39

Анонимен

преди 3 години

До Kalin72Най-вероятно е така. До момента, в който не искат да играят, а да учат в СМГ или някоя от езиковите гимназии. Не искам да споря заради самия спор, защото и аз съм на мнение, че най-хубаво е да си в къща, в която да си наясно къде какво е вложено от основата до тавана. Знаеш в Германия или дори в Италия на колко метра от къщата имаш спирка на влак, който идва на точен час, сравнително чисто е и е бърз транспорт до центъра на града. Тук за момента не е така.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен13 000 са нищо. Моя апартамент го взех за 140 000 а не е нищо особено.

37

Kalin72

преди 3 години

До МммдаааТези 2 часа загуба на време в път са един от малкото негативи, които има къща на село - или по-скоро в малко градче, къдрто живеем ние. Плюс това, за децата е по-добре да учат в малко училище, да играят на воля и на въздух.

36

Анонимен

преди 3 години

До 29, Г-н "Абе пич"За теб 13 000 лв. май са малко пари - ама за мене са години труд, а съм на управленска длъжност и живея под НАЕМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Така че - МЛЪКВАЙ !!!

35

Мммдааа

преди 3 години

Експерти много в нашата държава, но все пак си мисля, че нормалните хора с доходи, които им стигат колкото да закърпят положението и да си изплащат основните жилища, са мнозинство. Има и такива, които имат свободни пари за "бункер" в случай на зараза, но не са чак толкова много. Къщата е хубаво нещо, но само ако имаш добра инфраструктура. Ако трябва да тръгваш 2 часа по-рано, защото трябва да закараш децата на училище в града и се връщаш по тъмно, защото трябва да напазаруваш пак от там - мерси.

34

Иванов

преди 3 години

Четейки коментарите, разбрах че сме нация от брокери и специалисти по недвижимо имущество

33

Анонимен

преди 3 години

Цените в големите градове ще се сринат тотално в близките години,цените на селските имоти в близост до големите градове ги очаква леко повишение!

32

Брадвата

преди 3 години

Може, в Разлог и Банско, ако работиш за Общината или взимаш обществени поръчки.. Останалите - само на пенсия, млади и стари разчитат на пенсия - работа няма! Препитание - няма!

31

Анонимен

преди 3 години

фейк новина, да покаже колко са се опаричили българите. А в същото време компрометира управляващите че народа бил ударен от пандемията, бизнеса изнемогвал не плаал и подобни тъпотиии на Борисов

30

Анонимен

преди 3 години

"Втората причина е свързана с прогнозите за евентуална финансова криза и нова инфлация, което прави недвижимите имоти най-доброто и сигурното средство за инвестиция, и с почти нулев риск от загуби." ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААКупува се по време на криза , а не преди нея ! При предишната криза 2009-2010 г. имотите паднаха с 40 % - сега предстои същото ! Който купува сега , е без мозък !

29

Анонимен

преди 3 години

600 лева са нормална заплата в провинцията.Такова е нивото.

28

Анонимен

преди 3 години

Човек, ако си над 22-23 години на възраст и още взимаш 600 лева, трябва сериозно да се замислиш над някои неща.

27

Анонимен

преди 3 години

Нямали пари, а купували имоти...Абе, пич, миналата година мой познат си купи къща в едно балканско село. Вярно, къщата е за ремонт, лично съм я виждал, ама става. Разкошен изглед към планината, три декара двор. 15000 лева. На мен в друго село ми предлагаха къщичка в добро състояние, с гараж даже. Двор 1.5 декара. 13000 лева стартова цена.Е, извинявай, ама колко трябва да си богат, за да си позволиш такъв имот? Рокфелер? Бил Гейтс? Абрамович?

26

Анонимен

преди 3 години

Пазарът у нас е много зависим от чужбина: англичани , руснаци, българи пращащи пари . А първата вълна англичани взеха да измират и децата им си имат други проблеми и предпочитат парите в брой. Колкото и да не ви харесва - брокерите са единствените които къртят яки пари , първо лъгаха като продаваха стари къщи на чужденци, сега пак. Една позната купи 5 апартамента за 15 години и сега и е все тая дали има продажби или не.

25

Qwerty

преди 3 години

Като гледам цените в Слънчев Бряг не са мръднали от 7-8 години. Прогнозирам скоро, че и покачването в София от последните години ще се занули. Не може в най-застаряващата нация с най-висока смърност и постоянно строителство цените да се покачват. Всичко е спекула, а не се базира на логика.

24

Анонимен

преди 3 години

До 21Мечтая си за шкафчето на Черепа !

23

Анонимен

преди 3 години

Тези които купуват имоти са хора като Бойко и Гешев с крадени и мръсни пари. А ние обикновените хора с 600 лева заплата за кое по напред

22

V

преди 3 години

В Италия пак подновиха след края на кризата с вируса продажвата на къщи за 1 ? .Ако в Италия къщоте струват едно евро то тогава колко струват в България ?????????? Випроса е към брокерите .Все пак може и тук да се надуе балона като в Китай но той ще е в София и то с цел да се наврет пари някъде ,а не да се живее в тях.

21

Ласмаги Джасмаги

преди 3 години

Използването на презервативи убива нацията.

20

Анонимен

преди 3 години

Нямали пари, а купуват имоти нашите "бедни" българи !!!