17

Смях

преди 3 години

Прокуратурата говори за върховенство на закона и разделение на властите? А един каскет ги потъпка още преди да стане главен прокурор, но тогава не беше проблем :)

16

Анонимен

преди 3 години

Мутрите да не би да са се разпознали в словата на Президента? Затова са толкова дейни медийно

15

Анонимен

преди 3 години

Ми да мафията застава зад Гешев

14

Дядо Петър

преди 3 години

Естествено е една мафия да защитава КАПО-то си.А всички заедно - да защитават (и лижат г...) на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ.

13

Анонимен

преди 3 години

Част от статията за протестите в New York Times :Bulgaria, the European Union's poorest and most corrupt member state, has long pledged to root out graft but has yet to jail any senior officials on corruption charges.

12

vlady

преди 3 години

Правосъдие с милиционери не се прави - достатъчно е човек да види учебните планове на АМВР веднага се вижда, че оттам няма как да излязат подготвени юристи.

11

До Каскет Каренин

преди 3 години

Прокурорът е държавен обвинител ! Каскета си го махни ти, че ти е паднал на очите и не виждаш както трябва !

10

Анонимен

преди 3 години

Погледнато обективно кариерата на Гешев се провали от самия него. Дали ще падне Борисов сега или след 6 месеца не е съществено. Борисов така или иначе е приключил политик вече. Показните обиски на Гешев му изядоха главата и сринаха и малкото останало доверие към тази институция. И той няма друг ход освен да се оттегли в идните месеци.А и би било много хитър стратегически ход - да поставят в мат Радев като му вменят сега отговорността за нов избор на прокурор.

9

Анонимен

преди 3 години

Оставка! Съд за вас!

8

Радко Преврата

преди 3 години

Въх, призовавам ги веднага да си подадат оставката ! НЕЗАБАВНО ! Я внимавайй,.. равниииис..... миииирНО !

7

Анонимен

преди 3 години

Каква изненада!Свинските черва на мафията се подкрепят едно друго....

6

D

преди 3 години

Даже няма да прочета статията, от заглавието става ясно, че мирише на корупция... Отново!

5

Анонимен

преди 3 години

Мафия

4

Анонимен

преди 3 години

Днeска май се отказаха да влизат показно някъде. Що така? Май видяха, че не са чак толкова недосегаеми, колкото си мислеха.

3

Каскет Каренин

преди 3 години

Прокурорът не е полицай, работата му не е да арестува, да се гърми с лошите и да лежи по храстите.Прокурорът е юрист,трябва да познава закона и съдебната практика,да има аналитичен ум, да може да пише мотивирано и да говори убедително,но в съдебната зала. За работата на прокурора не може да се съди по брой арести, обвинени, задържани по арестните помещения, проведени акции и прочее.Изключително смущаващо е,че прокуратурата започва да прилича на полиция.Но с милиционер от Симеоново на върха..

2

Анонимен

преди 3 години

Хахаха въпросната спецпрокуратура, която оневини Цветанов? Поредната мафиотска структура застана зад Гешев. Ето защо е нужна промяната.

1

zeus

преди 3 години

Хаха, дали има един прокурор, който смее да се опълчи на мафията, която ни управлява? Ами няма, те са част от нея просто!