391

лудистан

преди 3 години

Май всички са за освидетелстване. Взима се решение, точно след два дни се отменя. Пълни некадърници. Изобщо ясно ли ви е какво правите? Оставка и за Ананиев!

390

Мангър

преди 3 години

А комунистическото сборище не решетника не е ли проблем?

389

Гласоподавател

преди 3 години

Правителство за което кръчмарите са по-важни от хората, не заслужава да управлява.

388

Анонимен

преди 3 години

България: Пускаме ви навсякъде.Половин Европа: Не ви щем, болни сте.Народа: ОставкаМС: Отваряме дискотекитеНарода: Супер

387

Анонимен

преди 3 години

По-малко тестове - по-малко заразени. Ще почакам седмица. Оставка - не, да отворим чалготеките - да.

386

Анонимен

преди 3 години

Нарочно го направиха,за да може повече хора да се заразят и пак да ни затворят.

385

Pero

преди 3 години

Щом от един рунгоч като този Али-бягай зависи дали бapдaцитe ще работят и ще са главен развъдник на болести, жална ни майка!

384

Specter

преди 3 години

*** чалгаджийски народ сме и това си е! За малко разхвърляни салфетки, щтракане с пръсти и въртене на задните бузаци разказвате играта на цялата страна! Нищо тъй като в неделя се правят най-малко тестове от цялата седмица и заразените нормално да са по малко гледайте утре каква ще бъде цифрта! Затваряйте ги тия б***рд***ци докато е време!

383

ПроСоТо

преди 3 години

ИХАААА!!!"Тумбай тумбай тумбай лаа,айде айде айдее..Тумбай тумбай тумбай ла,айде айде айде..""Тука има,тука нема" стана-"Вчера има,днеска -нема.....както отбелезах:-ЯЛОВИЯБОКОХАРЕМ се защура като плъхове в горяща лаборатория.Щеха да са смешни,ако не беха трагични!..И тия въртоглавци "РЪКОВОДЯТ" държавата ?!?!И ТИЯ ВЪРТОГЛАВЦИ "ръководат" ДЪРЖАВАТА?!?!?!..ОТВРАТ!..Ама и ние сме едни...Немаме равни на себе си в малодушието си..

382

Сивият кардинал

преди 3 години

Явно Али Бег е голяма работа, щом всички негови желания се изпълняват, дори и безумни! Хора, не ходете по заведенията, хем да сте здрави, хем да не им пълните чалгарските гуши!

381

Анонимен

преди 3 години

Промяната в заповедта на здравния министър идва два дни, след като бяха въведени част от ограничителните мерки заради високия брой заразени с коронавирус у нас.------ Как стана, че за два дни преоценихте решението за затваряне и пак отворихте? Това даже не е глупост, а умишлен тормоз. Заслужавате разстрел.

380

ХФ

преди 3 години

Именно нощните заведения /клубове/ на закрито са идеално място за разпространение на каквато и да е зараза. Всъщност може би са едно от най-опасните места в период на пандемия. Как ще комуникират хората при усилена музика, как ще си дават поръчките? Нали ще се доближат един до друг, нали ще играят... или пък всеки ще си стои мирно и кротко на по чашка питие и ще спазва дистанция? Безотговорно и опасно.

379

ЧУДЕСНО БЕ ...

преди 3 години

ШЕ ПРОТЕСТИРАМ ДОВЕЧЕРА , НА МАСАТА С БИРИЧКА И ПЪРЖЕНИ КАРТОФКИ...ХА,ХА,ХААААААА....ДАЙ , БОЖЕ , ВСЕКИМУ...!

378

Анонимен

преди 3 години

а бе важното е дрогата да се пласира в тъмното и по нощните заведения на закрито..а който умрял от Ковид19 умрял.приоритети.

377

Анонимен

преди 3 години

На българина не може да се угоди, така че да отварят всичко, и ще се броим след 4 месеца.

376

Анонимен

преди 3 години

Алибегов - най влиятелния човек в България!

375

Анонимен

преди 3 години

Всички ревнаха като въведоха ограниченията, сега обърнаха палачинката - защо отпадали. Няма угодия, важното е да се плюе

374

Анонимен

преди 3 години

Къде е казано, че без нощни заведение не може да се живее. Е такива като тоя у.рунгел на снимката говорят простотии постоянно.

373

Видяха

преди 3 години

че разхлабването на мерките може да осигури ликвидиране на потока туристи към Гърция и имиграция към други Европейски държави и се хванаха да го експлоатират. Нали отдавна призовават - останете в България. Е сега щем не щем ще останем. Пир по време на чума.

372

анонимен

преди 3 години

ХИТЪР ХОД НО НЯМА ДА МИНЕ. ЦЕЛТА Е ДА НАКАРАТ МЛАДИТЕ КОИТО СА ПРЕОБЛАДАВАЩО МНОЗИНСТВО НА ПРОТЕСТИТЕ ДА СЕ НАВРЪТ В ДИСКОТЕКИТЕ И БАРОВЕТЕ ЗА ДА НЕ ПРОТЕСТИРАТ. ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ОТ ЗАРАЗАТА ОТ ВИРУСА И КОЛКО ЩЕ СЕ ЗАРАЗЯТ. ***. ХОРА С БОЛНИ МОЗЪЦИ.