146

Отврат

преди 3 години

До Анонимен 112Да ако е млад и спортува - като Щерев, бог да го прости! Престанете да пишете глупости! Спазвайте елементарни мерки и си вършете работата, некадърници! Стига с тия хаотични протести, дето не знаете какво точно искате и коя нова мутра да си докарате.

145

Мир

преди 3 години

До Анонимен 147Е, с кого ще живее, с марионетния театър, дирижиран от Москва ли, те ли не са мутри? МирБоже, колко наивни и неосведомени хора!

144

въпрос

преди 3 години

До Ммм Аз съм от процентът не гласуващи и не разчитам държавата да ми оправи проблемите, има ли желание има и решение. И да прав си, според статистическите данни на софийска община " протестиращите не са 3- 4 хиляди," а между 1700 2300, тоест по малко. " Вземи влез в час" , спазвайте карантинните разпоредби , защитете семействата , близките и приятелите си, а тези които искат смяна на статуквото да изчакат до март до година , пък тогава и за извънземните, ако искат да гласуват.

143

Ммм

преди 3 години

До 143 въпросДраги протестиращите не са 3- 4 хиляди, дават вечер по тв- то ,макар и на мисирките да е, с дрон снимано.Вземи влез в час.Колко ще гласуват ,ти не знаеш, на Референдума знаеш колко бяха нали?Така че ти ако желаеш да си жабата, която не усеща как я варят, ние вече не ЩЕМ

142

грешка

преди 3 години

"Окей" , но пак грешиш 44 са в ковид отделения, 50 са под карантина и семействата им също. Е след като за вас няма значение и не ви интересуват животът и здравето на другите , давайте , продължавайте, протестирайте , заразявайте и убивайте хората.

141

Асен

преди 3 години

Много пр,сти хора ей. И кой ще дойде на власт като махнете Бойко, смешници, пак ще се редите на опашки за хляб в 4 сутринта.

140

Пенка

преди 3 години

До Грешка. Окей, мерси за поправката. Но продължаваме протестите. От тия 99 заразени, сигурно 80 % са безсимптомни. Носете маски, носете си мокри кърпички и вода за пиене. Продължаваме!

139

Анонимен

преди 3 години

Има още една причина да искаме оставката на мутрите - здравето и живота ни в условията на епидемия, с която правителството на мутрите показа, че е некадърно да се справи. Който иска епидемията да се вихри и да умираме, подкрепя Борисов, който иска да живее е против мутрите.

138

грешка

преди 3 години

До ПенкаОбаче грешиш : 99 София град , 11 област София

137

Пенка

преди 3 години

Обаче само 11 са новите случаи в София.. Значи, продължаваме протестите. Докато не паднат мутрите!!

136

въпрос

преди 3 години

Искам протестърите да ми отговорят на няколко въпроса: !.Кое е по важно, животът и здравето на хората, или смяната на статуквото по време на пандемия? 2. Кой вие дал правото ( 3 4 хиляди ) да пречите на нормалният живот на софиянци ? 3. Знаете ли , че 50% от българите не гласуват и ,че с вашето безобразна поведение тези проценти ще се увеличат?

135

Анонимен

преди 3 години

Протестите дори и вече да стават супер след вчерашните безредици, които са единственото нещо подобно на революция лека полека ще секнат. Няма лидери, водачи, някой с изисквания за справедливост и съд за измамниците. Всичко е хаотично. А бройките нямат нищо общо с протестите. Ако се вдигнат, толкова по зле за нас защото пак може да започнат да затварят работни места

134

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТИТЕ НАБЪБВАТ И ТЕ СЕГА ДА СЕ СПАСЯТ ПАК ПОЧНАХА ДА ВДИГАТ БРОЙКАТА ЗА КОРОНАТА

133

Анонимен

преди 3 години

До ФактТова е при положение, че са изловени ВСИЧКИ заразени.А това не е така.Огромното количество хора са изкарали или ще изкарат вируса на крак.И няма да влязат в никоя от двете колони - оздравял или починал.

132

Анонимен

преди 3 години

До ескалацияС кой бог воюваш...че не разбрахме и на каква дрога си

131

гогич

преди 3 години

*** сте уникално п*р*о*З*т*и! Значи няма протести, няма борба за свобода и справедливост, щото имало вирус?!? По-голяма тъпотия не измислихте ли, тролчета?? Страшно било - днес 4,7% положителни (не са болни), само 0,7% в интензивното, останалите в болница заради скъпата клинична пътека. Половината починали (бог да ги прости!) са от рак, язва, инфаркт, даже имаше и такива от ПТП, но официално са от вируса, щото им го били открили, често и след като са починали!!! Евала на младите!!

130

злото

преди 3 години

До правете ДоброНяма ненаказано добро!

129

демокрация

преди 3 години

-означава война с Господа-Бог. Всеки против всеки!

128

правете Добро

преди 3 години

235 вирусоносители разделено на / 4885 теста * умножено по 100 = 4,81% заразени както през цялото време на театъраСваляйте маските от ЩАБА платни протежетаДа живее дълго Мангъров

127

Алтернатива на Герб

преди 3 години

ДПС!!!! Няма да е БСП!!