191

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за Герб напук на червената проказа , ако ще да монтирате снимки не на чекмедже , а на вагон !

190

Анонимен

преди 3 години

Дори никой да не гласува за ГЕРБ, червената русофилска Мафия няма да спечели изборите !

189

Анонимен

преди 3 години

БСП никога повече на власт

188

34

преди 3 години

Така се е впила във властта , че от собствената и партия не могат да се отърват от нея

187

Гацо Бацо

преди 3 години

Мале,мале в партията й не я искат ,тя искала.Що за наглост ?

186

Анонимен

преди 3 години

Трябва б б-то си отиде и ге-шефтаря също и цялата компания на герба

185

другарке

преди 3 години

Нинова,много ти се иска да ни върнеш светлинни години назад. Помним времето 96-97 година,когато 1 долар беше 3000,00лева,а майките взимаха 5000,00 лева майчинство.Отглеждаха тези ,които в момента използвате да ви свършат мръсната работа.Изключително сте нагли,долни и злобни.

184

Диагноза

преди 3 години

Еееех,жажда за власт и сексуален мерак нямат лечение ! Тази властитутка се е разгонила политически и няма да се уасмири докато не и навреш един дебел и дълъг ! Изглежда Борисов го е извадил за малко , защото Нинова успя да пръдне !

183

Анонимен

преди 3 години

Партията на Корнела с какво е по-различна от тази на Баце, освен че не е на копанята формално 10 години ?

182

Анонимен

преди 3 години

Ако Бойко хвърли оставка и загуби изборите, БСП ще прави правителство, вероятно с ДПС. Дори ГЕРБ да спечели изборите, според последните проучвания няма с кой да прави коалиция, защото влизат БСП, ДПС, Ристю, учиндолския и евентуално тези на Валери Симеонов. БСП ще изпукат парите на Горанов, ще подпишат някой друг неизгоден договор за страната и след не повече от 1,5 години ще ги изритат. Малките партии нямат никаква готовност да управляват и само ще искат министерски постове за да си набутат хората. Във всички възможни варианти виждам само по-лошо за страната

181

Анонимен

преди 3 години

Няма по-големи късопаметници от българите. На това разчитат *** и затова все още са в политическото пространство

180

наблюдател

преди 3 години

Мирен процес и гражданско неподчинение- спиране и блокиране на управлението във всички области.

179

Анонимен

преди 3 години

Протестите са на БСП, защото радев е техен. Да не мислите, че той прави нещо без те да са му го наредили. Сега другарката получи инструкции, че трябва да се появи и официално :)))

178

Анонимен

преди 3 години

Не,ГЕРБ не са счупили държавата,а счупиха позитанската касичка,като подпукаха всички спонсори на червената мафия.Само за това имат моя глас на всички избори.

177

Анонимен

преди 3 години

Ще раздават кебапчета!Хайде комунисти аванта!Хахаха!Щом няма Бузлуджа!

176

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов е надеждата на България! Слави Трифонов премиер на България

175

Анонимен

преди 3 години

Алооо младото поколение като не щете комунистите и Боко направете си една партия например Зелена и участвайте на изборите!А не да ви яхват разни олигарси и мафиоти

174

Гост

преди 3 години

Хора, пак ще повторя, НЕ ходете на протести! Нека да не се излагаме! Нека да минат мандатите както на Българския Министър - Председател , така и на Българския Президент, все пак и двамата са законно избрани от Българския народ! Имайте търпение, догодина по законен път ще има избори! Нека да не позволяваме на чужди и чуждестранни лица да опозорят Държавната власт чрез бунтове и протести против Държавата, против Българския президент и против Българското Правителство!

173

Анонимен

преди 3 години

В четвъртък Нинова тържествено ще отчете,че БСП е провела успешен митинг, понеже хората са застанали зад тях :-)

172

даааа

преди 3 години

и отново познатия сценарий,поредната употреба на млади хора между 20 и 30 години,за преразпределение на баницата от старите комунисти от БСП,СДС,ГЕРБ и другите подразделения на хидрата БКП,след разместването, НИЩОО,младите порастват,поумняват или стават част от търговската система,след 10 тина години идват други 20-30 годишни,цикъла се завърта,има нови употребени млади хора,иТ.Н.И така вече 30 години,старите тарикати стават милионери,младите с пръст в уста,или се спасяват в чужбина или просто остаряват мълчешком,просто МЪКА,и това е защото не се извърши преди 30год.генерално прочистване на ко