16

до 16

преди 3 години

Ти новини четеш ли, слушаш ли ? От БСП съобщиха, че техният съпартиец е потвърдил исинността, и че се разграничават от него !

15

Анонимен

преди 3 години

всякакви "експерти", "социолози", "политолози" дават интервюта в очевадно зависими медии. Тези хора от това се издържат, или говорят квото им е наредено.. или друг път няма да ги викнат.

14

Анонимен

преди 3 години

Да, няма политическо лице.Защо тогава обвиняват БСП?

13

Бойко чао!

преди 3 години

Бойко си отива!Ако ще и зайче от ръкава си да извади, столът му вече падна, не просто се клати!Чашата отдавна е преляла, а не през последните 6 дни.Младите не знаят, но ние по-възрастните живели по времето на комунизма отлично познаваме противните им ченгесарски номера от бившия комитет за държавна сигурност.Целта е да създадат объркване.Но са подценили инерцията на протеста.

12

Оти няма

преди 3 години

Пуснете европрограмя за усвояване на 200 милиона евро за "политически лица" и ще искочат като червей от земята всичките. Нямат стимул според мен. Няма как да се самоуволнят, несменяеми, незаменими и неконтролируеми са всичките. Над закона .в..който те сами си определят заплати, хонорарчета и други глезотийки за фирмите с по 2 до 41 хотела....Те не са депутати а хотелиери там.

11

Анонимен

преди 3 години

Боко сериозно налива от чекмеджето на разни стари муцуни, да му удрят по едно рамо.

10

Анонимен

преди 3 години

коментира политологът Цветанка Андреева в "Денят ON AIR". ивинявам се, но не мога да се сдържам при джендърския бългсрски и прибавям ... пи.кае прав(а)! Моля ви, не канете повече неуки събеседници със съмнително (не)образование!

9

До 8

преди 3 години

Проблемът е, че младите знаят само да чистят, а по-важни са други работи.. !

8

Анонимен

преди 3 години

Хайде махайте се тогава старците от политиката и оставете на младите да изчистат лайнара дето ги дробихте 30г

7

Активист на БСП

преди 3 години

Бойко Борисов ще окървави държавата и тогава ще си тръгне...

6

Анонимен

преди 3 години

Вече се доказа че записа е манипулиран и то от няколко експерта.Не са имали време, защото логично Борисов трябваше да извади нещо след размахания пръст от сащ. След сутрешното изявление на Гешев, се очакваше нещо голямо да се случи. Но не стана. Излезе един много спорен запис, не доказващ нищо. Оказа се че, че няма да се търсят грешките в герб, а ще се търсят всякакви средства да се компрометира протеста. По мое мнение Севда налива вода в мелницата на протестиращите.

5

Анонимен

преди 3 години

Румката колко да е получил от Божков? Гледам, че много се старае.

4

Анонимен

преди 3 години

Как го виждате лице да води ***? Само *** може да им е лицето!

3

Анонимен

преди 3 години

Верно, комунистите ни омръзнаха вече 75 г на власт.

2

Хонг Конг

преди 3 години

Правото на протест е гарантирано от янките.

1

дядо Шишарко

преди 3 години

Ко не, откъдя на къдя Кавуня ша прай преврат бря. Хем н***сран хем корумпиран ша са прай на света вода непита бря. М чи то за ко я взема тая огромна заплата, като нищо полезно не е сторил за ората, а само далавери е правил, и доносничел на Москва бря. Само едно *** дразни, че говори от името на народа бря. Я веке няма да гласувам с бабата за него, щото уж гласувах за натовски летец, о то ко излезе, гласувал съм за Московски болшевишки подлец!