45

Анонимен

преди 3 години

Кукловодите да си заврат маските мерките и новото нормално отзад ... най малоумно скалъпената манипулация в историята, явно и те са пострадали от прецаканото образование щот това само болна загубила връзка с реалността кратуна може да го измисли и да смята че ще се наложи ..

44

ковидиот

преди 3 години

Скоро света ще се обърне срещу тези псиxопати които измислиха ковид19.

43

Анонимен

преди 3 години

Клоунада си е характерна за Щатите от десетилетия. С тоя, перукирания, е направо шутовщина.

42

До Martin Bormann

преди 3 години

До Martin BormannБез глоба - спиш 3 дни в ареста и спестяваш 200 лева!

41

Martin Bormann

преди 3 години

Да видим как точно ще ми наложат глоба като не нося документ за самоличност :))

40

Анонимен

преди 3 години

Отношението се промени, защото това стана бизнес. Продават се се пет пъти по-скъпо от преди и ти внушават как маската предпазва. но всъщност това е един *** и от него можеш да хванеш бактериална пневмония. Не, благодаря, който иска да ги ноди, но без мен.

39

Анонимен

преди 3 години

Отнощението се промени, защото това стана бизнес. Продават се се пет пъти по-скъпо от преди и ти внушават как маската предпазва. но всъщност това е еин *** и от него можеш да хванеш бактериална пневмония. Не, благодаря, който иска да ги ноди, но без мен.

38

за 41

преди 3 години

Пише намордник, вместо наморДник, а коментира световна пандемия.По правописа ще ги познаеш.Предвид правописа, смисълът на коментара е повече от ясен.

37

Анонимен

преди 3 години

Така е, защото този нечестивеца, трън досега дрънка глупости.Хората му казват истината в очите, а той им се присмиваше.Плешив кyфялник!

36

Анонимен

преди 3 години

Четох интересно мнение на един католически свещеник. Какво е "новото нормално", което ни налагат: маска на лицето (заличаваме индивидуалността си), без ръкостискане (подтискаме човешкия контакт), дистанция (губим способността си да общуваме), изолация (сами ставаме слаби и уязвими). Не е лошо да се замислим.

35

Фак да маск

преди 3 години

Бай дончо Тръмпофф е преминал на страната на Сатанинския Култ, затова носи намордник! Фурнаджийска лопата!!!

34

Анонимен

преди 3 години

ами страх го е някой да не му пръднеПод носа, а и може и той да е ял боб

33

Koe

преди 3 години

Маските са задължителен атрибуте за сатаниските изпълнения и театри. Гледайте клипчето от отркиването на Олимпиядата в Лондон през 2012, където ще видите Борис Джонсон в Болница Коронавируса на стадиона.Също така може да видите в ютуба и сатанинските ритуали в ЦЕРН, с едно влакче и едни хора с маски, които ги бутат в пропастта.

32

Анонимен

преди 3 години

наморниците ги искат само кастратите

31

Анонимен

преди 3 години

До СоколБратле ние не сме удобни на овцете. Тука ще има само беееее и новият смартфон. Системата създава *** и ние сме враговете и

30

сокол

преди 3 години

Когато ви набиват редовно в главата,какви дрехи да носите,как да си подреждате къща,прически,нови марки коли,смартфони,каква храна е полезна,как да възпитавате детето си,къде да почивате и т.п. "съвети и препоръки"- не го приемате като насилие и манипулация,нали? Маските са част от многото "препоръки" за вашето здраве...ха-ха-ха,с вашите пари..Мисли за всичко с ирония.

29

Анонимен

преди 3 години

То от самата снимка си личи че е политическа игра. Опитвате се да създавате разделение. После този който я яхнал вълата идва като Исус и казва, че това е правилното. Идва огромното бееееееее и в кошарата. 4-5 милярдери и копорациите които притежат владеят света, отнемат ти се свободи в името на обществото и тн. Похватите са познати на просветлените. Не случайно интелигенцията с избива първо при тоталитарната власт. Благодаря, ама кажете на вашите репортери, че имат да учат много

28

Щирлиц

преди 3 години

Защото човечеството е късогледо и пее в хора.

27

Анонимен

преди 3 години

Казват ви, трябва да имате нещо на устата. Дори шал или кърпа. Как мислите, една кърпа покрива ли някакви стандарти за да предпазва. Отговорът е еднозначен. Тогава се запитайте защо ви карат да го правите.

26

Асан

преди 3 години

Мангърччету *** не лови куроната оти Айшету кълне вирусо на 2 часа без маска! И назе ни не лови. Оти да плащаме здравни, куту моем да кълнем болестите?*** виъ сте шашови дека плащате! Будали.