9

Анонимен

преди 3 години

Който е минал - минал, който не е - да е.

8

Анонимен

преди 3 години

Аха. Ясно. От горните обяснения разбрах, че този който иска да пътува за Гърция, няма да има проблеми да му вземат паричките от лабораториите, приближени лично на здравния ни министър.Интересно ми е само е той самият с какъв процент ще се облажи?Колко парички ще гушне?

7

Грух

преди 3 години

Хе хе хе, тез малoyмници гърците са решили тотално да си съсипят сезона. Страхотен механизъм за самоубийство си задействаха всички държави. За едно 4 членно семейство с тези тестове цената се вдига с около 500 лв. Кой ще си хвърля парите на вятъра. Да не говорим колко пpocт трябва да си, за да си предоставиш ДНК-то, защото тези тестове са именно това. Сбогом гърци, тази зима ще е много глад при вас! Ние тук сме свикнали вече, от 10-11 години е така.

6

Анонимен

преди 3 години

Що бе медийни работнички, вчера да не би да се влизаше с положителен.

5

Нед

преди 3 години

100лв. В Германия и Швейцария са по-евтини,на балъци ни правят ,как вече и денонощно не работят лапат ,лапат много пари

4

Анонимен

преди 3 години

Големия парадокс е, че с либерастки глупости гърците успяват да задържат много по-дълго българите на границата, отколкото някога е успявала гръцката армия!Ех, времена...

3

Nona

преди 3 години

Преброяването на глупаците да започне сега!От 15 години почивам в Гърция,тази година ще пропусна!

2

Рано сте станали

преди 3 години

Е много ясно, от Лидл от Кауфланд ще си напазарувам. Няма да им ям замразената преди 8 години цаца, пържена в двумесечно олио за 7лв порцията :D

1

Анонимен

преди 3 години

Тази година всички на Ахтопол.Баровците ще се платят тестовете останалите пак ще си напълнят багажника с промоции от Кауфланд и газ към черното море.