253

Малкия бизнес

преди 3 години

Трябва да премахнат данъците и проверките за малкия бизнес преди края на годината.

252

анонимен

преди 3 години

и това ви дава правото да използвате тоягата...................

251

анонимен

преди 3 години

НИЕ ГИ ВИДЯХМЕ. ТЕ ДОЙДОХА С АВТОБУСИ НАТОВАРЕНИ ПОД СТРОЙ КАТО ЧУВАЛИ С КАРТОФИ И НЕКОЙ И ДРУГ ЛЕВ. НЯКОИ ЖУРНАЛИСТИ НЕ СЕ СТРАХУВАХА ДА ГИ ИНТЕРВИЮРАТ И ТЕ ПОНЕЖЕ СА НИСКООБРАЗОВАНИ СИ КАЗАХА ВСИЧКО.

250

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОня с каскета(Гешев) подгони най-крадливите и убийците,които ограбиха България и затова им е трън в очите на олигарсите и искат да свалят правителството,това е голата истина,искат да са в управлението и недосегаемиЛошото е,че след като се смени властта,пак ще се избива населението и ще се напълнят гробищата.И дори няма смисъл,защото пак същите ще управляват,но не с ГЕРБ,а зад други партии,това е.БСП е само съучастник в този цирк чрез Божков,но не е инициатора за клатенето на властт

249

Анонимен

преди 3 години

ми покажете ги на оня болшевик с каскета главния прокурорили ги накарайте да напишат някой есемес та да ги арестува

248

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе са БСП тези,които дестабилизират държавата,нито са инициаторите,по-скоро БСП са само зрители и съучастници по неволя!

247

Има платени

преди 3 години

Всички ги видяхме платените от Герб с автобусите

246

Анонимен

преди 3 години

До АсанаСтарите вагони на БДЖ с купета са много по-качествени и по-удобни от новите - открити вагони, които в България са равностойни на трета класа и са неудобни,некомфортни,общи и несигурни за безопаснастта на пътниците!Старите купета дори се заключват отвътре и само полицай или кондуктор може да ги отваря и не са наблъскани хората като сардели и на открито,като модерните вагони.

245

Анонимен

преди 3 години

БСП дестабилизира държавата.

244

Да,ама НЕ

преди 3 години

До ДААА..Ама това е фокус!Същите,които управляваха с ГЕРБ,сега клатят правителството на ГЕРБ,защото не са във властта,а и търсят отговорност за кражбите на олигарсите им,та кого сменяте,ви питам? Никой!Ще гласувате за същите от които ревяхте и пищяхте,но сега те ще са зад други партии, обаче същите ще ви управляватТова еНо винаги при смяна на властта от едни партии към други,има кървава баня и нов грабеж,това е единственото,което ще получи народа от смяната - кървава баня и убийства!Честито,***

243

ДААА..

преди 3 години

Г-Н ГЛ.СЕКРЕТАР ИМАМ ВЪПРОС КЪМ ВАС ЗАЩО КОГАТО ГЛ.ПРОКУРОР ГОВОРИ ВИЕ ВИНАГИ РОВИТЕ С КРАК ИЛИ ГЛЕДАТЕ В ЗЕМЯТА????? ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА.... ЧЕ НЕ ХАРЕСВАТЕ КАКВО ГОВОРИ ГЕШЕВ - А ТОВА ЗА ПРОВОКАТОРИТЕ ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ НО ХВАНЕТЕ ГИ КАТО ЗНАЕТЕ - ЗАМЕРВАНЕТО ДОЙДЕ ОТ ЯДА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ КОГАТО ПОЛИЦАИТЕ ВЛАЧЕХА И БИЕХА МОМЧЕТАТА КОИТО НЕ БЯХА ВИНОВНИ ИМАШЕ И ВЪЗПИТАНИ ПОЛИЦАИ ДЪРЖАХА СЕ ДОСТОЙНО НО МНОГО ОТ ПРОТЕСТИРАЩИ СИ МИСЛЕХА ЧЕ НЯКОЙ БЯХА ПРОВОКАТОРИТЕ ИЛИ БЯХА ПОЗНАТИ НЕЩО ТАКОВА

242

милиционер

преди 3 години

Характерна черта на българина е да краде!Ако всички крадци са във затвора, по улиците ще се разхождат само министрите!!!

241

стил и метод

преди 3 години

До АнонименПърво намират изкупителна жертва и му вземат здравето докато открият виновника!На затворниците се предлага оферта за сътрудничество срещу предсрочна свобода!Освободените затворници са контингент на МВР с оперативна разработка завинаги!Мнозина затворници излежават присъди по чужда вина на някои големци срущу пари!

240

Ммм

преди 3 години

До 240 Ако знаеш само колко си прав Отива на заслужена почивка ,право в затвора.Няма да му стигне остатъка от живота да излежи за всички кражби и заграбвания дето е направил.

239

Анонимен

преди 3 години

Незабавна оставка на цялото ръководство на мвр. Изверги, да пребиват млади и интелигентни хора. Няма оправдание.

238

Асана

преди 3 години

А знаете ли, защо БДЖ ремонтира стари 20 вагона а не купува нови?Парa нepдe,eфeнди пapa?

237

Анонимен

преди 3 години

Това каза на брифинг в СДВР Ивайло Иванов, гл. секретар на МВР.............. Той глав-секретаря да вземе да каже как е битото момче,а не да го усуква.Животът и здравето на момчето са важни,а не онези които го пребиха криейки се зад маски и шлемове.

236

Анонимен

преди 3 години

Вън , необразовани мутри.До тук сте. Няма да ви обиждам, вие сами се обиждате

235

Анонимен

преди 3 години

Полицията застана на страната на мутрите,престъпниците, унищожителите на целият български народ. Това си е тяхно решение. В такъв случай нито един от тях ,няма да ми казва аз какво да правя. Моят враг е правителството и Гешев. Точка.

234

Бай Коко

преди 3 години

Когато се сваляше Орешарски нямаше нито един платен а сега когато се обърна палачинката и почнаха техните мурафети да неин отърват.