35

НЕОБХОДИМО Е

преди 3 години

незабавен независим одит на хазната от екип от бивши финансови министри представители на различни партии - да се види какво практически се случва с чекмеджетата - може да присъства и представител на чакалнята

34

Ха-ха-ха

преди 3 години

До ШопоЗад вас е Москва, ***!

33

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО ВКАРА БГ В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА, А ЧЕРВЕНИТЕ И КО ОБЕЩАХА ДО 2023Г ДА ВЛЕЗЕМ В ЕВРАЗИЯ- Е ТЕ ТОВА ИСКАТ ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ...ТА ЧЕРЕПЪ НАЗНАЧАВА ФИГУРАНТИ НА ТЪЛПАТА...

32

До магаревъд

преди 3 години

До магаревъдМного е хуманна да раждаш да отглеждаш да развъждаш магарета, но не се опитвай да мислиш на глас.

31

Анонимен

преди 3 години

МОЛИТВАТА НА РАДЕВ- СТУДЕНО МИ Е, ПРИЕМИ МЕ В СВОИТЕ ОБЯТИЯ НА СЕЛСКА БОГОРОДИЦА, МОЛЯ ТЕ ИЗСЛУШАЙ МЕ ПОМОГНИ МИ ДА НЕ ЛЪЖА, ЗАКРИЛЯЙ МЕ ОТ СТРАШНАТА МАГИЯ НА СКЪПИТЕ ПОДАРЪЦИ, ПОМОГНИ МИ ДА ЗАПАЗЯ ДО КРАЯ ДОБРОТАТА СИ, ЗАКРИЛЯЙ МЕ ОТ СТРАШНОТО ПРИЯТЕЛСТВО НА ХОРАТА, КОИТО ТЕ ЗАГУБИХА, ПОКАЗВАЙ МИ ИЗМАМАТА НА ТЕХНИТЕ ЛАСКАТЕЛСТВА...

30

ВАСКУ ЧЕРЕПЪ

преди 3 години

БЪЛГАРИ- НАЗНАЧАВАМ ВИ ЗА КРЕАТИВНА ТЪЛПА!

29

клише

преди 3 години

До шопо. Тези банални лозунги сме ги чели сто пъти и педи. Всеки е излизал с тях - и ГЕРБ, и БСП, и десните, и кой ли не. А всъщност, колко сте?

28

Реалист

преди 3 години

До 26. От двете неща едното не е вярно, другото е. Първо, недоволството НЕ Е НА ВСИЧКИ срещу ГЕРБ, второ - вярно е, че Борисов ще се върне отново, защото печели ИЗБОРИТЕ.

27

Шопо

преди 3 години

Ако ни прекършат на този протест ще станат безумно нагли !!! Затова няма да отстъпим !!! Зад нас е България,децата ни,жените ни,родителите ни...

26

Анонимен

преди 3 години

Недоволството е във всички срещу ГЕРП. Дори и олигарси като Черепа са срещу Тиквата и калинките. Но след свалянето му той ще се върне пак, защото изборите го циментират.

25

На гражданите

преди 3 години

много отдавна им е писнало от корумпирани мутри, обаче не протестират и много хора отстрани им се чудят, обаче докато важи договорката - управляващите крадат, а народа скатава ще има мир и само разни "активни мероприятия" ще генерират някаква форма на протести. Бойто трябва да се е научил от миналия път дето го свалиха заради едни надписани сметки за ток. Не е трудно да бъде предизвикан гнева на тълпата, ако не контролираш "своите", а те изглежда пак са на път да му се измъкнат.

24

Анонимен

преди 3 години

Толкова много институционален гняв от доста време не е имало. Протестиращите бяха боядисани по толкова противоречиви начини от политици и медии, че стана смехотворно. Първо били неорганизирани млади хулигани и наркомани, после били дърти комунисти, поддръжници на БСП и Радев, сега стават платени от черепа тълпи. Утре ме е страх да си ги представя в какво ново ще ги изкарат. Само едно не казаха за тях, че са граждани на които им е писнало от корумпирани мутри. Това удря твърде близо.

23

1

преди 3 години

И Божката говори за лидер и организация. Маноловица да излезне най - отпред и да ревне с цяло гърло и ето ти лидер. Румбата пикливия не става за тая работа.

22

Протеста

преди 3 години

е толкова креативен, че чак е художествен и изглежда напълно режисиран. Не мога да разбера кукловодите изчерпаха ли се що ли - да вземат да заложат на реализма - в тази държава има достатъчно проблеми. Обаче положението на хората май не им е много ясно и си интерпретират някакви техни си измислени проблеми, уви. И как пък всички медии така старателно го отразяват, че чак го напампват! А за главния прокурор да не говорим - той просто докарва нещата до върховете на абсурда!

21

Анонимен

преди 3 години

САМО ГЕРБ!

20

Един

преди 3 години

Една безмислена статия изпъстрена с глупости.

19

Анонимен

преди 3 години

Тоя протест е покварен! Шепа *** под влияние на наркотици и алкохол дерибействат. Да ги смаже жандармерията и в затвора!

18

Abigeil

преди 3 години

Дайте и на мен , бе! Защо никой не дава? Как така само на вас? Кои сте вие?

17

Анонимен

преди 3 години

Откога злобата и приткоумието се определят като "Творчеството на площада е креативно"?

16

Тони

преди 3 години

Признавам си, че бях и на 2та протеста , контрапротеста и организирания от Божков, за втория взех повече , защото доведох хора с мене, за тези , които си правят илюзии, че простестите са ''спонтанни'' ми е много жал....ТАКИВА НЯМА ОТ ПОНЕ 30 ГОДИНИ ! Доволен съм от живота си в България и го правя за пари и веселие, не подкрепям никоя партия...