16

Анонимен

преди 3 години

До 2.це ще харчиш малко пари в Гърция не означава че трябва да те пушнат ей така ,застото ти не уважаваш първо себе си и мястото където отиваш.опитвай другаде .ако те пуснат разбира се

15

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда хората да си пълнят багажниците за Гърция. Там плодовете и зеленчуците са по евтини от в България. Месо и млечни продукти са на същите цени. За сравнение в качеството и дума не може да става.

14

Факт

преди 3 години

И с тестове и без тестове, в чужбина си на почивка, а в България не си.

13

Анонимен

преди 3 години

Византийците наложиха ограничение на свободното предвижване в Европа.Виза се взима по бързо и лесно. От наша страна нито ескалация, нито ответни мерки. А освен че ни отнеха земите до бяло море трябваше да имаме осигурен коридор. Оставка на некадърното ни корумпирано правителство и разследване на всички членове.

12

До 10

преди 3 години

Че кой плаща в налични? Има дебитни и кредитни карти за това.

11

Факт

преди 3 години

В чужбина, вкл. и в Гърция, отиват на почивка хора с пари, а багажници от Лидъл пълнят част от почиващите в България. Не е проблем за почиващите в Гърция, че трябва да платят за теста.

10

Додо

преди 3 години

Веске, какви 100 лв. на човек оскъпяването, мари?! Само СиПиАр-а е между 120 и 130 лв., а превода и легализацията са минимум 45 лв. Като се включат разходите по правенето на тестовете, като транспорт, губене на време и т.н., реалното оскъпяване е баш към 200 лева на калпак. Знаейки бюджета и средно-поведенческия модел на нашенеца, тръгнал на море в Гърция с багажник торби от Лидъл, това оскъпяване от 800 за 4 членно семейство ще бъде с фатално за море в Гърция!

9

Анонимен

преди 3 години

Съветвам гърците освен тест да изискат от всеки влизащ да покаже 5хил ойро КЕШ !!Нямаш ли кинти, шут в *** обратно в тинята БГ.Омръзна ми от *** с 5 ойро в джоба да се щурат по пътищата на Европа.

8

Анонимен

преди 3 години

не е верно ...гърците лъжат!нарочно ни подменят тестовете.....ПРОТЕСТ ВЕДНАГА.... мирен де ...

7

Анонимен

преди 3 години

В мига в който гърците обявиха изискването за тестове КАЗАХ че ще се хванат за главата с Гай *** защото фалшифицирането е НОРМАЛНА имунна реакция набълггарака.*** ментосва всичко, като започнеш от храните и свършиш с политиците.В тази територия всичко е ФЕЙК !

6

хехе

преди 3 години

ко стааа с прекрасното ни Българско Черноморие !!??За Гърция ша са избием да ходим ..... така е докато разни глъмави борчета се правят на хотелиери ... и ресторантьори...ще ходим у гръцко

5

Анонимен

преди 3 години

Не може да бъде, българи да лъжат не го вярвам...Иначе оставка на корумпираната мутра борисов и шайката герб!

4

Анонимен

преди 3 години

Стискайте си парите, че с този миииндил от банкя не се знае какъв глад се задава...

3

Мяу

преди 3 години

дори да мамим като хората не знаем, та веднага ни хващат.. пълен бойкот и масови откази от пътуване е начинът те да клекнат и да се откажат от абсурдното си изискване

2

Цоко

преди 3 години

Харесва ми да ходя по Гръцко, ама ай стига с тия унижения. Разбирам ги хората, че си пазят авторитета на бизнеса/държавата, но чак толкова ниско да падна да им се моля да ме пуснат да си харча парите....Тая година ще си спестя парите за почивка, щото на нашето е ясно, че няма да се ходи, а пък догодина ще видим.

1

Бау

преди 3 години

очаквано ... Нямат пари туристите за истински или не им пука особено дали са болни ...