13

Хоп

преди 3 години

След малко една ракийка със салатка.Може и на плаж преди това.

12

Коменданте Че Говада

преди 3 години

Еврика, но не забравяйте че това е руска техника; Първо сваля после пита!

11

АнонимеН

преди 3 години

СВАЛИХА ГО ПРИЗНАХА СИ И ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ВИНАТА НА МАШИНАТА ПАК ЧОВЕК Я НАСТРОЙВА МАШИНАТАТЪЙ, ЧЕ ВИНАТА Е НА ЧОВЕКА, А НЕ НА МАШИНАТА И ИЗМЪКВАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЧОВЕКА НЯМА!

10

Анонимен

преди 3 години

Затова не трябва да се дава оръжие в ръцете на неграмотни!

9

Анонимен

преди 3 години

Лъжат отново чаршафите келяви, ето едно изказване 2 дни след инцидента: "Иранската въздухоплавателна служба определи като абсурдно от техническа и научна гледна точка твърдението, че падналият самолет може да е бил ударен от ракета на иранската противовъздушна отбрана (ПВО). По-скоро той е склонен да вярва, че американците разпространяват подобни слухове, за да не накърняват още повече имиджа на Боинг"Лицемерни, като руските си приятели...

8

Анонимен

преди 3 години

До ПВОКой е бил вътре?

7

ПВО

преди 3 години

Като прегледате списъка с пътниците, ще разберете защо е бил свален.

6

Мехмед

преди 3 години

Като са го местили, защо по погрешка не забравиха да го включат!- Така той може да свали и собствен самолет.

5

Анонимен

преди 3 години

Имаме свален пътнически самолет. Загинаха всички хора на борда. Имаме признание. Интересно е друго. Няма я истерията на 'цивилизования' свят срещу призналите грешката си перси. Твърде показателен прецедент.

4

АнонимеН

преди 3 години

ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС!!!ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПРОМЕНЯТ ВЕРСИЯТА: ЛИЧНО АЯТОЛАХА КАЗА, ЧЕ СА ГО СВАЛИЛИ УМИШЛЕНО ОТ СТРАХ ДА НЕ НАПАДЕНИЕ НА ФАЩ!ДА Я БЯХА ИЗМИСЛИЛИ ТАЯ ВЕРСИЯ ПРЕДИ МЕСЕЦИ СЕГА ВЕЧЕ Е КЪСНО!

3

Анонимен

преди 3 години

"Катастрофа" пишете, а самолета са го свалили с ракета... Този комплекс от 50-те години ли е, че трябва да му настройват местоположението? Че от много години има наземни GPS-и, още преди сателитите. Поне в Русия. Жалко за загиналите, но като отиваш в джунглата е възможно и да попаднеш на канибали.

2

Анонимен

преди 3 години

Аз в кърджалийско не съм стъпвал - макар, че е в България, камо ли по на татък. Къв го дирят в страните на чаршафитеее? Там дори въздуха на 10 000 метра вониии на умрели крака!

1

Анонимен

преди 3 години

Некадърници!Бог да прости невинните жертви.