18

До гуша ми дойде

преди 3 години

Какво може да се очаква от дясната ръка на мутрата бойко,срамно е с главна буква да се пише името му?Наглост,цинизъм,безочие,безсрамие,всичко,което е недопустимо и неприемливо за човешко същество.Дори не бива да обиждаме животните,като ги сравняаме с тях.Пълна трагедия е в милата ни България,Бог да ни пази!

17

БГ Гражданин

преди 3 години

Даскалицата пак се прави на много разсеяна. Защо гласувате за това безволево същество ????????

16

тя

преди 3 години

Стърчат плочки, изрязани железа и ако не си гледаш пред краката рискуваш да ке пребиеш !

15

Анонимен

преди 3 години

До Бойко 12БКП-то и Орешарски са виновни. Фандъкова е светица........Другарката Фандъкова и Другарката Нинова са ми крайно антипатични! :)))))))))))

14

Анонимен

преди 3 години

До Бойко 12БКП-то и Орешарски са виновни. Фандъкова е светица......Другарката Фандъкова е бишва БКП_Лайнювкааа бре Бойко, не би трябвало да е в Герб! юСъвсем скоро ще и се смъкнат гащите в момента в който австрийкия собственик на княжевския лифт се обърне до евро-съда! :)))))))))))))))))))))))))))

13

А.Атанасов

преди 3 години

С този акт(15) се извършва предаване на строежа от строителя на възложетеля и нищо друго не означава. Не е ли крайно време управляващите ни да седнат и да прочетат собствените си закони и да спрат да приказват глупости.

12

Бойко

преди 3 години

БКП-то и Орешарски са виновни. Фандъкова е светица.

11

Г.Т.

преди 3 години

Извинявам се Сокол беше, ама то същото все ърша яде!

10

vlady до 1

преди 3 години

Трябва да бъдат настанени в ол инклузив Кремиковци Хилтън с отлични условия за почивка, истински левскари и гледки към планината на север, остатъците от комбината на юг, кариерата на запад и промишлени сгради на изток през мрежите.

9

Г.Т.

преди 3 години

До Въпрос? 4А защо на Росенец трябваше да има 10 автобуса в подкрепа на един лешояд?

8

Анонимен

преди 3 години

По времето на Станишев и Орешарски такива проблеми нямаше!Връщайте ги на власт!

7

Отговора на Въпроса:

преди 3 години

Мъни мъни мъни... Сещаш ли се за тая песен.

6

хахахаха

преди 3 години

На сакат и кьорав човек неравностите му виновни.

5

До Въпрос? N4

преди 3 години

Защото е почивен сезон и хората са я на море, я на планина. Пък и не им се занимава с глупости като на Радев!

4

Въпрос?

преди 3 години

Някой може ли да ми каже защо в София ГЕРБ не получи подкрепа, а трябваше да идват хора от цялата страна? Възниква въпроса как печелят тези хора изборите в София от 2008 година са на власт без прекъсване?

3

24697

преди 3 години

До АнонименСъвсем спаведливо ще бъде. Освен това, никакъв затвор за тях - просто панелна гарсониера в Бакърена фабрика и минимална пенсия. Да се оправят, както са подредили народа.

2

73748

преди 3 години

Тази женица направ се подиграва с гражданите. Нито един от извършените ремонти не се оказа качествен, но общината си работи с едни и същи фирми и подизпълниели. Това е достатъчно основание прокуратурата да се самосезира и да извади на показ корупционните дантелки, изплетени от Фандъква и нейния кръг.

1

Анонимен

преди 3 години

А ако се отнемат имотите и парите на хунтата до 9-то коляно, ще имаме такива ремонти, че злато ще можем да павираме всички магистрали и пак да остане