62

123

преди 3 години

Валери Симеонов е най-верният слуга на Боко. А Боко е слуга на Доган и Шиши. Затова - ОСТАВКА ! И бухалката на тази банда - Гешев също, ОСТАВКА !

61

Ким

преди 3 години

Няма ли го там другарят Младенов да извика танковете.. !

60

Шефа

преди 3 години

Проблема с патриотите е ,че те повече няма да помиришат Народно Събрание!Затова ще се " борят "за личната си изгода до последно , т.е. докато не влязат протестиращите и не ги изгонят с ритници!

59

Пижо

преди 3 години

Валери Симеонов е един от символите на мутренско-мафиотската олигархия! Помним скандалите с хотелите му и държавните поръчки, безумията му по черноморието, всички лобиски закони в интерес на собствения му бизнес. Това е човек, който открито демонстрира, че политика и бизнес у нас са равнозначни!Един от първите, които трябва да бъде изправен на СЪД!

58

Emigrant

преди 3 години

До този със зъбите на баща му?!Че то тук в Испания петък вечер,събота и неделя няма зъболекар и срещу заплащане?!А управлява цоциалиста Педро Санчес?!Що не вземете да дойдете да протестирате тук в Испания,та да помогнете на испанските си дрогари,дето техния дрогар много обещаваше преди властта,а сега като я има забрави за всичко!Кажи му цоциалист и не го обиждай!!Еднакви сте от северния та до южния полюс!

57

Emigrant

преди 3 години

Нека да им се видят добре действията и лицата на протестърите!*** щели да почупят или да подпалят партийният дом?!Да заповядат!Той е символът на техните деди и бащи!Да ги оставят да влязат да го запалят,ама след тях да захлопнат вратите и да ги изгорят заедно с него!Ама ако може да извлекът и прецедента та и той барабар с всичките тъ,панари да излети през коминът!!Крайно време е таз червена,продажна чума да се изтръгне от тялото на България!!

56

Анонимен

преди 3 години

Като гледам тези млади хора на снимките са все комуснисти дърти :).... айде нещо друго измислете, че с години едно и също се повтаря!

55

мдаа

преди 3 години

политическата проституция поевтиня при пандемията 50 лв за протестър и повече за побойник

54

HeinrichHimmler

преди 3 години

НФСБ известни като национален фонд за спасение на Бойко нямат думата! И вашите оставки искаме мишки , никой няма да мине метър. Протестиращите не искат БСП, те искат Бойко мутрата вън от властта

53

Ха-ха-ха...

преди 3 години

НФСБ използваха оградата по границата за да откраднат стотина милиона... Те като ,,патриотична" партия и от други места крадат. С толкова много откраднати пари ще да са големи патриоти.

52

Анонимен

преди 3 години

Този депутат има убийствена база за сравнение - Северна Корея. Барем да беше Русия или Турция, от кумова срама...

51

Мда

преди 3 години

Отстраняването на мафията ГЕРБ и ДПС(Патриотите са бели мишки) от властта е първостепенна задача.После лесно ще се справим с БСП.

50

Анонимен

преди 3 години

Патриотчета ще духате супата на изборите

49

Анонимен

преди 3 години

Ми изпошзвайте ги вие бе, ама сте калпави и компрометирани.

48

Анонимен

преди 3 години

Ако искаш да не те крадат младия премиер с харема подписи за нова партия за него и няма да те крадат той н ее от тия безпартиен е

47

Анонимен

преди 3 години

До 48 не ако е младия премиер с харема няма да краде не всички са са такива той няма да краде безпартиен трябва нова партия за него

46

Анонимен

преди 3 години

То патриотите толкоз години нямаха и нищо против да се пазят двамата изтъкнати граждани от НСО

45

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Еее..най накрая да ви видят хората колко струвате бее..едно е сигурно,вие повече власт няма и да помиришете

44

До 46

преди 3 години

ХААААА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАХ-ХХАХАХ--Х-ХАХАААХАХАХАХ-ХХХ-ААААА........!!!!!!!!!!!!!!....

43

Анонимен

преди 3 години

Хахаха!!! Ама разбира се!!! Божков, Путин, Ким Чен, Лукашенко и всички са замесени!!!!... А на баща ми пенсията 350 лв.... А зъболекарят му иска 400 да му извади последните 10 зъба за чене!! Щото сме цъфнали и вързали, за това протестите били "платени"!!!