27

До 13 Архимед

преди 3 години

Написал сиСмятайте, ба. При 1198 теста излизат 77 болни. При 1198000 теста ще има 77000 болни. При 6 милиона теста ще има над 350 хиляди болни и т.н. Аз ли да ви уча. През последните 3 дни видяхте ли, ...Продължавай смело твоето и т.н.!При 60 милиона теста ще има над 3,5 милиона болни в България.При 600 милиона теста ще има над 35 милиона болни в България.И както си написал и т.н.

26

NO COMENNTAR!!!!!!!!

преди 3 години

А колко са умрелите?

25

Анонимен

преди 3 години

Добре че са гърците да правят тестове на Барба Ганьосите.Иначе тука само лъжи и стъкмистики.

24

Мангърасян

преди 3 години

Аз като най-умен тук, а и в България, веднага ще ви кажа, че 7% от 7 милиона българи прави 490 хиляди заразени. На този етап.Не е достатъчно. Трябва да забранят носенето на маски в обществения транспорт.

23

Анонимен

преди 3 години

Сбъдват се пророчествата на Мангъров и ако съм на негово място бих завел дела срещу всички търтеи в медицината

22

Анонимен

преди 3 години

Тези които клатят ГЕРБ са същите, които Гешев вкара в ареста и още няколко, като тях на които ще се случи същото.Мафията която плати на определени индивиди да организират тези псевдо протести за да притиснат Бойко и Гешев да не ги притесняват.

21

Шопо

преди 3 години

На Бойчето тия дни не му е до стъкмистика...

20

Щаба е тук

преди 3 години

И ви се смее на тъпоумието рискувате своя живот и този на роднините за два часа чалготечка но ако нямаше прости глави лекарите щяха да са безработни хах

19

Анонимен

преди 3 години

НОЩ-ниците на Тулупа съвсем ошашавиха с тия числа Овчелюдите.

18

Анонимен

преди 3 години

Браво на Щаба - намали рязко бройката.Оооо, ама то вчера беше неделя бе....

17

Анонимен

преди 3 години

"Същите, които управляваха с ГЕРБ, сега клатят правителството на ГЕРБ"=======================И преди и сега герб = Буда Тиквоний. Диктаторът управлява еднолично.

16

Анонимен

преди 3 години

До АрхимедТ'ъпомед... Ако от 1000 човека човека има 500 заразени, колко ще открият с 1000 теста? Тотална щета имаш в главата си....

15

Анонимен

преди 3 години

Предлагам днес да не се правят тестове, тия които отиват в болница със симптоми да ги записват като настинали и за един сме преборили вирОса. После ББ ще го удари на хвалба, на протестърите ще им спрат надника, ще се изчисти пред президенството и пей сърце.

14

Анонимен

преди 3 години

Жертвите на пътя вчера само от една катастрофа са 6!

13

Анонимен

преди 3 години

Да си отдъхне леко Бай *** - Умния...Напълниха му главата с бръмбари, че Главния прокурор е мафиот, който арестуваа и преследва невинни олигарси и беше загубил ориентацията от къде го дебне вируса, който всъщност е измислица на Мутафчийски и Кунчев.

12

Архимед

преди 3 години

Смятайте, ба. При 1198 теста излизат 77 болни. При 1198000 теста ще има 77000 болни. При 6 милиона теста ще има над 350 хиляди болни и т.н. Аз ли да ви уча. През последните 3 дни видяхте ли, че болните зависят от количеството тестове, видяхте ли, видяхте ли?!?!?!?

11

Минаващ

преди 3 години

Половин жертва за 2 дни...защо изобщо още.се коментира?

10

Тато из Правец

преди 3 години

Важното е да се тъпка чекмеджето с кюлчетата и пачки !!!

9

Анонимен

преди 3 години

до 6 КлоунаЕй парапитек,кой си мислиш,че си ти да ми даваш ''умните'' си оценки бе невежий?!!!Ето такива тъпири като теб дърпат държавата назад и ги имат за калинки в ГЕРБ!Кой твърди,че останалите няма да имат нужда от реанимация?!Казвам,че в момента бройката е 33 и трябва да се следи точно този брой дали се увеличава или намалява.Без значение е колко са новите заразени,ако в болниците не се увеличават интензивните случаи туземецо!!!!Така или иначе всички ще се заразим!

8

Ммм

преди 3 години

До 7Абе ти от как си се събудил само това пишеш?Дай нещо друго, или капацитета ти е до там?Викаш да седим и да чакаме,А?***.