8

Анонимен

преди 3 години

Астматик, аз съм със сериозно белодробно заболяване, дишам си ок с маска. Ползвам само хирургичните, защото са най-лесни за дишане и като пренебрегнеш психологичния фактор, всичко е наред. Неприятно е, първите дни изискваше усилие и чувствах че се задушавам, но за седмица свикнах, сега са ми просто неприятни. Маските пазят другите единственият начин да сме в безопастност е ако всички пазим един друг. Кой точно искаш да съдиш, че има опасен вирус? Ако има епидемият от ебола, кой ще съдиш?

7

Анонимен

преди 3 години

Оттдавна се знае, че инхалаторите изглежда помагат защото облегчават възпалението на белия дроб, което е най-големия убиец. Не е ясно обаче как помагат срещу тромбите, които също са доста смъртоносни. Според мен, по-големия ефект е, че хората с белодробни заболявания се пазят от вируса като от чума, точно защото знаят че това им е слабо място. Освен това те е по-вероятно да отидат на лекар преди нещата да станат критични, пак защото много се пазят. 1

6

Китайско качество

преди 3 години

Разчитахме, че както повечето китайски наща са лошокачествени и бързо се развалят, но този вирос изглежда добре са го направили и дългоще си го ползваме.

5

House M.D.

преди 3 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?

4

Анонимен

преди 3 години

ХОП-ТРОП и хайде на хорцето пред парламента! Друго си е корона-адреналина, това е като западната и източната радиация - едната е полезна,другата - не чак толкова.

3

Анонимен

преди 3 години

тръмп каза да се правят инхалации с белина.Вируса мре та се кине!:))))

2

Анонимен

преди 3 години

Много ме радват говорещите глави! Аз съм асматик от над 20 години и съм с инхалатор-вентолин (сравнително лек и малко по-безвреден от други). Не знам дали инхалатора ме предпазва от СТРАШНИЯТ коронавирус, обаче знам, че с маската (особено лятото) не мога да дишам, през половината време докато я нося съм с асматична криза и използвам инхалатора минимум 3 пъти повече от обичайното. Кой да съдя за това!

1

Батко

преди 3 години

До журналистите, много неграмотно написана статия - ХОП - какво е това? Има ХОББ - хронична обструктивна белодробна болест. Топ 3 в световните убийци.Моля да си оправите статията.