е друго,казал го е Г. Бенковски- преди повеле от 150 г.- " в сърцето на тирана е отворена такава люта рана, която никога няма да заздравее" Тиранът е ясен- този, който се опитва отново да манипулира и лъже най- безогледно хората.Дори да остане, не виждам как ще управлява!

326

veso

преди 3 години

Тези неща ,който сега му казват да КАЗВА,ако ги мислеха нямаше да се докара до тука,.ПИЧ ТИ НЕ СИ ШОФЬОР НА ДЖИП С 10 БОНА ЗАПЛАТА.Горанов-Амнезията да го хваща Гешев .нали е работлив

325

Дани

преди 3 години

Герб отдавна трябваше да подготви млад образован и решителен човек.Тоя даже топки няма.Едно е в джипката да дъниш чалга,друго е като например макрон или мицотакис да браниш държавата от вандализъм.за мен е страхливец който за трети път ще предаде гласувалите за герб.

324

Панов

преди 3 години

Когато сменяш нещо,трябва да знаеш с какво го сменяш.Предсрочни е лошо и скъпо.Ако ги има,трябва да са и за парламент и за президент.

323

Ю кортес

преди 3 години

За всички е видно че Борисов е напълно изчерпан.Протестите да продължават без палежи.Най добрия вариант е редовни избори.Там файтон партиите да поискат доверие защото сега не се знае кой какво иска освен черепа.Той иска да търкаме билетчета.

322

Протестиращ срещу ?

преди 3 години

Глу-пак вървиш към ареста май ! Тия с които се хвалеше най много и ги возеше с джипката лесно ги предаде защото си без топки ! Кото те е страх от кръв сигурно и на зъболекар не ходиш !

321

Анонимен

преди 3 години

Човека се подиграва с протестиращите.Протестирайте мирно, за да не ме притеснявате...

320

Алекс

преди 3 години

А, той ни разрешава да протестираме!Ама благодарим!Такъв жест!Иначе сериозно, този трябва да си ходи и веднага след това е за психодиспансер.

319

справедлив

преди 3 години

Ей Тиквуне ,връщай чекмеджетата на народа!Твоята заплата се превежда по банков път.Всичко друго е наше и е от нашия залък.А милиционерската си демагогия я запази за времето ,което ще прекараш при бай Ставри.

318

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Единение с мафията ? Изкукуригал шашмаджия .А с чекмежетата не можели ,единение ? Питам ?

317

Анонимен

преди 3 години

Важно е на протеста да се заразят привържениците на БКП (и на Божков) и да няма кой после да гласува за тях. Е и някои шашави де.

316

тт

преди 3 години

Дългото властване го изкара от релсите необратимо. Няма да се спирам на всички скандали, лъжи и простотии. Много са. И нямам толкова символи. Само на една от последните ще се спра. Контрапротестът не бил организиран. Хората били дошли да го подкрепят щото сме влезли в чакалнята за еврозоната ..