139

КНСБ=БСП

преди 3 години

КНСБ са маши на БСП.

138

postradal pasi

преди 3 години

До Пилат ПонтийскиТова са *** а не профсъюзи само вземат заплатите и шапка на тояга те никога и преди и сега не са защитили интересите на работниците това са синове и дъщери на тъмночервенита мафия там при тях обикновен българин не може да пробие...

137

Solar Power

преди 3 години

Бойко трябва да уволни Горанов и да настъпи Гешев... в крайна сметка всеки е невинен до доказване на противното .... разменянето на туитове е пълна простотия още повече от главния прокурор .... на Тръмп ли се прави или какво ? Вместо да седнат да събират доказателства и прочие те туитват ..... и как избираш някой за длъжност при само 1 кандидат ? Аз не бих избрал !

136

Solar Power

преди 3 години

Не се заблуждавай ! Тази мярка 60/40 не работи. Малкото фирми които я ползват я ползват измамно ! Например работи работника 8 часа а му плащат за 6 или за 4 .... Стоите си всички само в София и не виждате какво става ..... Сложете по един мустак и проверете инкогнито :) Всички икономически мерки за корона до момента са "дървени" ! Но няма какво да очакваш от министър който измисля глупави наредби като 18-та и се перчи с новия си часовник. Пълен *** !

135

Щирлиц

преди 3 години

Главният циркаджия се появи на хоризонта,крайно време беше.

134

Живеят от наемите

преди 3 години

На имотите, които им подариха в началото на димокрацията. И от далавери.

133

Пилат Понтийски

преди 3 години

О-хоо! Ами ние сме имали и профсъюзи? Не знаех досега! Иначе навсякъде по света те първи реагират при критични ситуации! А у нас са били в карантина и са работии хоом офис!!! А знае ли случайно някой те от какво живеят, т.н. профсъюзни функционери? Вероятно са на щат към някое министерство!

132

Който

преди 3 години

дава парите той дърпа конците.

131

не ставате

преди 3 години

отивайте си.

130

Анонимен

преди 3 години

Този не се ли усеща, че като тръби за криза някой работодател ще реши да се застрахова като отложи инвестиция и някой работник ще си изгуби работата. Иначе сме синдикати

129

Анонимен

преди 3 години

КНСБ са най големите панаирджийски циркаджии. Стига с едни и същи номера. Хората отдавна не ви вярват. Запитали ли сте СЕ защо

128

Цвета Каранянчева

преди 3 години

Как бе? Нали премиера откри един, два, три, четири, пет завода

127

до 135 GLG

преди 3 години

Mного си прав. Синдикатите да се забранят/разпуснат. Омбудсмана може да играе същата роля. Избира се от парламента - поне някакво зачатие на избираемост.

126

GLG

преди 3 години

Правителство, Премиер може да свалиш от власт! Я се опитайте да свалите Синдикален лидер! Те са до живот абонирани за постовете си!

125

Анонимен

преди 3 години

KНСБ+П-ка крепа = па.раз_ит,иии

124

ЕКСПЕРТ

преди 3 години

Да се въведе безусловен базов доход - 3000 евро на калпак. И без това България има около 4-5 милиона хора. Всички граждани да вземат този ББД и да видим какъв живот ще настане - чалга, песни, танци до зори.

123

Тошо

преди 3 години

КНСБ вместо само да прогнозира, да вземе да свърши нещо...да въведе добри условия за въвеждане на ваучери по общини и предприятия, да осигури добро заплащане за нощния труд и да поведе борба срещу некоректните работодатели!

122

ОРОЗ

преди 3 години

Тия ***, и те трябва да бъдат иметени от политическия хоризонт. При бай Тошо имаше една казионна провсъюзна организация. Сега са две, КНСБ и Подкрепа . Припяват на бизнеса и властта.

121

Анонимен

преди 3 години

Абе вие в кой свят живеете? Народа и обикновения човек са никой, не само в България. Демокрация няма, не сме суверен и никога няма да бъдем. Световните правителства се управляват от няколко корпорации, ние понеже нямаме такива ни контролират няколко олигарси!

120

Анонимен

преди 3 години

Криза беше когато нямаше мляко и се редяхме на опашки. Nяколко апартамента, вила, кола инвестиции в ценни книжа и акции не са криза. Виж ако махнат плоския данък, вече може и да ме ядосат и тогава ще има криза.