15

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Да ви напрегне разпусната италианка...

14

ДДРОнег

преди 3 години

"Преди няколко дни на плажът Остия край Рим, 20-годишно момиче бе ударено, след като помоли друг плажуващ да премести хавлията си, защото няма безопасна дистанция между тях."После да не кажете, че само дивият Българин прави така !!!А и силно се съмнявам написаното в статията да е истина ! Едва ли някой в Италия би рискувал , след оная конвенция ...

13

Дзъ

преди 3 години

Въобще страшно лято и чудни почивки в цяла Европа... Резервирах си в една казарма да си почивам - поне няма да водя войни за дистанции и маскировки

12

ГЕРБ

преди 3 години

Партия ГЕРБ организира безплатни екскурзии до столицата с хубави автобуси с климатици и най-новия диск на цеца. Дават се 30 лв дневни, както и вип закуска с мекици на централна гара. Моля желаещите да носят сини каскети.

11

Анонимен

преди 3 години

Беьзмозъчните жабарняци си вкарваха оризници и не ги спряха навреме, заради това стана онова което стана в Италия, сега се мъчат да ограничават пътници от САЩ, защото било опасно заради пандемията. Ама оризниците ви носиха куфарчета с долари, нали жабарняци? Сега ще сърбате попарата, ид..иоти!

10

Анонимен

преди 3 години

ЗАТОВА АНГЛИЙСКИТЕ ТУРИСТИ ОТИВАТ НА ПОЧИВКА НА ФАРЬОРСКИТЕ ОСТРОВИ ДА СЕ БУТАТ С ОВЦИТЕ КОЕТО МНОГО ОБИЧАТ

9

Анонимен

преди 3 години

Вълците да разкъсат и изядат отчетата от православната църква, които обявили война на вълците. Дръгливите отчета, я да видим дерат ли се с нещо.Отделвно, военните на бг станали много набожни и нападат с най-невидимите си танкове приятелска Италия, защото те били секта и католици. Не така, мръсни из.роди, бг военните не са българи.

8

До 2 делян

преди 3 години

И кой си ти?Люлянец, с анцунг?Кой клас завършен имаш?

7

До 10

преди 3 години

А, онзи ден, автобусите от провинцията, с полуобразованите симпатизанти на герб, преброи ли ги?Че и с пари от налите данъци им бяха платили пътя. Това прреброили го, също?

6

протеста

преди 3 години

Броих ги днес... Много народ, много оФце.С кучетата общо бяха 2 673 "протестиращи". Трезвени бяха повече от половината.

5

Аз Ти Той

преди 3 години

До ЧИЧО ДРЪНДИКъде ги видя тия 25 000 ?!!Въобще някога виждал ли си 25 000 човека събрани на едно място ??!!

4

але

преди 3 години

До ЧИЧО ДРЪНДИ Не 25 , а направо 100 000 стачкуват ! Бягай да гледаш Сънчо !

3

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не трябва да ги пускат да излизат от гетото

2

Анонимен

преди 3 години

Психологическият анализ е доста точен.С отминаването на големия пик, с идването на хубавото лятно време, хората искат да се поотпуснат. В Италия доста пострадаха.Другите хора не са забравили това и се пазят.Неприемливото е, че са забелязали конфронтации между тези групи хора.Пак е ,,проба-грешка,, , но в Турция се справят като премахват ,,ол инклузива,, и повишават цените, а в Гърция тестват туристите поголовно.

1

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Не бе, то няма нищо важно, случващо се в държавата. 25 000 някакви си протестират, ама тва нищо не е. :)))))