95

Анонимен

преди 3 години

До 123Ясно е написано, че варицела партита са правени ПРЕДИ да направят ваксина. И у нас го е имало, само дето не са му викали парти. Чети, бе шебек.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Един дебелоглав като тебе сега го гледам как е омекнал, след като натресе вируса на родителите си. Човек от семейството в интензивното, на апарат, заради дебелата ти глава, как, като майтап ли изглежда? Като не си виждал тежък случай, трай и бай да не те стига. Не

93

БКП

преди 3 години

Всички на Корона-партито на площада докато забогатеят погребалните агенции на БКП-тата!На Оня свят ще сме Ви много благодарни!Тук ще ви прекадим подобаващо!

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Ти така случайно, нещо друго да измислиш? Ти му говориш а оно рупа ли рупа...

91

Калитко Деси Радев

преди 3 години

Другари и аз организирах корона партита!

90

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотТи можеш ли да четеш? Къде пише че е починал веднага?

89

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНА не мислиш ли, че КОВИД катализира заболяванията и, ако си можел да живееш 120 години, мреш на 70Ама що да не се правиш на Юнак и да плещиш щуротии! По-ти отива на интелекта.

88

АнонимеН

преди 3 години

ВЪЗРАСТТА НЕ Е ФАКТОР!!!БАБЕТА НА 105 ГОДИНИ ГО ПРЕКАРВАТ КАТО ХРЕМА!!!НО АКО СИ ДИАБЕТИК, ЗАКОРАВЯЛ ПУШАЧ ИЛИ ДЕБЕЛАК С НЯКОЛКО ИНФАРКТА ТИ Е СПУКАНА РАБОТАТА

87

до 94

преди 3 години

В САЩ също ли взимат евросубсидии?Наистина ли вярваш,че лечението на наркоманите в САЩ е безплатно?Човече, проявяваш фаза на отрицание . Имаш медицински проблем, който налага терапия.

86

до 66

преди 3 години

Щом не си чул за болниците, как смяташ да управляваш?В болниците- по 10 души в стая???РЗИ даде препоръките сиСега навсякъде леглата са на 2 м.И частни и държавни болници, ако спазват дистанцията, скоро изчерпват капацитета си.Помним тежки зими, когато болни лежаха на кушетки по коридорите на болниците.Така се справяхме при бай Тошо. На никой не му беше лесно.Дали мислиш че е филм или приказка, но е по действителни случаи.Статистически може да се провери. Тогава нямаше кл. пътеки и ЕС суб

85

едене и пиене

преди 3 години

умрял от наркотицино защо докторите да не вземат пари за ковиди да продължава бизнеса имкато им дават ще взематтоз умрял с наркотици от партидруги ще умрат заради безработица безпаричиеи заболявания поради стрес, недохранванесъдба

84

Анонимен

преди 3 години

Бая измислена история

83

covid-19

преди 3 години

Там си правят партита от по 20-30 човека, тук си правим... платени протести... и бройката е сериозна 2000 - 3000 заблудени човечета...

82

Анонимен

преди 3 години

Като цяло тия партита са опити с хора.Щом в Университетите ги правят,ясно на какво ниво е образованието там.А иначе и у нас вече в болниците една трета са млади хора.По-същественото е,че рискът от повторна инфекция е реален.

81

Анонимен

преди 3 години

Другите от партито и те ли измряха

80

До 85 (123)

преди 3 години

Сигурен ли си, че няма ваксина за варицела? В нета пише, че има ваксина.

79

Анонимен

преди 3 години

Хахах, тия плачат за наградата Дарвин!КОВИД партита!?Дори да приемем че КОВИДА е просто вид тежък грип, но бихте ли отишли на ГРИПНО ПАРТИ, само за да докажете колко сте прости?

78

Патриот

преди 3 години

Заразил се и издъхнал веднага, все едно го застреляли с пушка. Звучи като филм, но далеч е от реалността... Младите хора леко минават вируса, като например Григор Димитров. Не може веднага да умре като се зарази.

77

Язе, деева ихната..

преди 3 години

До Анонимен 82Има КОВИД-забавления - вече няколко дена се точи един "протест". Вместо да се изметат всички партии. И да работят грамотни хора без престъпни наклонности в държавата. Боже, що народ ще останат безработни, ако се забрани престъпността! Дали ще искат помощи?

76

Анонимен

преди 3 години

Колко ли Холивудски филми ще породи пандемията.