512

човека каза ;

преди 3 години

Тея ги знам всичките,от мене по учен и убав за цар нема ! Служебен кабинет --абсурд ! Тея ще ме разследват та ще ме разкатаят ! Министрите ги махам с нежелание ,защото и други да сложа ще правят само това което аз им кажа ! Разбрах и ,че нещо щяло да идва ,черни облаци ,невиждани кризи,бурно море ,огън и жупел от небето корона на земята и ето ГО Спасителя който единствен е способен да намери верния път за спасение на народа ! Какъв късмет ,че папите ГО галих по главата Ооооо чудо !

511

Анонимен

преди 3 години

Не му ли е мъчно за 610 лв. БРУТО МРЗ и 250 лв. минимална пенсия?Не му ли беше мъчно по време на ИП, когато не даде ни стотинка безвъзмездна помощ?Не му ли бе мъчно, когато ни наричаха диванни *** и маргинали?Оня ден раздал пари на държавните чиновници. А на обикновените хора- нищо!Вълкът козината си мени, но нрава- не.

510

Анонимен

преди 3 години

За това колко са тъ'пи почитателите на тъ'пата Пожарна прочетете коментариите им тук и се развеселете още повече ! Понеже те са овча па'плач каквото им каже про'стия това е истина,сега се е изцепил,че протестите са платени от Черепа, де да беше така,защото неговите пари са откраднати от народа и като му "плаща" сега ще му ги върне, но за жалост не е така ! Цялата шайка от комунисти /ГЕРБ,БСП,Патриоти,ДПС ит.н/които 30 г крадат трябва да облекат костюмите на затвора и да им се отнеме имуществото!

509

Поручик Ржевски

преди 3 години

Човекът с 1000 лица. Сега е извадил маската на тъжен, самотен и неразбран човечец, който не разбира защо го мразим.ОТИВАЙ В ТЕАТЪРА БОРИСОВ, СПРИ ТЕЗИ ТЕАТРАЛНИ ПОСТАНОВКИ.

508

Анонимен

преди 3 години

Тоя бочко нещо много притеснен ми изглежда. Вижте го колко е червен и подут, какви кръвясали очи. Сигурно дъни кръвно 280/190. Доста е възможно да му се пръсне сърцето, преди народа да е успял да го извади от дупката му.

507

Анонимен

преди 3 години

ББ, разкарай и Шехерезада, брат! Мухлата не може да обясни откъде са мангизите за имотчетата. И още нещо - пичове, проучете коя банка е финансирала имотчетата на Шехерезада и ако имате нещо в китарите - далеч от тази банка!

506

Хе хе хе

преди 3 години

До Lex Какво по страшно от сега ? Първи по смъртност в света ! Най бедни ,най корумпирани ,най крадливи управници ,срастнала мафия с ,,правосъдие,,,най болна нация в Европа . И по 500 лева на ц.иг.а.нче ,на калпак ..

505

Lex

преди 3 години

Дано не падне ГЕРБ, че като чета коментарите страшни клошари се задават. ББ дръж се.

504

Анонимен

преди 3 години

Ще счупите държавата бре!

503

БАЦЕ С КАСКА

преди 3 години

ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И АЗ СЪМ ПРОС ЗАТУВА СЕ РАЗБИРАМЕ !

502

искаме

преди 3 години

незабавен независим одит на хазната от екип от бивши финансови министри представители на различни партии - да се види какво практически се случва с чекмеджетата - може да присъства и представител на чакалнята

501

искам да прибирам

преди 3 години

порциите в чекмеджета безнаказано

500

властелинът на

преди 3 години

ЧЕКМЕДЖЕТАТА

499

111

преди 3 години

Тълпата риве ,щото хитреца Божков е развързал кесията,поддържа ефективно логистиката на ***,на Шушлека ,иска да си връща на гл.прокурор и на финансовия ,та целия камуфлаж ,че гонят "мутрите",това просто е безумието на тълпата.Те знаят ли кои са мутрите,крадеца вика дръжте крадеца.Борисов е най успешния премиер,който съумя да постигне много за държавата,за доходите тройно спрямо Станшшев и когато решиха да се борят с олигархита,тя се озъби и поведе тълпата.

498

Радко

преди 3 години

Ти изби рибата точно така

497

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/517"Номерата и наглостта на тиквата са безкрайни..." - човекът е европейски политик и демократ. Какво искаш - да не лъже ли? Та лъжата е въпрос на европейски ценности за политиците!Както каза холандският премиер: "лъжата в политиката не е грях".

496

Анонимен

преди 3 години

До адвокат ТеневИ кой ти каза, че мнозинството не го иска?

495

Анонимен

преди 3 години

Барба Ганьос да си ходи.Заедно с Каскета ,Щаба ,Сокола и Шиши.И да не напускат страната, че престъпленията им са за над 20г присъди.

494

Анонимен

преди 3 години

*** си Боко ,*** си!Без теб живота ще бъде по-хубав и по-весел.Омръзнал си на всички с глупостта и арогантността си.Ще те запомним с алчността ти и шкафчето ,което пазиш с пищов.И с джипа от който раздаваше нашите пари ,само и само да останеш на власт.И с 2.5 милиарда, които подари на господарите си.Ще те запомним като шофьора на Живков ,грабил 10 години страната ни!

493

До 512

преди 3 години

Радев веднага ще разпореди да не плащаме ток, парно и вода, ще ни платят 2-3 месеца да сме на почивка в Гърция и 1-2 на нашето море!