67

SWAN

преди 3 години

Показват Ви колко НЕ СТЕ БЕДНИ - щом Ви продават хляб по 50лв и Вие го купувате... ПОДГОТОВКА: Скоро като Ви ПОвдигнат данъците - да не рИвете :)))

66

Анонимен

преди 3 години

Така е като хората вярват на всичко в интернет и фейсбук, няма корона, ваксините убиват, глутена убива и прочее.

65

Тито

преди 3 години

Докато има телета, ще има и касапи.

64

Фурнаджия

преди 3 години

Глутена от , качествена пшеница не е вреден.Опасни са изкуствените добавки които се слагат в брашното добито от ниско качествена пшеница ( фуражна ), за съжаление в БГ няма качествена пшеница.

63

Анонимен

преди 3 години

С 12 яйца не е никакъв хляб, а козунак. Даже в кекс се слагат по-малко.Мога само да съжалявам тези, които го купуват и си мислят колко здравословно се хранят.

62

anonymous

преди 3 години

Пълно безумие, такова количество ядки водят до проблеми с щитовидната жлеза. Не трябва да се ядат повече от 50-100 гр. на ден, а те смлели 1 кило и ми го пробутват за здравословно. Наистина само глупостите взаимствате от запада.

61

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

КАЧЕСТВЕНИ БИОПРОДУКТИ - ФИНАНСОВО ОТСЛАБВАНЕ С ДОКАЗАН ЕФЕКТ.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Брей, голямо био плюскане ще е за 800 лв. на месецА с жена ти с перфектното тяло рози и орхидеи ли ли акате/серете или каквото там правите?

59

Анонимен

преди 3 години

интересен факт е, че хората отиват в София за по-големи заплати....но там само докато си подадеш носа навън ти взимат пари, био, мио, частни училища по 11 хил лв на година/Чоу Св.София/....и в края на месеца не си кой знае колко по-богат от един дядо на село, който просто живее по-скромно и сам си гледа храната......не всичко е пари бе, хора!!!

58

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Понякога наистина не разбирам, защо от целия свят внасяме предимно простотиите????

57

язе

преди 3 години

Ами искате гъдели, плащайте си. кило сурови бадеми 22 лева. Колко да ви струва хляб от бадеми 1,3 кг? Пазарна икономика, ако искаш плащаш.

56

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Този хляб е за безглутенови клиенти. Друг не би дал толкова пари.междодругото ако искате безглутеново сварете си ориз, той няма глутен

55

Анонимен

преди 3 години

Всичко което се води Био е 100% Генетично Модифицирана Суровина фрашкана с Раундъп Реди и пестицидни бромиди вийдиотията глутен еъобще няма да коментирам чр няма нито една житно зърнена култура без тя да е сттуктурно изградена от глутрнови протеини и всеки който вярва епротивното е чист абсол.***иинфантил.

54

Анонимен

преди 3 години

За малослабоумниците в София и 499 лв им е малко за 300гр.хлебец.

53

anonym

преди 3 години

докато има балъци, ще има тарикати

52

Мирчо

преди 3 години

Да попитам тая пекарна за тоя самун хляб - като акам това био тор ли се води? Питам за цветята ми трябва подхранка.

51

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСметнете колко лева ви излиза производството на такъв хляб у дома. Нека сравним цените.Все пак в тези 50лв има ток и заплата и др. разходи, и все пак е безумно скъпо.

50

Чочо

преди 3 години

Вълшебните думи - био и еко , които пълнят джобовете на хитреците и съответно ги изпразват на лековерните .

49

Georgiev

преди 3 години

Лошо ми става от такива, дето се хранят само "био", "еко". Освен това, ако нямаш непоносимост към глутен, не е необходимо да го избягваш.

48

Анонимен

преди 3 години

Хляб с бадемово брашно и кокосово масло правим от години вкъщи. Домашни яйца взимаме от една вила на 50км от София от съседите ни там. 50лв. не бих дал за такъв хляб, така и така си правим редовно подобни. Какви ли не интересни брашна имаме. Жена ми е фитнес манияк, не се лишава от нищо откъм храна и има перфектна фигура заради малки хитринки. Ядем почти само домашна био храна от отбрани ферми. Месечно даваме не повече от 800лв. за храна за нас двамата.