55

Ники

преди 3 години

Да, ама Орбан не иска да чуе за еврото, също и Чехия, и Полша. Защо ли?

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Виждам, че не блестиш с ментален капацитет, затова нека ти обясня, плебей. България винаги е била в Европа. Приемането в ЕС се случи 2007 г. Сега влизаме в изчаквателния механизъм за приемане на еврото. Тоя механизъм цели да провери стабилността на лева, за целите на което пада фиксирания курс, поддържан досега в условията на валутен борд. Стабилността означава флуктуации в курса на лева спрямо еврото и други валути, при което спекулациите ще бъдат безпрецедентни и пагубни.

53

анонимен

преди 3 години

ТЪЙ КАТО МЕДИИТЕ СА КУПЕНИ ОТ ВЛАСТТА И СТАТИЙКАТА Е ИЗМИСЛЕНА. ВЯРВАТЕ ЛИ, ЧЕ ОРБАН ЩЕ ГО ПОЗДРАВИ. НЕ БИ ГО И ПОГЛЕДНАЛ. ОСОБЕНО СЛЕД ИЗЦЕПКИТЕ С ПАЧКИТЕ, ЗЛАТОТО, СНИМКИТЕ, ТЕЛ. РАЗГОВОРИ И Т.Н. ОРБАН БРАНИ ДЪРЖАВАТА СИ И Е ДЪРЖАВНИК И ЗАЩО УНГАРИЯ НЕ ПРИЕМЕ ЕВРОТО ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА. ЗАЩОТО ТОЙ НЕ СЕ СЛАГА НА ЕС И ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА ОТ ТЕХНИТЕ САНКЦИИ. ВАЖНО Е ПРОСПЕРИТЕТ НА СТРАНАТА МУ.

52

Анонимен

преди 3 години

Да, но Орбан , отхвърли намесата на краварите във вътрешният живот на страната си, и се съюзи с китайците, а нашенчето лиже дъ.то на онези , и то яко. Отделно и приемането на еврото, и къде е тяхната икономика, къде в блатото- нашата? Имат си и те трески за дялане, но държавата им нараства по население, докато ние изчезваме като нация...

51

Анонимен

преди 3 години

До Йова Може да не е умен, но е хитър тиквуна. Следва заръките на шестаците, извива кръст пред краварите, и за това ще е още на власт. Знае, че с влизането на еврото, 5 милиарда(резерв на банката в левове), на момента стават собственост на управляващите, и това му дава допълнителен стимул. Като добавим и онези 13, от Европа, заради послушанието от пандемията, и пъзелът се нарежда.

50

Йово

преди 3 години

Орбан поздрави Борисов за Еврота а самата Унгария не се е отказала от форинта и дори не чака еврото. Унгарците от години се дърпат от Еврото но те не са толкова умни като нашия вожд. Нашия вожд Буда Български е всемогъщ и все знаещ!

49

Анонимен

преди 3 години

А Унгария ще приеме ли ? - то ???

48

Анонимен

преди 3 години

Къде е Обран и Унгария, къде е боко тиквата и бедна ограбена България? Егати сравнението

47

Анонимен

преди 3 години

Според Борисов благополучитео на ЕС е по-важен от България или ще продължим да изнасяме златото и народа си срещу евро хартийките.

46

Ха-ха

преди 3 години

ФЕЙК! Орбан е велик политик и няма как да поздрави Тулупа, които си пълни шкафчето с евраци!

45

Тулуп

преди 3 години

свърших работа напълних шкафчето с пачки и кюлчета злато време да си ходя

44

Анонимен

преди 3 години

Зашеметяващи успехи на Шкафчето и хората все по-недоволни?Как става тая работа?Или викате всички хиляди протестиращи са платени до последния човек от Черепа?

43

малка разлика

преди 3 години

Орбан е в небето , а боко тиквата закопа българския народ

42

Ха-ха

преди 3 години

Двама истински мъже!

41

ПроСоТо

преди 3 години

и Орбан фана да са бъзика с нашия....Защото ако беше много хубаво,Унгария първа и много отдавна щеше да се натисне за Еврозоната,но те си коткат форинта .А нашите лапнишарани изпадат в еуфория от лукавството на маджарина..

40

Анонимен

преди 3 години

От 1994 не ми липсва Европа и хората с техния селендурски манталитет.Европа много отдавна е станала една воняя. Никога повече там! Имайте си я и си я дръжте и любювайте й се!!!!

39

другари и другарки

преди 3 години

След приемането ни в еврозоната БСП става излишна и ще се разпусне. Това са и последните издихания

38

Анонимен

преди 3 години

Простолюдните тикви не разбират, че влизането в чакалнята ще довърши икономиката на България, която още преди короната беше на командно дишане. И цялото това напъване, за да се окрадат милиардите в БНБ, които държат валутния борд.

37

Христо Христов

преди 3 години

Унгарците даже ме са подали молба за членство в чакалнята, тиквата благодаряла... Дали Орбан се е изгаврил с ибрика или министерствата и медиите разпространяват лъжи?!

36

ОРБАН ГО ПОЗДРАВИЛ!

преди 3 години

НИЩО, ЧЕ БОКО ГО Е ТАКОВАЛ С 200. СИГУРНО Е ОСТАНАЛ ДОВОЛЕН.