537

Анонимен

преди 3 години

От руското посолство казват Боко да си довърши Турски Поток, че ***.....му. И сърбите, и унгарците, и австрийците това казват

536

Русофил+

преди 3 години

Мен пък ме интересува какво казват от руското посолство по въпроса

535

Гост+

преди 3 години

"Правото на мирно събиране е основна демократична ценност, отбелязват от посолството" - да, да, гледали сме кадри от мирни протести в високо-демократичните западни общества - палки, газ, водни струи и "со малко кютек"........."May 31, 2020 - Нова вълна от протести, прераснали в сблъсъци между демонстранти и полицията, имаше тази нощ в редица американски градове"

534

Me

преди 3 години

Крайно време беше! Сега и ЕНП трябва да ги последва с нова декларация и Бойко тиквунов е тотално чао. Водните оръдия няма да го спасят, полицията ще престане да се подчинява и ще ги обърне срещу него.

533

God bless the USA

преди 3 години

Ами това е!

532

Анонимен

преди 3 години

Имам въпрос: Ако добре си спомням новият американски посланик у нас е сменен по времето на Тръмп? Персона, която ...няма американско име. А именно президентът им затваря граници и т.н. и т.н.

531

Анонимен

преди 3 години

Колко странно е,че това се случва точно след техните протести... когато Тръмп неведнъж предупреждава Европейският съюз и май България, да се откаже от Северен поток....А доколкото се виждаше, Б.Б. се опитваше да играе на два фронта...позабрави се малко. От два стола се сяда на земята.

530

Анонимен

преди 3 години

не им се получи мазненето за 4ти юли, боци чао

529

Това

преди 3 години

Че знаят....да не означава,че те стоят зад тях?! Не е за чудене...при антиевропейската политика на Тръмп....

528

ivailo

преди 3 години

Протестите тук са си законни и мирни ! За разлика от тия в Украйна , където се трошеше , палеше и убиваше , но лукавите кравари , тогава не говореха за спазване на законността.

527

анонимен

преди 3 години

А те от амер. посолство как решиха,че протестите ще продължат до 16 юли? Това е официална информация по телевизията. Ако някой знае нещо, нека да поясни.

526

ддт

преди 3 години

абе тия що не протестират срещу всекидневното избиване на и без това изчезващата бг нация, с разни тирове и отровите в храните?!

525

Анонимен

преди 3 години

това е чиста намеса в вътрешните работи на република българия а кадето се намесят сгащ става като ирак сирия афганистан това да го имате едно на ум

524

Българин

преди 3 години

Явно Мустафа не прави само баници и да пее! Хитруша! Отдавна е ясно , че те подкрепят Цецо-апартаментите!

523

Анонимен

преди 3 години

Ей внимавайте какво пишете, да не обяви всички за мафиоти нашият революционер Че Ге Радев? Ще размаха юмрук и ще ви помете. Най ме е яд че много хора им се връзват на политиците. Виждам само една злобна борба за власт, празни от съдържание лозунги. Къде са реалните промени, държавната администрация и здравната система отдавна се нуждаят от реформи и почти нищо не се прави. Докато се карат така политиците нищо няма да се промени. Да бяха направили една хубава програма с мерки вместо празни думи

522

А-Я

преди 3 години

Боко..бързо да купи за своя сметка 2-3 фки !!Такова шкафче и Дончо няма,я?!!А тоз вагабонтин се разпищолилИ фурми ( for me )... Не почерпи Херо !!Я да видим кой ще му дава сега акълДончев да дири цитати от Гьоте- ако нещо пише там за...тиквиЛъчо ?? Само по прякор мозък.......Барни ?? ОлелеееЦц го няма да използва богатият си речник от 30 думиШах...До утре мат

521

Анонимен

преди 3 години

Не различаваме колонизатора и туй-го

520

Анонимен

преди 3 години

Пазителите на демокрацията и световния ред се намесиха.

519

Анонимен

преди 3 години

Вятърът на промяната вее в България.

518

българин

преди 3 години

Ами Аарон Торгалски?Дали в посолството на САЩ одобряват това което той направи?Защо САЩ не защитава правото на собствените си граждани на мирен протест?Не съм убеден,че американската посланичка в България ще посмее да участва в какъвто и да е протест в САЩ след като видях как полигай Торгалски блъсна 75 годишен мъж,той падна и от ухото му потече кръв.Дори съм готов да се обзаложа с нея,че няма да посмее!