198

СКОРПИОН !

преди 3 години

До foti359 - 212 ! Фоти, човече, време е да отидеш при ушен лекар, да си продухаш ушите, а може, и нацяло да се продухаш , хем ще чуваш, хем ще виждаш! Няма да имаш проблеми!!! СКОРПИОН !

197

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Чнг 216. Вари го, печи го, овчата кратуна си остава овча! Българската поговорка казва: " Простотията не ходи по гората, тя ходи по хората! " Много е тъпо, човек да бъде роб на ината си, а не на разума си! Ти " ЧНГ" , ако застрашаваш моя живот и на десетки други, това не е твой личен проблем, това се нарича обществен проблем, и е въпрос на възпитание и образование! Мястото на дивака се намира в гората, не при хората, не при обществото!!! СКОРПИОН!

196

Чнг

преди 3 години

Колко удобно за тиквите статия.Само че хората вече не ги е страх от крадците и ще бъдат по площадите.

195

До 208

преди 3 години

,,Например как да различим дали симптомите са на грип или на ковид. ..,,Въпросът е актуален. 1 при грип инкубационният период е по-кратък и началото е остро, с внезапно покачване на температурата.2 ковидът не те ,,събаря,, веднага, започва постепенно, но ако се яви задух, задължително трябва да си под лекарско наблюдение.3 други симптоми като загуба на вкус и мирис са по- характерни за Ковид.Има и още.Разработени са въпросници

194

До 211

преди 3 години

Законът за протестите задължава организаторите им да осигурят условия за участниците в мероприятието ,които да не ги излагат на риск.Протестите в демократичните общества нямат общо с партизански войни.

193

До 211

преди 3 години

,, бълнуване,,?Законът е бълнуване?А се борим с мутри (символ на беззаконието)?Ако няма да се спазвате закона,значи искате анархия.Ясно .

192

foti359

преди 3 години

До вервай те на Л...Не само за погребения, но и заразени не съм виждал нито съм чувал за заразени познати и приятели!

191

foti359

преди 3 години

До АнонименТо се знае къде са протестите всеки ден до падане на правителството. За какви уведомления до кмеството бълнувате!

190

Анонимен

преди 3 години

E вече имаме доказателство. А бе що не си.....Аз на очите си ли да вярвам или на "доказателства"

189

Анонимен

преди 3 години

САЩ сега, като не е в СЗО , сигурно пак ще се справят някак.Флинтстоун да не е членувал в СЗО.Ще гледаме/гледате.

188

Анонимен

преди 3 години

Маските служат, за да пазят другите хора.Така, ако сме солидарни, ще се справим с тази опасност.Китай се пребори за 4 месеца, като хората бяха дисциплинирани.Ние имаме политици, които се заиграват със страховете на хората и ги нахъсват да ходят незащитени на протест.Моите уважения към протестиращите, но защо никой не поема лична отговорност за организирането им.По закон организаторите трябва да уведомят кметството къде ще има протест и кога, да да се осигури сигурност на хората.Само хр.и с

187

Абе,да не е Мангъра?

преди 3 години

А-а,видях снимката,Мангъра е по-грозен.

186

До 186

преди 3 години

Нямаш познати с тази болест?А колко познати имаш изобщо.Като цяло този пост го слагаш всеки ден от 8- ми март до сега.Та мисля, че като седиш в къщи и пишеш в сайта по цял ден ,спазваш основната мярка - дистанцията.А страхът те е обладал отдавна и трябва да търсиш професионална помощ. Текстовете ти показват, че ти си накрая на силите си . Следващата стъпка е описана по- горе. След пасивно отричане, може да решиш да тръгнеш ,,да си търсиш,, белята, защото нямаш сили да тревожното очакване

185

Парадокторче

преди 3 години

До троловете:Коронавирус може и да има, ама Ковид 19 няма. Колкото и да се напъвате няма как да го има,! Казвате иима, кой ви каза? Вие лично ли сте изолирали вируса? Миналата година имаше ли хора умрели с респираторна инфекция? Клиничната картина подобна ли беше? Каква беше? :) Хайде, разкажете смело! Накарайте *** да повярва.

184

Анонимен

преди 3 години

Човекът е имал нужда от психолог.Бил е обсебен от идеята за този вирус и по свой начин се е борил със страховете си.Алкохолът, баровете и т.н. са му помагали да се чувства в безопасност.Сякаш накрая като се е запазил, се е успокоил , след голямото напрежение.И всъщност е бил добър човек, защото веднага се е карантинирал, за да не причини страдание на другите.Намерил е и сили да ги предупреди, да се пазят.Бог да го прости.Страхът има много лица. Тук виждаме проява на паническо отричане.

183

вервай те на Л...

преди 3 години

Някой-и да е виждал масови погребения а,Аз не и не ми пук.живея си както ми изнася

182

Дан сан

преди 3 години

Пандемия нема.

181

хмм

преди 3 години

За всички безстрашни Дарвин е намерил решение отдавна!

180

Анонимен

преди 3 години

От по-голямата част от коментарите все повече се убеждавам, че от вируси няма да умрете, ама от страх - да. Аман от страхливци.

179

Анонимен

преди 3 години

Че тя половин България не вярва, че има ковид, този ли ще ни впечатли. И после "ау, *** то е много гадно в болницата". Ми гадно е, да . И да, има ковид. И да, при младите хора като цяло минава леко. Но с този вирус никога не се знае. Например вчера в туитър много хора се оплакаха че техни близки и познати под и около 40 са получили инсулти в близките седмици. Което е една от формите на ковид. Много по-лесно за всички ни е да се пазим и да не се заразяваме, отколкото да влизаме в статистиката.