18

Читател

преди 3 години

Добре, но плазма се влива на хора които вече са развили ,,възпаление,, т.е. цитокинова буря. Те вече имат този проблем.

17

Анонимен

преди 3 години

До ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕА ти, компетентният капацитет, си купи правописен речник, за да си Оточниш проблемите...

16

ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ

преди 3 години

ЗАЩО ДОПУСКАТЕ НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА БЕЗ НЕОБХОДИМОТО СПЕЦИАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И КОМПЕТЕНТНОСТ ДА ПИШАТ ПО СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ,ЧЕСТО ОЩЕ НЕЯСНИ И НЕОТОЧНЕНИ ПРОБЛЕМИ.ТОВА Е ПРЕСТЪПНО ПОГЛЕДНАТО ОТВСЯКЪДЕСТАТИИТЕ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ СА МНОГО ПЕСТЕЛИВИ ПО ВЪПРОСА - ПРЕВЕДЕТЕ НЕОБХОДИМАТА ВИ СТАТИЯ И ПОСОЧЕТЕ ИЗТОЧНИКАОСТАВЕТЕ ГИ ДА ПИШАТ ЗА ЦВЕТЯ,ДЕТСКИ ЗАБАВЛЕНИЯ И Т.Н.

15

Да

преди 3 години

с заразена кръв всичко може.

14

Аз

преди 3 години

Само ваксина и ремдисерир са полезнии. Даам. Да ви се невиди и измамниците за пари.

13

Бзззз бръм бръм

преди 3 години

НОЩницата мутафчийски нали твърдеше,че едва ли не това е панацеята?Ще има ли средНОЩен брифинг,да каже,че пак е излъгал за пари и че има пожар в гората до Чернобил?Тръпна в очакване.

12

Анонимен

преди 3 години

това с плазмата не става. дайте сега едни пари на БАН да търсят ваксина през следващите 50 години.

11

странен вирус

преди 3 години

Колкото повече го опознават, толкова по-парадоксален става.Днес четох, че моряци на аржентински кораб се натръшкали в открито море 50 дни след отрицателен тест и карантина на всичките! Абсолютно необяснимо. Това май не е вирус.

10

Анонимен

преди 3 години

Сайто заби а

9

Анонимен

преди 3 години

Искам да кажа нещо мръсно на такива журналисти, които не мислят преди да драскат.Всички лекарства са опасни - имат странични ефекти, но това не ги прави по-малко ефикасни. Реконвалесцентната плазма е едно от най-ефикасните средства, повлияващи състоянието на болния с Ковид - 19 до момента. Не пишете неща, които още не са сигурни-за някои тази плазма е единствена алтернатива. Не го убивайте.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7,Да, може и да е безопасна, но не вреди да се има едно на ум. Тоя вирус бая странности се оказа че има. Почвам да си мисля дали някой на го е усъвършенствувал, волно или неволно.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2,Ей, каква връзка има твойтадрасканица с материала, който коментираме?Научи се да пишеш, "убиден" неграмотнико, правещ чалга-рап в къщи.Не мирясвате, за живота на листните въшки да става дума, вие пак политически си глупотевини пишете...

6

Анонимен

преди 3 години

"Троянски антитела кръвната плазма за лечение на COVID може да се окаже опасна"А може и да се окаже безопасна.

5

Парадокторче

преди 3 години

В стремежа си да създат правдоподобност на пандемитята , импровизаторите инициатори на театрото се поосрахa. Ибачв покрай цялата измислица си отидоха доста хора от неадекватни, безмислиени и грешни лечения.

4

Анонимен

преди 3 години

До колкото помня в началото онова недоразумение ген. Мутравчииски каза ,че това лечение било страхотно и той пръв го започна. Нека се направи разследване и да се разбере този генерал за колко убити по този начин български граждани е виновен.

3

Trojan

преди 3 години

Носете маски, шнорхели, плавници и си обновявайте антивирусната редовно.

2

Анонимен

преди 3 години

Антителата не са ключа към ковид .Тези ,които изградят антитела всички ще умрат след инфекцията от тежки увреждания.

1

Анонимен

преди 3 години

последни напъни вече на издъхващите комунисти от герб, срс-та които и тинейджър който се опитва да прави рап вкъщи ще разбере че е скалъпено аматьорско дори ще е убидно ако го наречеш дийп фейк , сбогом крадливи угоени *** ! Марш при останалите комунисти !