10

майстор

преди 3 години

"Антонио го е съединил от два апартамента, които е обединил в по-голям"Еххх мислех, че поне едно нещо е българско изобретение, а то и там се оказа, че като купят апартамент и почват да бутат стени и да преправят хахахаИначе сериозно по темата дето надолу се коментира, САЩ е за млади хора, докато си здрав да правиш пари, после като одъртееш отиваш да си харчиш на някое по-спокойно и хубаво място.

9

Анонимен

преди 3 години

Събира пари да си купи апартамент с асаньор в кооперацията на Цветанов, ама там е скъпо и не е за всики. Бандерас ще трябва още някой имот да продаде за да се класира.

8

дедо Ташунко

преди 3 години

Купувам го! Завийте ми го в книжка! Остап Бендер

7

Поли от Симитли

преди 3 години

Пачко Кюлчев ще го вземе за внуците...

6

До 4:

преди 3 години

Абе в САЩ както имаш много пари, така може да се окажеш на улицата.Преди един месец писаха за един пенсионер в Сиатъл престоял около месец в болницата и излекуван от КОВИД. Когато се връща в къщи му пращат сметката - 1 милион и 200 хиляди долара.Смятай ако тоя се разболее, жена му и някое от децата му - сметка за 3 милиона.То май само Бил Гейтс, Безос и милиардерите могат да се лекуват в САЩ сега, за останалите булдозерите и масовите гробища.

5

Шопски

преди 3 години

За валията жив да го оплачеш.

4

Помнещ

преди 3 години

Браво пич! Явно и На теб ти е писнало от тази измислена държава?! Лъскава опаковка пред света,а всъщност е едно гето на " преуспели" според " демокрацията" лъжци и крадци! И неудачници и клошари? Бах ти и строя " капитализъм"! Самоизяждат се един друг а?!

3

Анонимен

преди 3 години

Колко мъка има по този свят, бре

2

АнонимеН

преди 3 години

МНОГО СТАРА СНИМКААКО МУ ТУРИТЕ СНИМКА РЕАЛНА НА ДЯДОТО НЯМА ДА ГО ПОЗНАЕТЕ

1

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха, всеки бяга от развилнелите се орди в Кравария.Миналата седмица съвсем случайно гледах по Ютюб някакъв руснак, който джитка на тир и прави клипове, та той се вайкаше, че нямало полети до Русия. Помислих, че е изперкал, но той срещна друг руснак в магазина и оня другия и той искаше да се връща в Сибир.