20

Унифри

преди 3 години

Като гледам коментарите се надявам до края на живота си да видя как нацията ни престане да съществува и никой никога не се сети за нея. Света ще е едно по-добро място без нея.

19

Анонимен

преди 3 години

за правителствата е по-важна икономиката, отколкото живота и здравето на народа им. Винаги ще има будали да работят, богатите са на сигурно място и си харчат милиардите и милионите.

18

Анонимен

преди 3 години

Да забранят алкохола :)

17

Ванката

преди 3 години

Е, то не може хем душата в рая, хем онуй до края... Като искат туристи, ще си им търпят и магариите.

16

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки ве празноглави ид..иот..чета? Носенето на маски какво постига ве тъ..пунгери? Освен да удължава агонията?! Да не мислите че хората по целия свят ще ви играят по свирката во веки веков?

15

Фейк Нюз

преди 3 години

Ужасени, колко да са ужасени - най-много са ужасени сезона да не пропадне.

14

Анонимен

преди 3 години

Пикове ,вълни,огнища ...кои са пияните туристи? ))

13

Анонимен

преди 3 години

До AnonimenШашмата с короната вече приключи, само ти не си разбрал. Старците в Испания ги изтрепаха с безумни действия по старческите домове, а тия дето още мърдат се пазят, както при всеки грип. Останалите здрави хора дето са били заразени до сега-колкото повече, по добре- са естесвения защитен буфер, както е било при всеки грип- и при испанци и при британски туристи.Всичко друго са медиини и соц-медийни платени тъпотии.

12

Anonimen

преди 3 години

Ей, като почнем с тряйните последици върху икономиката - бе вие ако взимате добри пари и една година вземате с 12 процента по-малко, какво толкова ще стане. Ще се възстановите догодина, а сега просто ще стегнете коланите. Те ще си запазят хората, най-ценното, което имат, а ние...ами просто ще си изчезнем като нация по-бързо

11

Ъ

преди 3 години

Ако пролетта положението в Испания беше толкова зле колкорто го изкарах надали щяхме да четеме такива новини. Кратко и ясно!

10

Анонимен

преди 3 години

Испания е бледа сянка от някогашно величие.

9

Анонимен

преди 3 години

Правилно се вълнуват хората, защото поне половината от новите "огнища" са причинени от чужденци , някаква от Доминикана се върнала и заразила роднините, едни мароканци работещи на полето, рибари дето се върнаха и т.н. Резултатът е че в половин Испания вече върнаха маските по улиците, а на някои места дори и на плажа и басейна.

8

Пепи

преди 3 години

600 000 евро ??? Когато ги вземат да ми се обадят

7

Ха-Ха

преди 3 години

Тук трезвите не спазват. То да си ***, на който правителството му е виновно, че съседа спи с жена му, не е лесно.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Само че не съм ГЕРБер.Аз съм онзи, който написа в коментарите още за първия протест "Хвани единия, удари другия!"

5

Анонимен

преди 3 години

И с мерки и без мерки вирусът се разпространява.

4

Вижте разликата

преди 3 години

Там са туристи нещастниците а тука самк се рушим отвътре и развиваме заразата с чалгаджийниците и леките фолкпевици. Европа срещу ориента. Няма скоро да се измъкнем от блатото.

3

За съжаление

преди 3 години

Проблемът в Испания е политически.

2

пияна спортистка

преди 3 години

Това е дискриминация за нас - пияните спиртистки. артистки. мажоретки. Искаме справедливост - по 1000000 евро в куфарче. и по една яхта.

1

Анонимен

преди 3 години

При нас пък протестърите не спазват противоепидемичните забрани, но властта си прави оглушки - не ги разпръсква, не ги глобява, а президентът даже ги поощрява и никой не го арестува заради това, че подлага в опасност здравето и живота на хиляди българи.