45

Totenkopf

преди 3 години

Доста рубладжии са излезнали наоколо. Смрад.

44

Анонимен

преди 3 години

До БългаринГо-вньо, не ти е разрешено да пишеш Рассия, ако си българин!Су-57 действително е най-добрият изтребител, правен досега. По всички показатели бие факаното недоразумение Ф-35. Бавеха го, защото чакаха новия двигател "изделие 30". И още, много скоро ще летят с 6-то поколение, безпилотни, с изкуствен интелект.!

43

Дядовото хвърчило

преди 3 години

Нашите няма да се разбиват...... щото няма да летят. Гориво нямат закупено, а и според договоря ще политат само и единствено с разрешение на щаба на НАТО ..... да не говорим че единствения ни пилот са прай на голям шеф - Президонт и иска само на Грипони да лети . И то само за забавление . Да снима Банкянския как похърква край шкафчето с евраците.

42

Анонимен

преди 3 години

еххх колко много русофоби съжаляват че не е бил руски. Щеше да има, пияници, тенекии, ковчези....ама не би...той взе че щатски Ф. Хубаво че летеца е жив. Фърчила имат много. Дам нашите са читави след време.

41

Анонимен

преди 3 години

Не пазят самолетите си. Нашите самолети ф-16 ще бъдат на охраняем паркинг и евроатлантически *** ще ги пази да не летят. За летене има други самолети - Миг-29 и Грипен.Ще купим Грипен за летене.

40

Анонимен

преди 3 години

колегите на *** вместо да си гледат работата като пазачи на паркинг тргънали да пишат глупости тук.

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСУ-57 НАИ ДОБРИЯточно така е - от 2 бройки едната падна и се разби :)

38

НОРМАЛНО

преди 3 години

В БНА при 300 летателни апарата годишно сериозните инциденти бяха около десетина. Катастрофи с разрушение на самолета от 1-3 годишно. В САЩ при 2500 самолета около 25-30 катастрофи. Само от Май 5 катастрофи. Така, че процентно е около 1% от самолетния парк. И при тях и при нас. Да се пеят оди за съвършенната УСА техника е толкова глупаво както и да се твърди, че самолетите не падат само заради марката...Но с уточнение - сега у нас няма самолети, няма полети и няма паднали заради това

37

Българин

преди 3 години

От 3 бройки СУ - 57, най - модерните самальоти сделани от Рассия, два вече се разбиха!Ово е стандарт!:)

36

Ф16-БОКОВИД 21

преди 3 години

са най-модерните и най-скъпите самолети в историята на българската авиация, която още не е написана. Но е платена.....

35

ПроСоТо

преди 3 години

Я някой цоциалист да преброи колко съветски самовари на въоръжение в БНА и БА са се разбили?И колко български пилоти са загинали, откакто купуваме сделани в СССР щайги?

34

Само за протокола

преди 3 години

През 1999 година сърбите загубиха 9 самолета Миг29, а пък американците само един Стелт, който сърболяците го свалиха по чиста случайност. Преди това през 1991 година иракчаните загубиха 78 от същите мигове, а пък американците нито един от своите. Не е хубаво да четеш новините от времето на ГДР и СССРтова е пропаганда, която изобщо не отговаря на истината.

33

Пресцентър

преди 3 години

Министерство на отбраната на България съобщава, че нито един самолет Ф-16 на българската армия не се е разбил тази година.

32

ПроСоТо

преди 3 години

ХахахаАбе петолъчниците, когато разбилите се F-ки стигнат бройката само на самоварите, които се разбиха в Сирия, тогава може да започнете да сравнявате самолетите направени в САЩ със самальотите сделани в Блядостан!

31

МиГ35 ПОБЕДИТЕЛ

преди 3 години

е на всички вайпъри, ГАДИНКИ и сродни хапещи еднодвигателни самолети. ШАНС 0 ЗЕРО, Ф16 е Н-тата модернизация на 60г самолет. Но потенциала на МиГ29 развит до МиГ 35 е по-голям. САЩ планираха да изхвърлят последните Ф16 - около 700 броя и да ги заменят с Ф35, но проблемите с него нямат край. А старите Ф16 падат вече като листопад....Само за аборигени като нас искат да продават новопроизведени Ф16, производството на които е закрито отдавна... И на ИНДИЯ , като са го прекръстили Ф21 аналог на МиГ21

30

Анонимен

преди 3 години

Ние такива падащи ли купихме?

29

Анонимен

преди 3 години

А 16 чисто нови грипена нов поколение можеше да са на въоръжение вече!

28

МиГ29 ПОБЕДИТЕЛ

преди 3 години

във всички въздушни боеве с Ф16. Ескадрилите на ГДР от МиГ29 оставиха на служба само за да тренират американците след 1989г срещу МиГ29. Резултатът беше "силно песиместичен" за солджърите тогава. Нашлемната индикация и пускането на ракетите Р77 с едно завъртане на главата на пилота правеше американските пилоти живи мишени във въздушен бой. Естествено след 30 г деградация и никаква модернизация на двигатели и оборудване на МиГ 29 конкурента Ф16 се изпъчи с едни гърди напред.

27

Анонимен

преди 3 години

до гошозадаваш въпрос с повишена трудност,той няма толкоз акъл за да ти отговори

26

Гошо

преди 3 години

До Само за протоколаКога пък е имало реален въздушен бой от виетнамската война насам пък ти бе