286

Анонимен

преди 3 години

Стига демокрация и права на ,,човека"Бойко излови и бои по п..... с черпака по всякаква журналистическа *** подстрекаваща безредието и незаконността в България .Държава и полиция да влезе в действие ,не ми се гледат безделници -*** грачещи по улиците .Бий ги враговете на България Бойко ние цял народ сме с ГЕРБ и теб.

285

Умен

преди 3 години

Удивитено. Едните не знаят, други не помнят, а трети са вечно недоволни - толкова много глупави хора и всичките на едно място.

284

Един българин

преди 3 години

където са хвърлени огромни суми, това е цяла наука. Така се направиха цветните революциии в много страни, после гражданите им осъзнаха в какво са участвали без да подозират, но беше късно.За съжаление на площада има искрени и истински хора, но те отново ще пият по чаша студена вода. Те са хвърлени в играта и използвани от един кръг, който се опитва да спаси огромните капитали, които е заграбил от държавата. Кукловодите на протеста започнаха да се покзават и да изявяват претенции да управляват. Ще ги разберете скоро.

283

Един българин

преди 3 години

Учудвам се на мисленето на тълпата. Как можело да има толкова много платени протестиращи, не било възможно?Протестиращите не са платени, поне 90-95% от тях. Платени и сериозно финансирани са НПО-тата, медии, фейк сайтовете (informiran, istinskite *** и т.н.), които бълват денонощно фейк новини, поддържат протеста с "правилната информация и посока", плащат за подкрепа срещу прокуратурата, чрез внедрени лица в други организации в държавата. Те са в основата на протеста. Върху манипулациите и контрола на масите работят множество лаборатории по цял свят, където са хвърлени огромни суми,

282

Къв протест ,бе...

преди 3 години

Тия са се събрали пред фонтана на Президентството да се къпят ....ха,ха,хааааааааПЕСТЯТ ВОДАТА ХОРАТА ....ЩОТО ИМ Е СКЪПА!Едни пият ...други се мият краката....трети си я носят за вкъщи.ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!

281

България

преди 3 години

Оставка и затвор за Бойко и Гешев!! Реабилитация за Васил Божков! Връщане на Националната лотария и талоните за търкане!!

280

Анонимен

преди 3 години

Всички герберасти, или са на хранилката, или са с тежки мозъчни дефекти!

279

Анонимен

преди 3 години

Герберски буклуци!

278

Ко стаа , бе...

преди 3 години

Разходката по "Царя" свърши ли....?Много рехава нещо ....Черепа не е превел паретата...ха,ха,хаааааааа

277

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой останал който да си мисли още че Гешев не е маша на Боко? Излизат разни насочени фишеци и нищо друго ни в съд издържат ни нищо. Мафията е Борисов, той е този с пурите, а олигарсите му са невини, половината навън и разиграват всички.

276

Анонимен

преди 3 години

"Кой има интерес да няма държава-Баневи, Арабаджиеви, Божков и други олигарси, на които до скоро народа се възхищаваше на имането..."Не са само те. Бойко Чекмеджето да не е по малка мутра от тях? Всички, които нямат морал и само ламтят за власт и пари имат интерес да няма правова държава, както е сега.

275

Ще съдейставаме!

преди 3 години

""МВР имат данни за евентуално участие на провокатори"Следващия път като видим автобусите на провокаторите - ще ги запалим и унищожим!

274

А бе

преди 3 години

Нека хората митингуват,нека поставят искания. Щом са обединени в някаква идея,дойде ли време за избори - ще постигнат толкова,колкото са се потрудили!Ако искат да живеят в нормална държава,да го направят по правилата - избори,победа,правителство.Всичко друго е носталгия по партизанското минало на червената чума!

273

Опозиция ама де де!

преди 3 години

Остава само да се свика един паралелен конгрес на цвеклопроизводителите, както вече е правено в политическата ни история. И онези не стават, но пък другите са боже опази.

272

Анонимен

преди 3 години

Кой казва , че няма работна ръка-ей тия почти половината на протестите са синове и дъщери на мафиози, избягаха от запада заради короната , защото там ако ги лекуват ще им одерат кожите-Бойко под конвой да ги изведе на полето и строежите. И от къде накъде комунистите ще предават протестите благодарение на нашите субсидии

271

Обяснете моля!

преди 3 години

След като червените бабички изчезнаха в небитието, тази народна любов откъде избуя?Или каквото си надроби ГЕРБ - все БСП ще му е виновно?

270

Начо

преди 3 години

От тия,единствено Йоло Денев знае какво иска и безкористно е там.Човека иска връщане на бог Тангра.

269

Анонимен

преди 3 години

абе тоя христо от демократична се оака бяха го насочили да попретиснат и догани после да го интегрират в герб както томата биковдето 2012 говореше че борисов ще е първия премиер дето ще влезне в затвора ако не спечели изборите- тогава беше с мигленчето кунева в българия на селянитеа след 4 години депутат в гербубава схема ама христо оака положениеот а доган разбране случайно в деня на протеста карадайя каза че това е работа на гербсега доган ще ги издои за да имат подкрепата му ку-ку

268

Анонимен

преди 3 години

разбира се че има нали герб им плаща

267

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е правителството да стъпи здраво върху газта ,всичката платена *** която крещи по улиците да бъде изловена и обезглавена както Ердоган се справи с подобната турска *** искаща оставката му преди 2г.Тази подкупна *** крещяща по улиците са врагове на България и трябва да бъде унищожавана като такава заедно с тези който им плащат и насъскват