44

Анонимен

преди 3 години

Дали Румъния ще спре ароматите на своите граждани от ромски произход и тежките парфюми на рускините и молдованките налазващи всяко лято страната? Силно не ми се вярва. Най-много някой румънец на село да бъде глобен. Все пак сме на Балканите. Тук всяка държава мрази най-силно гражданите от расово-етническата група, която най-малко прави бели и най-малко протестира.

43

Селянин

преди 3 години

Който е в апартамент или в някое село пълно с падари и кози да му мисли.Аз съм на 3-4 минути от Пловдив (най-добрия град между другото) и съседите са стабилни и като има повод музиката дъни на двора до обяд на другия ден и никой не прави проблеми.

42

Анонимен

преди 3 години

Ами гадните парфюми,статията е смешна и има за цел да се разбере чувствителни ще бъдем ако ни ръсят с нещо от хеликоптери или ще си седим и ще си пръцкане тихо в ъгъла.

41

Ками

преди 3 години

Да беше и тук така, съседите дето постоянно със свинска маз готвят... Ми идва да се изнеса от тази земя, че и мръсни килими от горе тупат на прането ми.. Аз не смея да го правя това на другите под мен а те...

40

Анонимен

преди 3 години

До 43Да храната има миризма и мястото и е в кухнята или на двора(ако имаш такъв и то достатъчно голям , за да не пречиш на съседите) Но да си вкараш аспиратора в общата тръба и на теб да не ти мирише за сметка на всички останали не го приемам за нормално. Отделно миналата есен едни хорица 3 етажа под нас пекоха 3 седмици чушки за лютеница на терасата-ден се търпи - два се търпи ама 21 идват в повече.Трябва ли аз, който живея по високите етажи да си направя риба на скара в мазето, че да схванат

39

дядо йоцо гледа

преди 3 години

Вируси, миризми, дим, шум и прочее.....най-добре да се забранят жилищните сгради с повече от четири жилища на един вход. Малка къща с двор - без данък, сграда с до четири жилища на вход - малък данък, такава с над четири - голям данък.

38

Анонимен

преди 3 години

Това трябва да важи за промишлените миизми - амоняк, хлор, бензин, пропан-бутан и т.н.Тя миризмата е индикатор че се разпиляват ведни за здравето вешества. Даже е добре че има миризма, за да сигнализира. Самата статия е глупава, румънският парламентот носно битови миризми също е постъпил глупаво, примеите на българските коментатори са глупави. Храните имат миризма, идиотско е да глобяват човек че си приготвя храна. Нека забранят чесъна, рибата, кромида, чушките - яжте ми - - - Вървим към упадък

37

Ха-ха

преди 3 години

Най-вероятно фирми обгазяващи цели райони няма да бъдат санкционирани,обаче междусъседските войни ще се разгорят с пълна сила!Впрочем,барбекютата отпадат при наличие на съседи вегани,хи-хи.

36

Анонимен

преди 3 години

С цигарата на тераса в 5ч.сутринта. Цялата ми спалня в цигарен дим! Идеален начин да бъдеш събуден и започнеш деня позитивно. Защо не пуши вкъщи? Изкарали масово скари и барбекюта по терасите. Че и чушки печат. Смрад и дим. Всичко влиза при нас. А какво полепва по стените на сградата?! Двама се опитаха и да ни подпалят. Отдолу *** ли варят, курбан ли правят. Селско чадо съм. Яда шкембе чорба, супи с дроболина и черва. Не съм гнуслив. Но такава смрад!!!! Българина знае само свойте права!

35

Анонимен

преди 3 години

Силно съм за подобен закон и при нас.... Преустройства на апартаментите - абсорбатора от кухнята наврян в общата тръба на баните и тоалетните и от първия до последния всички знаят какво готви комшията... Другите от 2-рия всяка седмица барбекю на терасата при това късно вечер ... лежиш си в спалнята на отворен прозорец и в 23 вечерта ти нахлуват миризми(при това по-скоро от изгоряло). Като искаш барбекю направи си го в кухнята след което помисли дали искаш пак. А печенето на чушки за лютеница...

34

Св

преди 3 години

А тупането от терасите? И сега има закон уж, че е забранено, но постоянно смитам от терасата кучешки косми, трохи, фасове и всякакви ***. Не разбирам как интелигентни хора не могат да се досетят, че като тупат "за да не го виждат в тях" магически се появява отдолу, по силата на гравитацията. Както и всякакви кокалчета, филийки, измита помия от бурканчета панички. Така и така простеят, поне да си изхвърлят и торбичките със смет през прозорците - то няма разлика.

33

й

преди 3 години

А миризмите от колите, които усещаме по улицата и ни създават дискомфорт, или когато някой си запали колата в междублоковото пространство и чака да загрее особено зимата, или в гаража под терасите и миризмите се стелят на талази в апартаментите на хората .. за тях помислено ли е? Или миризмите от промишленото производство, или горенето на дърва и т.н. и т.н. ...

32

Анонимен

преди 3 години

И у нас трябва такъв закон.

31

мдаа

преди 3 години

значи със закон задължават румънките да си мият ****

30

Анонимен

преди 3 години

До АнонименA кат папкаш тогава не ти мирише а..? А зловонията дето изпущаш изпод чаршафа..и причиняваш глобално затопляне и не ти пука за комшията...?

29

Анонимен

преди 3 години

А у нас кога? Вечер не мога да отворя нито един прозорец вкъщи. От едната тераса влиза постоянно цигарен дим, от другата всяка вечер в 20ч се пали скарата, я кИфтетъ, я скумрия... от всвкъде съм обгазен. Лошо е, че не знаеш кой ще ти цъфне за съсед.

28

Waffen SS

преди 3 години

"Румъния забрани разпространяването на миризми със закон"//Абсолютно съгласен.Една от най-неприятните миризми е тази на чесън и различни продукти съдържащи,чесън на прах и негови производни.Много е неприятна ,направо отвратителна е миризмата на пот и още по-неприятна е когато комбинирана с ракиен застоял дъх.Тежките запръжки с лук и т.н.

27

Анонимен

преди 3 години

Ами ако някой дядка пръдне в ансансиор или градския транспорт кво правим?

26

Anonymous

преди 3 години

Моля в БГ да се забрани със закон освен миризмите, също така и виковете и музиката на чернокожото население.

25

Додо

преди 3 години

Това означава ли, че представителите на тяхното тъмнокожо малцинство, чието име, започващо с буквата Ц се забранява, ще получат забрана да се возят в градския транспорт?