21

Ivan

преди 3 години

със самолет не се изисква предварителен тест. Гърците ти правят безплатен след кацането.ако не ходите на Халкидики

20

1

преди 3 години

Преди две седмици си направих тест. Имах избор от 3 варианта -19 лв, 27лв и 42 лв. Теста отне 5 минути. В 6 вечерта резултатите бяха излезли.

19

анонимен

преди 3 години

отново лъжа, къде са тези опашки, престанете да лъжете

18

Анонимен

преди 3 години

До Да му се не знаетова решение е взето докато гръцките другари са пиели кафенце с членове на БГ щаб нали знаеш :D

17

Анонимен

преди 3 години

колко са хитри от държавата - как накараха хората сами да си плащат тестовете. Защото същите тия хора-овце (без извинение) дупе дават да подишат гръцки въздух и се оставят да ги намипулират всякак, че и си плащат на драго сърце за целта. Ако до вчера 3000 теста ги плащаха от държавата, сега *** сам тичка да си плати, за да иде евентуално в гръцко на благия, удобен шезлонг и хладното фрапенце. Оф гнусна работа.

16

Анонимен

преди 3 години

До АзЦяла седмица в Гърция... Браво! Това ли е "щастието" ... за цялата година?

15

Аз

преди 3 години

Вчера се върнах от Гърция. Пълно е с хора на гръцкото море - румънци и българи колко щеш... също така чехи, словенци и дори немци... Нивото на храна и море е уникално. Да, стандартът на живот е почти двоен, но все за 1 седмица почивка в годината намирам 3000лв. да си направя кефа ( със семейството). Извадих късмет че не правих никакви тестове за корони, морони и т.н., но дори и да бях правил, това нямаше да ми попречи да отида в рая където забравям всичко за една седмица и се чувствам страхотно!

14

Ивайло

преди 3 години

Който нема акъл и има пари за харчене ,нека се реди!

13

Любител

преди 3 години

Попитайте ИА Българска Служба за Акредитация (nab-bas.bg): КОЛКО АКРЕДИТИРАНИ МЕД. ЛАБОРАТОРИИ ИЗДАВАТ СЕРТИФИКАТИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ???Отговорът е 1 (една) мед. лаборатория е акредитирана с възможност за сертификати на EN и още две за сертификати на BG

12

Да му се не знае

преди 3 години

Гърция - голям приятел на България! Хитрите византийци успяха да направят това, за което услугите само мечтаеха. Накараха българите да се изследват масово на свои разноски, хихихи.

11

Хмм

преди 3 години

Добре че са гърците да накарат българския народ да се тества самосиндикално. Цялото българско правителство не успя, но северните гръцки хотели успяха. Т.е. гърците имат повече влияние върху българина отколкото българските институции. Ако кажат и че не трябва 2 седмици в заведение да се ходи за да отидат в Гърция и това ще направят нашите. Т.е. българина спазва мерките само като го е страх, че нещо ще му забранят иначе акъл никакъв сами да се пазим

10

гербисто-патриот

преди 3 години

Недейте да правите тестове насвоя глава, така ще има много болни. Най-добре е държавата да се намеси и да въпрепядства ходенето до Гърция, както и до Турция не може да се ходи свободно, за да може да се възползват хората от балгърското море. Нека да купуват балгърското, независимо от цената и качеството, за да се стимулира икономиката ни.

9

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенТочно пък на нашето ще отида ама друг път :) с жена ми ходим Гърция, Турция и Израел :)

8

Възмутен

преди 3 години

До Анонимен Хей ,простакът си ти и си върви на нашето Черноморие. Къпи се в л..на и по живо по здраво ,само ще се надрискаш.

7

Ф.С.В.

преди 3 години

Опа Проблем ! Истината ЛЪСНА!! В последните седмици се "правеха" по 5000 теста на ден -Обаче опашки нямаше- СЕга ще Видите че реално Лаборатириите имат Капацитет за 1000 ПСР теста

6

Анонимен

преди 3 години

До KenПротестират разни безделници и партийни празни глави. Нормалните хора си работят и почиват в Гърция :)

5

Анонимен

преди 3 години

Електората на Боко изтича към Гърция. Сега утре кой ще го подкрепя навън?

4

Анонимен

преди 3 години

Добре, че са гърците, че да се тестват нашите... Ако беше за лично здраве - не, ако беше да пазят баби и дядовци - не, ама за селфи от тоалетна в Атина - веднага

3

Ken

преди 3 години

Е как така ще ходят в Гърция ?Тук протести се правят. Народът мизерства. Корупция, безработица.За една и съща държава ли говорим, че нещо се обърках ?

2

Анонимен

преди 3 години

*** са готови да видят цял ден в клиниките с риск да се зРазят и после по магистралата. Само и само ината да не отидат на нашето море. Което в случая е 100 пъти по яко на ниски цени. Седат ми там в едни кооперации гръцки и голямата работа. Тука в млмента гърми от яки хотели на яки цени.Ама проостака си е проостак.