35

Анонимен

преди 3 години

И гадните копиуета и селси тарикати от софията пак са карали в аварийната- ей, няма да се опряви простоттията в БГ-то.

34

Германец

преди 3 години

В Германия на тоя, дето е правил снимката, такава хубава глоба щяха да му наложат, че щеше да му държи влага няколко години. Нормалните хора и без глоба не падат толкова ниско да снимат катастрофи, камо ли такива със жертви.Но на териториалния питек явно му е важно да постне нещо във фейсбук.

33

Генади

преди 3 години

Не е заспал шофьорът. Има очевидци които разказват, че камионът е спукал гума от дупките и е изгубил управление. И за това е навлязъл в насрещното платно. Това се случва точно на отсечката между Стара Загора и Буграс където има едни 30 км които са в плачевно състояние. Аз шофирам там със 70-80 и пак се усеща че е почти като междуселски път а не магистрала.

32

Анонимен

преди 3 години

Май чужденците правят повече и по-тежки катастрофи в България от българските шофьори, въпреки че чужденците са много по-малко.

31

Киро Х

преди 3 години

Може би ако не бяха протестите на Радев и Божков, полицаите щяха да са по магистралите, вместо по площадите и това нещастие щеше да бъде предотвратено.

30

Додо

преди 3 години

"шофьор на тир с турска регистрация"=========================Това е достатъчно количество информация, за да разбере всеки нормален човек какво се е случило.

29

Протестер на Черепа

преди 3 години

Бойко Борисов е виновен! Магистралите му са лоши и затова! Долу Бойко, Рот Фронт, Урааа! Дядо ми беше от ДС, а прадядо ми от БКП! Долу Бойкоооо, полицаите ме биха! Много ме биха, та ме пребиха! Урааа, ОСТАВКА! Мутрата Гешев само тормози абсолютно почтени и невинни олигарси! Оставкаааааа

28

Анонимен

преди 3 години

Кой разреши да се движат тирове, в активния сезон и през уикенда?

27

Анонимен

преди 3 години

Тая мантинела с европари ли е правена?

26

Анонимен

преди 3 години

"Придвижването на линейките е било затруднено заради автомобили, които са се движели в аварийната лента, съобщиха очевидци, останали в задръстването."Аман от "тарикати"!

25

Анонимен

преди 3 години

Сега ще бъде ли потърсена отговорност на отговарящия министър - Росен Желязков.Министър ли е или фигурант, пълнеж в кабинета? Пак мутрите откраднаха парите за ремонт на мантинели.

24

Анонимен

преди 3 години

И тук преди 2 месеца е правен ремонт на мантинелите!Представяте ли си, да не беше правен?Сигурно тира щеше да прекоси и двете платна и да зацепи през кукуруза директно към Турско....

23

Радев

преди 3 години

До АнонименЕй сега като дойдем на власт , ще построим нови магистрали в руски мантинели

22

Анонимен

преди 3 години

И защо да не може да удържи тир, реално съприкосновението между тира и мантинелата е странично, адекватната мантинела би трябвало да го върне в неговата лента със сигурност. Пак виновни няма да има от АПИ, както винаги, нищо, че състоянието на този участък от прехвалената магистрала на Боко е отвратително от години.

21

от 29.04. 2020 г.

преди 3 години

На 29 април, от 12 ч. до 17:30 ч., шофьорите да карат с повишено внимание при 160-ти км на автомагистрала Тракия". Движението и в двете платна ще се осъществява в активна лента поради ремонт на мантинели в средната разделителна ивица. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.От 8:30 ч. до 11:30 ч. утре трафикът при 159-ти км на АМ "Тракия" в посока София е необходимо да се извършва също с повишено внимание поради ремонт на мантинели от страната на банкета.Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - api.

20

SS

преди 3 години

Само бетонна преграда е спасението,тия мантинели ги чупят като солети ...

19

Анонимен

преди 3 години

"И най-здравата мантинела да е, няма как да удържи ТИР!"Не лъжи. Соц мантинелите що удържаха? Или соц мантинелите са по-здрави и от най-здравите мантинели?

18

до 20

преди 3 години

Виновен е и още как!Ако се разровиш в интернет, ще видиш, че точно в този участък - км. 160-ти, през месец Април беше официално обявен ремонт точно на мантителите в разделителната площ. Дали са семонтирани според изискванията, а?

17

До 17

преди 3 години

И най-здравата мантинела да е, няма как да удържи ТИР! Бойко не ви е виновен за всичко!

16

Анонимен

преди 3 години

Мантинелата.Ой мойта манивела.