20

пфу

преди 3 години

Тавариш Станишев пристига. Радвайте се червени ***. Цял живот ще ви напомням как дестабилизирахте българия 8 месеца преди избори и дадохте властта на ДПС + БСП. *** сте всичките протестърчета !

19

Тулу

преди 3 години

Немога да повярвам чепрез 2020-та все ощеси говоримза ......... БСП? Хахаха алтернатива!? Вълцив *** кожи. Никога на власт. То е смешно че дори в парламента влизат. Няма да има оправия. Дано поне тулупа да изчезна

18

Анонимен

преди 3 години

Сергейчо,и ти трябва да се скриеш,Душко.Писна ни от такива като теб!38113

17

мнение

преди 3 години

Този съсипа БСП.Спомням си,че всяко изказване на Борисов започваше със Станишев.Права беше Нинова като не го включи в листите за евродепутати,но неговите хора начело с Гергов ,не без помоща на Борисов го набутаха в Европарламента.Не забравяйте,че той подкрепи истанбулската конвенция и изведнъж стана симпатичен на Борисов.Олигарсите около Станишев не са по различни от тези ,около Борисов.Нинова трудно би успяла да промени статуквото в БСП.Дръпна и паничката и ще я разкъсат.

16

Анонимен

преди 3 години

Станишев също зовеше да приемем бежанци, но червените *** и глупаците, не го плюят, като това правят с Плевнелиев.Това показва, колко добре вършеят с пропагандната си машина руските агенти в България.

15

Шишо

преди 3 години

Сега когато лошия с НЕ махленско поведение, раздели народа. Питам Боко тиквата, как и за какво иска да управа. Половината народ не го иска, другата го иска в затвора.

14

напусни

преди 3 години

Напусни БСП веднага, защото я срамиш. Хората не желаят БСП най-вече заради тебе! Никой не ти вярва! Ти играеш в едно с бибитко! Използва партията за лични нужди и цели. Ти, Гергов, Жаблянов, Паргов, Добрев и други, които са като тях и играят за гербавите да напуснат доброволно партията. Те са хора без морал!

13

Анонимен

преди 3 години

"При Орешарски толкова искахме да извадим ГЕРБ от власта", че съвсем му отпуснахте края.Къде отиде вашата социална програма за спасяване на икономиката И доходите тогава?Няма гаранция, че и сега няма да постъпите така, да се разправяте с опоненти и да крадете.

12

Вместо

преди 3 години

Г-н Станишев вместо да обикаля студията и да сее мозък, да вземе да се появи на един протест и ще му се случи същото, което се случва на репортерите на Нова. Хората не желаят да го виждат и слушат. Той също е виновен за сегашното състояние на корупцията у нас. Самозабравил се политик, отдалечил се безвъзвратно от действителността. Той не може да защитава обикновения човек у нас.

11

Анонимен

преди 3 години

Да не се лъжем - протестите са основно заради просто тията на Борисов - пачки, записи, псувни, и дивашките противозаконни изстъпления на Гешев. Аз имам чувството, че те са се наговорили зорлем да предизвикат протести, за да разиграят схемата от 2013 година.

10

Рептилии

преди 3 години

След Плювналиев и този хамстер ли ни бутате?Съвсем ли няма с какво да пълните новините?

9

Анонимен

преди 3 години

Така е, Серж, ВБ се чувства несправедливо обвинен.

8

Анонимен

преди 3 години

Ама скрий се верно, ти така закопа БСП, че Нинова още не може да ти оправи бакиите. И няма нищо лошо в едно експертно, надпартийно правителство!

7

Бау

преди 3 години

голяма "алтернатива" наистина ... :D

6

ГЕРБ са гадове

преди 3 години

Абе съсел протестите и при твоето вредно правителство бяха за това.БСП, ГЕРБ и ДПС сте една е съща мафия докато не ви изкореним България няма да се оправи.

5

Старите

преди 3 години

Старите муцуни предлагат хитри изходи, чудя се дали от загриженост за стабилността на хора и държава или заради техните вечни позиции във властта.

4

Анонимен

преди 3 години

Огромна тиквена несправедливост.Подаяния за лоялните прислужници.Институционално насилие и ограбване на осмелилите се да критикуват.

3

Хайде

преди 3 години

Пак познатите сърфисти на гребена на вълната !

2

Коментар

преди 3 години

Туй ле ке и то кво се обажда!?Милионер без нищо да е свършил през живота си ми приказва за справедливост! Айде изчезни ве съргей!

1

Ами да!

преди 3 години

Дават само по 50 лв на протестър.Сестра Галева обаче щяла да дава по 100 лв, ако участва в изборите. Как няма да протестира хората? Нали имат чувство за справедливост и то е накърнено! Как така ще им плащат по-малко?И Божков се стиска, и Корнелия също. Ама големи циции били тези, бе!