43

Анонимен

преди 3 години

Мутрите са на власт от 2009 година.

42

Анонимен

преди 3 години

ГА ЧЕРЕПА СВЪРШИ МИЛИАРДИТЕ, ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ СТИХНАТ, А ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ПОЕМЕ ДЪХ. ЗА ТОВА НИКАКВО СПИРАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ- ПРОТЕСТИРАМЕ ДО ПОСЛЕДНОТО ЕВРО НА ЧЕРЕПА И КРАДЕЦ МУСТАКОВ.

41

Мутри вън

преди 3 години

МУТРИТЕ - Радев, Божков, Василев, Баневи, Стайкови, Бобокови и другитебивши агенти на ДС и настоящи мутри ВЪН!

40

Да мутрите вън!

преди 3 години

До МУТРИ ВЪНМутрите са Радев, Узунов, Милушев, Божков Вакилев, Бобоков, Баневи, Стайкови, и останалите ченгета от ДС, които ни ограбиха всички нас нормалните граждани настраната.

39

Абсолютно не си прав

преди 3 години

До Американското посолство предупреди организаторите на мини пуча да не стигат до кървави изпълнения.

38

Картофчо

преди 3 години

До Сата НАТОТе така казвахе и преди предишните избори и преди по-предишните. Но истината е че всички останали говорят с лозунги и обещават светло бъдеще някога, а ББ казва и някой неща със сроков - да малко са тези негови обещания, но все пак ги има и гледа повечето да ги изпълни. Затова хората избират като по-малкото зло! В момента ситуацията е същата!Лек ден!

37

Сата НАТО

преди 3 години

Към момента резултатите от последните избори са тотално НЕАКТУАЛНИ, което значи, че правителството е нелегитимно. На тези протести ходят не толкова гласувалите против ГЕРБ, колкото негласували или разочаровани гласоподаватели на Герб. Има такова нещо - гласували доверие на Боко, без да са слепи гербаджии. Сега тези хора си оттегляме подкрепата, поради издънките на премиера.

36

Недопустимо е !

преди 3 години

Как 1000 Платени Шушумиги ще бутнат държавата ? кого представляват изобщо ? България е 7 Милиона .

35

до 35

преди 3 години

На 33 000 души ако всичките са лидери, това е лудница. Там всеки си е лидер. А на протеста лидерите се укриват, защото тряьбнада носят отговорност СЕГА! Не някога или изобщо, а сега! Дяа ги видим кои са и какво освен оставка искат. Не вярвам на случайни граждани, които с нищо не се ангажират. Искам хора, които гарантират за протеста ск имената си, с имиджа си, със себе си, но СЕГА!

34

Анонимен

преди 3 години

Абе на колко гласа трябва да ви го кажат вече ДА ПРЕСТАНЕТЕ с този борисов?????? Край, свърши се с гробаджиите, не стигна ли до главиците ви това??? Колко може още да се подигравате с тези 1-2-3.......кабинети??? Ставате от ден на ден по-лоши!

33

ей ти песен 31

преди 3 години

Седнал Румен на трънка, па захванал да дрънка!

32

До 33

преди 3 години

Лидерите на протеста са тези 30 000 млади хора,които протестираха в София и поне още толкова в провинцията за сваляне на крадливата,самозабравила се ***,които станаха милионери и милиардери на наш гръб,а ние си останахме най-бедната страна в ЕС,благодарение на тях.

31

Анонимен

преди 3 години

Ерозията е в главите на вечните крадящи управници!

30

срамежливите

преди 3 години

Защо не излязат лидерите на протеста? Да застанат пред камерите с лицата си. Какво се крият като на а кани. Радев ли е лицето на тоя протест? Ако е така, то е повече за дник, отколкото лице.

29

Анонимен

преди 3 години

Цветозаре,не е ерозия на електората,а ерозия на властта.

28

Анонимен

преди 3 години

Ще изпея една песен на Бойко,като на стар комунист,която беше популярна по времето,когато мачкаше ушите на бай Тошо:"Развод ми дай,развод ми дай и повече не ме мъчи,вземи си пачките,златото,но въздуха ми остави".

27

Мишкоед

преди 3 години

Ти си най-улав, ти си най-гнидав! Ти си бел, а чи и Румен!

26

ръката на Москва

преди 3 години

Проруски протести, водени от Румен Радев, в интерес на Москва, защото няатам води политиката на лидерите на протеста. Сега, ако Путин награди и Радев, това е храчката, с която руснаците белязват своите хорав в чужбина. Путин награждава предателите, които работят за Москва. Това сочи опитът от Крим и Донбас.

25

До 26

преди 3 години

Жалък си.

24

Анонимен

преди 3 години

Америка даде срок на Борисов до 16.07 да подаде оставка.А коалиционните партньори щели да се събират на тази дата да решават-какво?Как да оцелеят.Късно е.Отивате си.