9

Анонимен

преди 3 години

Не само бавят резултатите,но и тестването. След 2дни спорове с местното РЗИ за да ни тестват се наложи да им заявя, че ми се полага тест на мен и новороденото ми бебе и след като ми отказват съм звъняла на национален номер! Тестовете се полагат за това че сме контактни на 2заразени медика, полагали грижи за бебето в отделение! Първият случай беше от преди 5дни, но РЗИ дори не звъннаха да ни уведомят че сме имали пряк контакт с лицето, а трябваше аз да търся информация. Карантина сама си наложих.

8

Анонимен

преди 3 години

РЗИ и СЗО

7

Питащ

преди 3 години

Пълна бъркотия с пробите за коронавируса! Никой не може да каже какъв е пътя при съмнения за заболяването! Един казва занимаваш личния лекар и той ти дава направление за специалист- инфекционист и той ще реше за пробатата ти кой и къде ще се прави, там където няма лаборатория извършваща пробите? Друг ти казва, че всичко това е работа на РЗИ! В крайна сметка КАК Е РЕДЪТ?

6

Анонимен

преди 3 години

Въобще, на фона на всичко изговорено по темата, при наличие на симптоми, да си мислиш, че след отрицателен тест, може да си ходиш наляво и надясно е неумие. Дори и да си с обикновен вирус, пак е редно да си останеш в къщи два три дни.И този е бил някакъв в системата. Каква ментална ерозия на разбирането на проблема.

5

Анонимен

преди 3 години

Подозирам, че тия типове правят пултестове с 10 проби в една епруветка и ако една проба е положителна, обявяват всички за положителни, вместо да ги върнат за индивидуални проби. Оттам и бройката заразени. Нещо ни мотаят.

4

Анонимен

преди 3 години

Те тестовете им фалшиви а дали бавят или не не от значение.

3

Анонимен

преди 3 години

РЗИ-пародия

2

Анонимен

преди 3 години

Ами при претоварване на системата възникват повече грешки и забавяния. Какво се учудвате.

1

Анонимен

преди 3 години

Ако тестовете са правени в РЗИ, хората да не се притесняват какви са им резултатите. Ще ги чуят по телевизията следващия ден.