14

Анджелина 8 клас

преди 3 години

Че сте върши 25 въпроса не ни стигаха с два текста че и трети ще слагате искам да ви видя на живо и да ви смачакам вместо да намалите въпросите вие ги увеличавате

13

Анонимен

преди 3 години

еее съсипаха го това образование

12

Анонимен

преди 3 години

а не може ли децата да не ходят на училище и като станат на 18 хоп и ги стресират с изпит от училищния материал който за пръв път виждат а не учиш като гламав и после хоп и те изпитват на нещо дето за пръв път виждаш

11

1212

преди 3 години

Ей всяка година нещо ново в образованието. Направо се съсипъхте от реформи. Само не ми е ясно защо нивото пада и то рязко надолу. Ниво от всякакъв тип - морал, образование, креативност и т.н. А дистанционното обучение беше направо върха на сладоледа. Ще ти пусна задачите по вайбър и готово. страпно обучение.

10

Тъпотии

преди 3 години

Стига с тези литературни из***ици. Наблегнете на точните науки и логиката, аман от "дълбокомъдрени" плямпачи без логическо и алгоритмично мислене.

9

до6

преди 3 години

Понеже вие не сте ,,плитка гънка ",защо не отидеде да преподавате в горен курс,при тези условия ,но не в елитно училище?Изучете един випуск и ще видите какви,,творчески личности" сте изучили.

8

Анонимен

преди 3 години

На господарите им трябват роби а не отличници

7

Анонимен

преди 3 години

Представителите на зубраческата школа у нас са вече на години и личи,как са привързани към старото статукво-липса на собствено мислене и позиция.Хора,и да четете с мислене не умеете.Тук се говори за "матури"-ДЗИ след 12-ти клас, които се полагат от възрастни пълнолетни.Нормално е да се очаква от тях вече да мислят самостоятелно,а не да пеят назубрени теми и да възпроизвеждат цитати от готови текстове.Това с нищо не пречи да се изучават нашите автори. Но не мислите.Понеже сте плод на старото.

6

Анонимен

преди 3 години

Дано някога и тук узреят плитките гънки, че езикът не е наизустяване на теми и произведения, а мислене и изразяване на собствени разсъждения, мотивировка и направа на изводи, както и ясното им изразяване.Но за целта първо трябва да се набавят мислещи в МОН и в училищата.Което е една не съвсем лека задача.Затова и не се прави. Такива кадри в образованието ни няма.

5

Вън,унищожители

преди 3 години

Подменя се всичко.Идеята е учениците да не учат отговорно българските автори.Така поколения наред ще се изтрие българската памет и децата ще стават все по неграмотни.Ако има истински българи,това да не се допуска..Вън ,продажници!

4

До 1

преди 3 години

Точно това е смисълът на училището, да те научи да мислиш. Сега с назубкане на готов анализ изкарваш 6, а после да нямаш собсвено мнение за нищо.

3

Анонимен

преди 3 години

Решили са да манипулират младото поколение,да не изучава Ботев,Вазов,Алеко Константинов ,а разкази на кака Бойка с нововъведения и простакизми в езика.Ше видимЕ.

2

Анонимен

преди 3 години

Наистина.Да се явяват направо на матури,защото това,което ще учат в училище няма да им трябва.

1

Анонимен

преди 3 години

Как така ще разсъждаваш по текстове, които не си изучавал? За мен това е равносилно на нищоправене в училище. Те ходят и учат едно нещо, а на матурите им дават друго, какъв е смисълът тогава?