27

до 20

преди 3 години

Искай и кръвната група.Искай и снимка на дланите - да му гледаме на ръка.Снимка и на вируса- профил и анфас.Скенера го искаха и него- за разчитане от форумците на сайта.Имам и въпрос. Може ли да казваме снимка на ,,бял,, дроб.Защото едни хора предлагат пари да протестираме сега пък срещу ,,белите,,

26

до 1

преди 3 години

И какво не ти стана ясно?Че ,,заздравяването ,, протича с фиброза?Просто тази част от дроба не участва в дишането после.

25

Анонимен

преди 3 години

Хейтърите си мислят сега, че е филм.Това в същност и лекарят го знае.Разликата е , че той отива доброволно да лекува, а има хора които доброволно и съзнателно ходят да се инфектират, за да разнасят после заразата.

24

До Викторчо:

преди 3 години

И чий го е дирил в Афганистан и Ирак?Не вярвам да е бил поканен от някой местен там.И какво точно значат тези сложни думички, които си написал. Не че не мога да ги потърся в Гугъл.Прави ми впечатление, че подполковника има наднормено тегло. Един лекар може сам да си мери кръвното и да си ограничава храната.Иначе, желая му да се възстанови напълно!

23

Виктор

преди 3 години

* оториноларинглози *

22

Виктор

преди 3 години

Човека на снимката е един от най-известните оторинолариголози в България. Опитва се да ви разкаже какво се получава при усложнения. Както си спомням има и миссии в Ирак и Афганистан, и е видял доста битки в живота, за разлика от драскачите тук.

21

докторе

преди 3 години

Щеше да е много по-лесно да го обясниш на аудитория съставена от хора, а не от офце..Но ти се занимаваш с *** - Дървения философ.

20

евала бе сато

преди 3 години

Интелектуалното ниво на някои коментиращи е абсурдно... Как си способен да ходиш на два крака? ...Когато "интервюират" някого, това става с едно-две мейлчета, и съответно човека си праща снимка по свой избор. Примерно, ако те интервюират теб - човек, който не е способен да разбере най-елементарни неща, но е способен да ги коментира -може, ако искаш, да си пратиш снимка от "децката" градина

19

Сата НАТО

преди 3 години

Да не мислиш, че е отишъл някой днес сутринта да го снима бе? Тая снимка може да е от миналата година, и най-вероятно е!------Да, специално за тоя неизвестен доктор имат снимки и от дипломирането, и от децката градина. Ми да са отишли да го снимат днеска сутринта, аз как да им вярвам.

18

Тъпак

преди 3 години

Честно казано аз не мога да приема сериозно човек, който се е татиурал на шията.

17

Анонимен

преди 3 години

"...Вирусът няма да се усети от 80 процента..." Това е абсолютно недоказано към момента. Тия митични "асимптоматични" случаи са една част пред-симптоматични, тоест няколко дена по-късно развиват симптоми, или грешни тестове - те направо си го казват, част от "асимптоматичните" случаи нямали антитела за болестта впоследствие. Тоест, грешен тест най-вероятно.

16

Анонимен

преди 3 години

Ето един щастливец с масов имунитет. Всички му завиждат.

15

Анонимен

преди 3 години

Лекарите казаха да гледаме процентите, не отделните случаи. Случаите хич не са много. Вирусът няма да се усети от 80 процента, 15 процента ще се разболеят, а 5 процента ще загинат.

14

Анонимен

преди 3 години

Мангъров ги посъветва да не се страхуват и да си живеят живота с осминката бял дроб.Не на страха, не на СЗО. Те нищо не знаят за коронавируса. Мангъров лекува този коронавирус от 40 години с хомеопатия и щадящ режим, без 2 антибиотика и тежки лекарства.

13

Хах

преди 3 години

Лично познава доктора. Това е последният човек, който ще мрънка и ще се оплаква за нещо. Коментиращите, които се съмняват и плюят, просто показват, че са от 80 процента на Иво Христов.

12

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам на всички, да не сте на мястото на лекуващи и лекувани, а пък да си пишете каквото си искате не е забранено.

11

Анонимен

преди 3 години

Да не мислиш, че е отишъл някой днес сутринта да го снима бе? Тая снимка може да е от миналата година, и най-вероятно е!

10

Анонимен

преди 3 години

Изумителни не-щаст.ни-ци сме явно, българите... Доктор, лекува хората, заразил се, има последствия - плюят го, не вярват, обиждат го... Повръща ми се

9

Анонимен

преди 3 години

Дайте да видим снимката от скенера ?

8

Анонимен

преди 3 години

За първи път разбирам какво се случва с белия дроб след излекуване от коронавирус : " голяма част от функционалната част на белия ми дроб е заменена с непродуктивна (съединителна) тъкан".Дори и излекуван, положението остава трагично.Ужас !