40

пак се почна

преди 3 години

Сега сърбите ще разправят, че то там си е бащиния и муслитата са си виновни. Муслитата ще се жалват, че сърбите са ***. Вижте кво. Сърбия е държава на 150г. Преди това такова нещо е имало само като област в различни империи. През СОЦА си повярваха, че са нещо и като дойде време да се откажат от властването над Югославия, няколко партиеца се самозабравиха и се оляха. Друг момент е че Босненци по най тъпия начин изиграха ситуацията, но е факт че Сърбите са ***!

39

Христо Христов

преди 3 години

До 33Щях да съм съгласен с теб, ако изнесеното в медиите е обективната истина.В случая фалшивият хагски съд не изслуша и двете страни. Така че, е малко глупаво да съдиш предварително, без да знаеш всички факти. Отделно е нагло и още по-глупаво да обвиняваш другите, че не са толкоз глупави като теб.

38

ДДРОнег

преди 3 години

Абе че сърбите са извършвали зверства в Сребреница и на др. места си е неоспорим факт, то и спрямо Българското малцинство в Сърбия продължава гаври !!!Но да се премълчава истина Истината и да се обвинява само едната старана, пак си е ЛЪЖА !!!муслимците също са извършвали зверства, а и всички много добре знаем какво ще се случи, ако те са мнозинство - преживели сме го, а на места в България все още го живеят реално !!!

37

Анонимен

преди 3 години

За мюзлитата е много модерно да се плаче, християните пък кучета ги яли. Милошевич и Младич защитаваха народа си от ислямския рак и затова бяха осъдени от "независим" ционистки трибунал. Когато мюслитата убиват християни, международната общност гледа овчедушно и мълчи, но недай си боже един и един чалмар да гушне букета, ще ореват света. Абе я между другото ми кажете някое голямо научно откритие, направено от килимар, че нещо не се сещам.

36

Анонимен

преди 3 години

Външни сили дадоха оръжие и провокираха тази война. Но в сребреница се намират трупове на мъже, кото означава, че са загинали в сражения. Имало е и разстрели на пленници, но същото са го правели и мюсюлмани, опожарили няколко десетки села, прогонили населението и убили стотици сърби. Така става като се намесят външни сили.

35

дрина

преди 3 години

Поклон пред мъката на босненските майки!

34

дрина

преди 3 години

Зверствата в тази война не бива да забравяме, да ги помним и да знаем, че това никога повече не бива да се повтаря. Пишете тука разни работи, но я си помислете да ви вземат момчето и никога повече да не го видите. Ще опитам да цитирам думи от една книга на Ерих Мария Ремарк, там героят си спомня с ужас какво е правил по време на войната и казва: Това не бях аз! Това прави войната, прави от хората убийци! Никога повече!

33

Анонимен

преди 3 години

За зверствата на мюсюлманите -ни дума..

32

anonimen

преди 3 години

Много ми е любопитно, ако мюсюлмани решат да си направят държава на територии на Германия, Франция или Великобритания какво ще се случи. Не са я направили, защото им е по-лесно да ползват социалните системи на държавите -приемници, а и играят голяма роля във вътрешната политика на съответната държава, нооо ...когато станат много, не е много сигурно какво ще се случи и дали Сребреница няма да е като детско парти в сравнение с реакцията на армията на съответната държвва при потушаването на бунтове

31

До 41

преди 3 години

Я пак провери фактите?Кога беше клането и кога бяха бомбите?Бомбите ги пуснаха за да спрат кланетата и войната изобщо.И така им помогнаха,в противен случай никога нямаше да спрат докато не се избият помежду си.Над 300 000 убити и още толкова осакатени.И от сръбска страна има жертви.Така или иначе етническото прочистване се осъществи.В република Сръбска са основно сърби,а с Босна бошняци.В Сараево останаха малко сърби в отделен район.Трудно се съжителства след такава война.

30

Анонимен

преди 3 години

Какви Велики сили?Югославия е насилствено създадена федерация,разпадна се заради сръбския шовинизъм.Къде е сега Словения,Хърватия дръпнаха напред ,нищо общо със сърбите като манталитет,култура ,история.Бошняците са наследниците на богомилите приели исляма през 14-15 в. при гоненията.Не са турци.След войната арабския ислям си намери почва и сега в Сараево е тъжна картинка със забулени млади жени.Не знам защо в Сребреница са оставили съвместно да живеят убийци и жертви.На други места не е така.

29

Анонимен

преди 3 години

Боли ме сайдера за Сребреница в тоя момент.О, ама да не би това да е някакъв опит за внушение, че е заплашен етническият мир?Абе вие що не си...!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Бойко е като Джон Пол Гетти никой не го ще.

27

Анонимен

преди 3 години

Да общо Югославия дава 1,8 милиона жертви в тази безсмислена война, за наше щастие българите в Югославия така наречените македонци не са от жертвите на войната.

26

Анонимен

преди 3 години

Как не ви е срам,по долу коментиращите.Това е действителността в Сребреница,няма нищо измислено.Отидете на място и ще се почувствате и разберете какво е било.Точно това са правили сърбите,убивали са момчетата и бащите им.И не е само Сребреница,подобно е и във Вишеград в република Сръбска,сега част от Босна и Херцеговина.На моста на р.Дрина са убити и хвърлени в реката всички мъже и момчета босненци от града в един ден.Още личат следите куршумите на стените на моста .Това е мост от 15 в.на Синан.

25

мх

преди 3 години

да умират още турци

24

Пепи

преди 3 години

Статиите на дойче веле са под всякаква критика.То е ясно че може и да има спад.Ама ако спад на населението , ще има и спад на цените и имотите.

23

Анонимен

преди 3 години

Статия на дойче веле.... каквото и да е било минало е. Продължават да се мразят.

22

Додо

преди 3 години

До БългаринБолшевиките са инклузив, но не и рестриктив.

21

Додо

преди 3 години

"казва Мунира пред The Guardian"======================Ясно, на всеки нормален човек му е ясно, че иде реч не за професионално предадена информация, а за пропагандната машина на (ония), които мразят Христос, християнството и европейската раса.