54

Анонимен

преди 3 години

БСП свърши парите от обира на КТБ и взеха да се самоизяждат. Поради тази причина отчаяно се опитват да се докопат до властта, за да заредят банковите си сметки с друг грабеж

53

Анонимен

преди 3 години

Др.Нинова сламено човече в тъй наречената "партия" .....И ей тези смешни кариеристи искат да ни управляват!!!Ако не беше трагично щеше да е смешно...Гледам тук едни комунистически потомци вече "правят" партия на Хвърчилков!!!ОЗ-Фатмашката ли ще се казва?А дрОгари?????

52

Курнелия крепи Бойко

преди 3 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

51

Анонимен

преди 3 години

Днес.бг, цял ден ли ще ни занимавате с процесите в изкуфялата БСП.Мен, ако ме интересува, ще отворя, Дума.бг

50

Анонимен

преди 3 години

Зимният дворец да не падне през юли? Нинова събира чужд електорат пред НС, а на Позитано й събират багажа за село.

49

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха!Ездачката на коне, биволици, кози и протести е прогонена от собствената си партия!Дерзайте, другари!!!

48

Анонимен

преди 3 години

България не може без БСП,това е най-старата партия в България и хора от цялата страна ги обичат,колкото и да ги оплюват троловете,но в момента ситуацията е сложна.Вижда се и как през годините БСП правят отстъпки в името на България,интелигентни хора са събрани там,жалко ще е ако не са в управлението.Ако могат да се обединят с ГЕРБ или с ДПС,да се обединят!

47

гост

преди 3 години

Стъпка в правилна посока - първо чистиш компрометираните. Чакаме Гербавите да си направят съвета без ББ, ама там трудно - комуниста мутра от БКП следва Путинската линия за несменяемост.

46

Анонимен

преди 3 години

Госпожо или господине Нинова/ов казал го щото с ББ се разбирате като мъже и сега не ви знам точно какви хермафродитни гмота сте, в ефнс партия държава семейство банда или каквото и да е отговорен и съвпадащ с нея е взимащия решения.В случая това сте вие г-го никова а гласоподавателите на БСП хич и не ги питате какво искат освен по избори за отбиване на номера.Тъй че излезте честно и кажете като Бойко истната той каза ГЕРБ това съм аз а вие *** допълните а БСП пък съм именно аз.

45

Анонимен

преди 3 години

Аз съм български гражданин, редовен данъкоплатец и никога не съм имал проблеми с МВР. Като такъв - не искам БСП да се правят събор в центъра на София. Когато се събират на Бузлуджа оставят тонове *** след себе си. Не желая София да стане сметище, не желая да разнасят вируси!!!! Настоявам Столична община да не допуска събор на БСП в София!!!!!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 3 години

БСП трябва да се престрашат(без значение кой е начело на БСП), трябва да се престрашат и направят крачка напред - обединиение с ГЕРБ или опозиция и концентриране на силите си за победа,иначе ще изпуснат влака!Обедининение с ГЕРБ ми звучи по-добре,но ако решат могат и да го играят опозиция, те си знаят най-добре кое е по-добро,лошото е,че изглежда в момента са под натиск.

43

Анонимен

преди 3 години

Хайде червенушковци, сбийте се до кръв, време е...

42

Активист на БСП

преди 3 години

За да има мир, Нинова в Сибир!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Интересното е,че е от отпаднал кандидата на Нинова,а е останал човека на Божков - Паргов и за шеф на София от БСП. Което означава,че други сили решават и Нинова не е това зло,за което я представят,има и по-зле от нея в БСП.

40

от страх

преди 3 години

Изборите след няколко месеца , защо си чупиш кратуната ?

39

Никакви избори бе

преди 3 години

Големия печеливш от тях ще е ДПС..И гладните кУмунияги веднага ще спретнат исторически доказана вредна за страната тройна коалиция...

38

ПроСоТо

преди 3 години

не съм фен на бсп...Но не виждам защо има такова брожение в тая партия?Нинова ми е симпатична,просто слушайки я как говори,виждам един свестен и честен политик.А дали бившия свинар "гергов"-агента на боко под прикритие в бсп, подклажда некакви вражди,аз не знам.Но е добре за самите тях да се очистят от пара/зитите и да легитимират лицето си.!...Обаче,техна работа..

37

пред парламента

преди 3 години

Нинова бяга от Националния съвет на БСП за да не я изритат.

36

Анонимен

преди 3 години

Айде разберете се, бе. За доброто на държавата. Никой не е идеален. Експертно неутрално правителство да довърши мандата. А на изборите каквото реши народът.

35

Анонимен

преди 3 години

Нашето послание днес е, че ние сме партийни членове в партията си.