119

Гражданин

преди 3 години

ГЕРБ са доказано най-добрите досега, въпреки корупцията. Корупция има навсякъде, а у нас говоренето за нея е в повече. ГЕРБ се бори срещу корупцията и затова постоянно се чисти от хора, за които има подозрения. И когато президентът - некадърник, ругател и разединител на нацията в името на собствената си администрация бодбужда към бунт, това е тревожно. Искате да ви управлява един проовален президент?

118

Анонимен

преди 3 години

Спрете да наричате това същество президент, това е особено обидно за всички българи. Той е "фигурант", така му казват неговите хора за които ще прави революция. Президентът е нещо съвсем друго!!

117

Хюго Бос

преди 3 години

Докога ще ни натрпвате все едни и същи грантоеди??? Ръси манипулации, ръци лъжи. За гражданска война говориха ГЕРБ, че ако не останат на власт, щяло да има война.

116

Пян_Гъ

преди 3 години

До Анонимен 115Браво бе... РР да "разпусне парламента под някакъв претекст", да си назначи правителство, да промени конституцията, да ограничи правата на Гешев. Гениално. Това ли е нивото на червения електорат (Чери, БСП, ДПС, ДБ, Учиндолския "демократ", Маяма Костинбродска и т.н.)? Ами ако ти сляза на нивото и ти кажа, че РР трябва да бъде съден не по претекст, а за шпионаж? Че правова държава означава налагане на ред с всякакви с-ва? Искаш ли?

115

Олд

преди 3 години

До Нищо новоНе се коси ще се върне с кабинет 4

114

Олд

преди 3 години

До АнонименКакто каза Гинка резидента е амеба,черепа го потвърди,а чехалчетата чакат от него велики дела.

113

Анонимен

преди 3 години

Май всичките "политолози" и социолози" са на работа в ГЕРБ

112

Анонимен

преди 3 години

oлии и тоя плъх ли извадихаомръзна ни онова доценче дето мяза на ка.*** да се плюнчи-стойчев май бешеа после тома биков- дето 2012 казваше че борисов е единствения премиер дето ще влезе в затвора ако не спечели изборите а сега е депутат от герба *** им вярвай на такива - утре ще се блъскат пред джамията кого първи да обрежатако дойдат на власт шейховете

111

маркиз Дьо ла Панкур

преди 3 години

И тук е почервеняло от калинки ,плюят по всичко и всички , само и само да оневинят еднокнижният "интелектуалец"! Знаят до болка , че отиде ли си той , те умиpат прави като кон без история !Затова е този неистов вой , но е напразен ! Време е npocmomuяmа да спре да се възпроизвежда , защото е отровна !

110

Риторичен въпрос

преди 3 години

До АнонименА кога е време да се смени властта, ако не сега? Или какво - като не са цвете за мирисане, да ги оставим да крадат като за последно ли?

109

Анонимен

преди 3 години

Горките политолози, добре, че има протести, че да се нахранят с нещо....

108

Костадинов

преди 3 години

Е как къде стои ?! Много ясно - във въздуха ! Къде може да стои един въздухар ?! А като такъв изобщо не му е мястото в празидентството !!

107

Анонимен

преди 3 години

Радев го вкара на Борисов с 300-а

106

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не са идеални,дори понякога дразнят с наглостта и арогантността си,но сега не е време да се сменя властта,а когато дойдат избори да избират и да я сменят!Срещу БСП и АБВ нямам нищо против,даже им пожелавам да спечелят следващите избори, но Божков е твърде агресивен,защото в момента е в капан и това не е добре,защото ще последват убийства,ако влезе във властта.Писаха в ПИК,че сред хората на които е платил Божков е и Цветанов,не знам дали е вярно,може и да не е.

105

Анонимен

преди 3 години

комунистическия интернационал в действие на чело със звездата радев

104

Анонимен

преди 3 години

До *** сламката на Радев не е в окото а в г...за.

103

Анонимен

преди 3 години

Радев, нали имаш юристи в екипа - обяви извънредно положение под някакъв предтекст и разпусни парламента, след това назначи служебно правителство, свикай ВНС, приеми промени за президентска република и ограничи правомощията на главния каскет. Кое не разбра?!?

102

Анонимен

преди 3 години

И да смените властта,не е нужно сега да врякате предварително,когато има избори,си кажете мнението!Това е!

101

Терсенето

преди 3 години

Тиквата от лакейство подари на Владимир Путин кутре, за което после беше обявен конкурс във руската федерация за преименуване. Тиквата би се обявил и за марсианец ако има нашествие от червената планета. : ) ) )

100

Нищо ново

преди 3 години

До Факт: Бойко купил? Извадил е една от банкнотите от по 500 евро от чекмеджето си? Не е добре, ще обеднее, и то преди да се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет. Натам отиват работите.