49

Анонимен

преди 3 години

Важно до левскарите: ако вътрешните и външните ни военни бъдат натопени по световно издирвания случай Дейтън с кървавото убийство с шило във Варна, в което съучастникът с шилото е Бербатов женката, цска ще фалират, а третото място в шампионата не е ли в еврозоната?Левски аут от Европа ама друг път, долу чорбата!Бербатов не е спрял да извършва кървави убийства над хора в инвалидни колички и беззащитни момичета, но лежи само по психиатриите, така му отърва защото бил си падал на главата.

48

Анонимен

преди 3 години

ВАЖНО ДО ЛЕВСКИ СОФИЯНАТОПЕТЕ ВОЕННИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ВЪТРЕШНИТЕ ВОЕННИ ПО СЛУЧАЯ ДЕЙТЪН С КЪРВАВОТО УБИЙСТВО С ШИЛО ВЪВ ВАРНА, БАНКАТА СИ ИСКА ПАРИТЕ, БЕРБАТОВ Е СЪУЧАСТНИКЪТ С ШИЛОТО, ВОЕННИТЕ МОГАТ ДА СПИРАТ ВИДЕОТО И ДА ПРАВЯТ МОНТАЖИ НА ПОЛИЦЕЙСКИ КАМЕРИ!

47

до 32

преди 3 години

Не е така, радиото отговорило Грух1 и Грух2 ще правят Пигси Юнайтед.

46

запалянкото:

преди 3 години

ФУТБОЛА , ВЕЧЕ НЕ Е ДОХОДЕН И ИНТЕРЕСЕН!МИНАВАМЕ НА "СТАЧНА ГОТОВНОСТ".....СРЕЩУ ПЛАЩАНЕ В КЕШ!

45

ЦСКА-тата ментета

преди 3 години

И двете Цска-та са ментета, защото истинският ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

44

АНОНИМЕН

преди 3 години

До кога ще търпим туморът на БГ футбола отборът от Подуене нямащ никакво право да носи името Левски да го държат в А група като още преди години трябваше да последва съдбата на ЦСКА ,Локото, Пирин,Ботев ? Защо е отборът на всички власти ли го крепим? Ясно е че нямат пари но пък самочувствие до луната имат. Най-лошото за говедарника е че от школата нищо читаво не се показва. Вижда се какви юноши изкарват Славия, Черно море, ЦСКА а от говедарника нищо читаво не излиза.

43

бла,бла

преди 3 години

И по-добре, че няма да играят. Достатъчно станаха за резил. Ако искат да се оправят, съкращаване на разходите, да играят български момчета и това е, може да ги бъде.

42

Анонимен

преди 3 години

Скоро очаквайте ФК "Левски-Бистрица"

41

Чичо

преди 3 години

Докога ще продължава тази пародия на футбол.България имаше футбол когато играеха футболисти като Гунди,Котков,Шаламанов,Гаганелов,Жеков,Пенев,Дерменджиев и всички от старата школа.Сегашното е трагедия.Чалгаджии,надувки,палячовци с огромни претенции без покритие.

40

Наско Раев

преди 3 години

Медалите-само ги миришем!

39

A

преди 3 години

Сираков, намери достойнство и спри тая мъка. Имай достойнство. Виж цска1948. При вас ще е по лесно щото го няма литекс да ви разбие отбора

38

Анонимен

преди 3 години

Е И,НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ПРАСЕТАТА ЗА КАКВО СЕ РАДВАТ.МАФИЯТА СЕ ОПИТА ДА УНИЩОЖИ ЛЕВСКИ,С ПОМОЩА НА КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ-ЗА СЕГА НЕ УСПЯХА.ОПИТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ-КРАДЕЦЪТ ОТ МИКРЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА КУПУВА МАЧОВЕ,ДОМУСА ЛЕГНА НА МАДЖО,ЦЕЛТА Е ЛЕВСКИ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН.НЯМА ДА СТАНЕ,ХОРАТА ВИЖДАТ И РАЗБИРАТ ВСИЧКО.А ЗА ПОДИГРАВКИТЕ С ЛЕВСКИ МНОГО ХОРА ТЕПЪРВА ЩЕ ПЛАЩАТ

37

до онаниев

преди 3 години

Прав си, но това е по нареждане на любимата ти партия на която ти си доволственик, клакьор, ухажор и проводник.

36

подуяне не е в СФ

преди 3 години

Подуяне е обора.

35

ОНАНиев

преди 3 години

Едно уточнение-през епохата на социализма ,,Левски,, играе под няколко имена !!! ,,Пощенец,, ...,,Динамо,,...,,Продоволственик,,...,,Левски Спартак,,...,,Витоша,,...Това 5 /пет/ тирета ! Та като става въпрос за тирета,да ги знаете !!!

34

Пената от Мировяне

преди 3 години

,,Левски ,,престана да съществува през 1992 г !!!Оттогава е ФК,,Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Продоволственик-Спартак-Витоша-Лаффчис 1992-Наско Раев 2020 ,,...

33

Цска-фалшива новина

преди 3 години

Няма вече ЦСКА остана само 7:2. Ха-ха-ха...

32

лески за резил

преди 3 години

Питали радио Ереван. Какво става, като се обединят Левски и футбол. Радио Ереван отговорило: И двете стават за резил.

31

Цска за смях...

преди 3 години

Питали радио Ереван за ЦСКА-тата: Какво става като се обединят две ментета ?Радиото отговорило: По-голямо менте.

30

Марин

преди 3 години

Честно казано ще ми липсват евроидиотите. Няма да има на кой да се смея сега.