14

Уууу

преди 3 години

Значи на мен като ми откраднаха катализатора на колата, не искат да я пуснат на г.т.преглед, проблеми с Районното-как станало, в колко часа...това е обикновена градска кола.А тази качили цели трактори и машини, дето пушат като ТЕЦ ове и мачкат всичко и сега чакаме някой да прочете листовете -уникати...Всички са виждали как изглежда едно място след като е газено от багери и фадроми, нали там живеят в симбиоза бубулечки, цветя, лишей..За бой са тези багеристи направо, даже да са ги пратили там, н

13

Анонимен

преди 3 години

И едни сараи ще стоят добре на езерата, с частен път и плаж.И държавата да ги охранява, да не посегне някой на таз природна красота.

12

Tangra

преди 3 години

Ако бяха затворили лифта, проблемът щеше да изчезне

11

Анонимен

преди 3 години

Фу, каква мизерия. Размах, мисъл трябва. Ескалатор, а защо не и асансьор да се построи там! И за да има посетители - един-два мола и десетина подпорни стени, че да е цивилизовано, да е уютно, като на черноморието.А сега - природа някаква....Кой дава пари за природа? Асфалт, асфалт, евро, еврофондове и т.н. си трябват. И Винету!

10

Анонимен

преди 3 години

Скоро и там някоя подпорна стена с изглед към поне две езера.. както е тръгнало...

9

Анонимен

преди 3 години

А как, според плана, ще се обособят там автобусните спирки - на по езеро - спирка или през едно?Ще има ли бензиностанция? Щото ако ми привърши там горе бензинеца, да мога да си сляза, да не ме влачи лифтът. Искам и на капанчетата да има сръбска музика и плескавица!

8

Анонимен

преди 3 години

Като направят магистралата по планините само се моля да поставят и читави мантинели, че тировете да не минават в насрещното.Не за друго, ами някой може да се обърне в някое езеро и да пусне ръждилка.

7

Анонимен

преди 3 години

ИСКАМЕДА ЗНАЕМ:1.ЧИИ СА БАГЕРИТЕ;2.КОЙ ГИ ИЗПРАТИ ТАМ;3.КОЙ ПОДПИСА РАЗРЕШЕНИЕТО ДА СЕ ХВЪРЛЯЧАКЪЛ В ПРИРОДНИЯ ПАРК;4.С КАКВИ ПАРИ СЕ ПЛАЩА ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ПЛАНИНАТА;5.КАКВИ МЕРКИ СА ПРЕДПРИЕУТИ СПРЯМО ГОРНИТЕ ЛИЦА ДО МОМЕНТА;6.ВЪЗСТАНОВЕНО ЛИ Е ПОЛОЖЕНИЕТО ОТ ПРЕДИ ТОВА ПОСЕГАТЕЛСТВО.

6

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия "пътеки" и щуротии дето само лишената от интелект капацуна на БарбаГанчос ражда? Къде по белия свят сте виждали токова нещо по високопланинските била и върхове - асфалтирани пътеки? Това е само предпоставка за бъдеще там да бъде построен хотел на "правилния ГЕРБер"

5

Ооо

преди 3 години

21 век сме - Ей - какви мулета и коне ? Хората работят с хеликоптери, лифтове и машини - кви коне... какво точно щяхте да реноврирате с коне и какъв смисъл щеше да има ? Или правиш пътека - път или не правиш нищо, което явно е било по правилното...Тия с коне щели да качват чакъл....кой болен мозък ги мисли тия и кой му ги разрешава...

4

Анонимен

преди 3 години

Щом е може да се намери виновния, значи е някой от ОПГ ГРЕБ

3

Анонимен

преди 3 години

Виновните са ГЕРБ

2

Джо

преди 3 години

Изненада! Виновни няма!

1

Анонимен

преди 3 години

"Остава неясно обаче кой е допуснал след това да се ползва и техника, която разкопава и съсипва участъци по трасетата, които се реновират."Всяко им разследване е с такъв край. Алф от Мелмак е разпоредил!