12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Ами точно така е!!! За 260 смъртни случая, дето са по-малко от всеки грип, Бойко и останалата комунистическа банда взеха над милиард евро, до сега.Ама това са трохи в сравнение с големите играчи от тази световна шашма.А какво били казали медиите, проучванията им и стъкмистиките им, - оставам на баламите като теб.

11

Анонимен

преди 3 години

Да отидем да им кажем на тях,че няма вирус,а? И че всичко е конспирация,за да може Бойко да вземе едни милиарди,а?

10

до анонимен

преди 3 години

Ей къде са тези бежанци от америка,все гледам търся ,ни съм видял нито чул,а дали са велики все тая,но няма гладни хора и** не из-насилват и убиват като в Бг и съдът да ги пуска,да убият още някоя нещастна бабичка или старец,,,е това е америка има ЗАКОН...Но ти няма как да го разбереш

9

все тая

преди 3 години

те пък американците като са засили да посещават Италия,,,Навсякъде *** които ти завират разни *** за продажба в лицето,и навсякъде смърди *** п-икня ,защото няма обществени тоалетни,е мерси от таз ц-игания в Италия

8

Аз ги харесвам

преди 3 години

Минаха през ада с гордост и достойнство. Научиха тежки уроци. Дадоха пример вак с вяра може да се оцелее чумата. Папата беше сърахотен водач. Ще ги посетя при първа възможност.

7

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно!

6

Fffff

преди 3 години

До 5Ти па си много убаф...

5

Анонимен

преди 3 години

А за руснаците що нищо не пише??? Хахахх!

4

Анонимен

преди 3 години

Аз не искам китайци и други такива.Обяснението е просто те са с дръпнати очи и са грозни.

3

Анонимен

преди 3 години

Ние също не желаем техни граждани тук! Танковете им и шепата войничета са ни достатъчни! Ще станат първенци от към заразени с коронката! На там вървят нещата!

2

Джони

преди 3 години

Пие ми се ракия със салата.

1

Анонимен

преди 3 години

И много хубаво правят.Американците се чудят как да ни съсипят икономиките и какви данъци и визи да въвеждат за европейци а техните граждани нали са богоизбрани трябва навсякъде без виза да пътуват че да си правят оргии и балкониниги.В същото време ако европеец си позволи в САЩ такива простотии не е ясно дали и в затвора няма да иде.Сега покрай Тръмп много и велики били.Айде като сте токова велики стойте си в нацисткия шитхол САЩ и хич и не идвайте.Освен бежанците от американския рай де.