13

До 12

преди 3 години

Оле, ужас. Заразени от грип! Крийте се кой както може. В Швеция, всичко умряха без карантина и ограничения. Вече всичко е на път да приключи там, а в останалата Европа за 100-200 заразени в паника изпадат...

12

Анонимен

преди 3 години

Божковице,какви фалшиви тестове бълнуваш? Всички данни са официални,заразените ги регистрират по ЕГН ,адрес,и т.н.,информация в РЗИ,в МВР за карантиниране ,как си представяш ,измислени били,баси кукуто!И ти мислиш,че 100 за гърция са малко,не и са ,толкова,сърбите са много повече,затова веднага ги спряха,а българи позитивни бяха 29 ,но ги върнаха,и ще добре да са съобщили в.БГ.Е ти знаеш ли ,ако са 100 примерно колко други ще заразят в Гърция,поне 500?

11

Факт

преди 3 години

Ами ще ни ограничават като нашата малограмотна хунта раздухва някакви фшиви тестове. Гърците изтестваха 31хил. души с psr на Промахон и откриха само100 положителни, това е истинската картина за тоя вирус.

10

СВИКВАЙТЕ

преди 3 години

Ковида ще решава оттук нататък.

9

Смех

преди 3 години

Орбан много обича така да им дава свобода на унгарците - с ограничения.

8

Анонимен

преди 3 години

В тази Европа всички се побъркаха! Има ли доказан случай на транзитно преминаващ да е заразил някого? През тая расистка държава минавам само по нужда и освен един път да заредя и да чакам по границите за друго не спирам, даже и до тоалетна гледам не ходя! Имат 5 случая на грип..извинявам се ковид и вече мерки щели да въвеждат и то при тези, за които не застрашават великата Унгария!

7

безделник

преди 3 години

"Дааа, ама сме в чакалнятааа:))))"И там ще си чакаме свити в кюшето дъъълго време...

6

хихи

преди 3 години

Дааа, ама сме в чакалнятааа:))))

5

HU

преди 3 години

браво на унгарците!

4

бойкот на кръчмите

преди 3 години

Аз мисля че трябва да се бойкотират нощните заведения и дискотеки. Много са нахални. Много са безпардонни. Не ги посещавайте!

3

Тиквите

преди 3 години

си обичат държавата. Къде са тръгнали по чужбината. Да си стоят дома.

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Ще ги ситгнем когато Тиквата увисне от някой стълб.

1

Анонимен

преди 3 години

А в България, президента призовава феновете си да се събират на площада да го пазят него и спонсорите му олигарси. Кога ще ги стигнем унгарците?