26

Анонимен

преди 3 години

е нали това беше идеята на "заразата" и "епидемията", които съществуват само и единствено в медиите....Добре, че здравомислещите не чак такова малцинство.

25

Анонимен

преди 3 години

ако имаше реална опасност от тази измислена зараза, нямаше да се подклаждат никакви трусове... всички правителства които подкрепят този измислен вирус, си отиват !

24

Анонимен

преди 3 години

Държавността е в колапс поради всеобщия консуматорски нагон.След 14 дни в София ще умират И млади хора от COVID 19.София ще е втората Бергамо.Кой ще понесе отговорност за това?Генерал Радев хвърли на площада цивилни в битка с вятърни мелници.Коронавирусът не се интересува от политика, природата е висша математика.Защо сте прости?Кой е виновен освен вашето съзнание?Основният извод е, че да живееш сред прости хора е опасно за здравето.

23

Помним Ви

преди 3 години

,, Гнилият,, капитализъм е като банана, колкото повече време минава, толкова по-добър става.За такова изказване ,,добрият,, бай Тошо пращаше хората в концлагера Белене.

22

Анонимен

преди 3 години

Референдум за ЕС и еврозоната.през 2 години за да решава народа а не върхушката дали има полза или не. Щом дават евро, ще гласуваме за. Щом ГЕРП краднат, категорично НЕ. Освен това не е ясно с какво еврото е по-добро от лева след като европолитици ще решават колко точно ще получава България. Ами те може да решат че сме аборигени и ни стигат по 300 евро на месец и да вдигнат цените тройно.

21

Анонимен

преди 3 години

САЩ също са в расова война на бели с цветнокожи.

20

Брекзит

преди 3 години

И 5G също оказва влияние. Цитираните журналисти от "Файненшъл Таймс" и "Гласът на Америка" са направили анализи за европейските държави и за Сърбия, какво общо има тук тикволандия.

19

Анонимен

преди 3 години

ЕС елита и буржоазията се къпят в разкош и пари а народите обедняват и революцията е неизбежна.

18

ЕС НАТО фалити

преди 3 години

Оставки и распускане на НАТО и ЕС. Макарон го каза, че НАТО е в кома. Еврозоната е задлъжняла рекордно и иска да тегли нови рекордни заеми.

17

Дундер

преди 3 години

Италия ще се опита да напусне наесен ЕС. За съжаление, едва ли ще им разрешат. Защото такава им е демонкрацията на демон-кратичните евроатлантици с господари в Тел Авив и Вашингтон. Всичко, което не им хареса го обявяват за недемократично.

16

Христо Христов

преди 3 години

Вирусът е проблем за хората, кризата идваше и без него.Но ной-голямата опасносн е диктаторският ес с неадекватните самозабравили се човекомразци като урсулата.

15

.

преди 3 години

Протестира се не срещу самите мерки, а заради това, че мерките се използват за политически цели. И на хората им става все по-ясно, че информацията за нови случаи се манипулира. Няма как хората да са ОК с това.

14

Анонимен

преди 3 години

"90% от българите които сега са в чужбина ако имаше визи никога нямаше и да помиришат запада."------------------------------------------Българите са в чужбина, защото бандити, мутри и приватизатори им разрушиха националната икономика, унищожиха националната промишленост, убиха българското селско стопанство. С една дума - лишиха българина от поминъка му на родна земя.

13

Анонимен

преди 3 години

Нека се разпадне ЕТогава ще се кефя как се биете пред посолствата както беше навремето.Щото 90% от българите които сега са в чужбина ако имаше визи никога нямаше и да помиришат запада.

12

Христо Христов

преди 3 години

До българин/6Как да нямат визия?! Имат!Да се внесат минимум 100 000 000 имигранта до 2050г.Чети програма Европа 2030 дето плевнелиев рекламираше по медиите.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Европейския съюз го погребвате вече 40 години и още мърда упоритата гадина ..."Мърда ама вече взе да намалява. Следващите, които ще напуснат са Дания и Швеция, те и без това по свое желание никога не приеха еврото (защо ли) и по лесно ще се отделят. След тях най-вероятно ще е Италия.

10

Анонимен

преди 3 години

В ранните етапи на епидемията политиката спря и общественото мнение се изгуби зад действията и бездействията на националните правителства, а гражданите бяха изпратени в зверско и неоправдано извънредно положение, беше им наложен домашен арест и вътрешно изгнание в собствените им домове,

9

Анонимен

преди 3 години

"" Европейският съюз е пътник. ""..............Европейския съюз го погребвате вече 40 години и още мърда упоритата гадина ...

8

Европееца

преди 3 години

Европа вас българите не ви интересува.Вие избрахте да сте с Русия и Китай.

7

Анонимен

преди 3 години

Дано се изчисти пандемията на либерализма,в която светът страда вече години!