122

Отдавна се знае

преди 3 години

По-нагли от тия няма !

121

Петю

преди 3 години

До една година това ще стане ,не по късно

120

В Европа няма,

преди 3 години

нито една джамия построена върху собствена основа, всички са върху основи на църкви, или направа църкви превърнати в джамии, както и "Св. София"! Европа трябва да реагира и да затвори всички джамии, защото ще се самозатрие!

119

Mira

преди 3 години

Един турист да не видят, дано!Ердоган с пълна мощ руши всичко постигнато от Кемал Ататюрк и връща Турция с години назад. Приемам тази акция, като провокация към Християнския свят. Не е само и "Св. София". На скоро имаше публикации за това, как Теодосиевите кули тънат в разруха заедно с други исторически постройки.Ердоган иска да съсипе стотици години история и ако ЮНЕСКО отхвърли храма от списъка, това ще се случи.Тъжно е нехайството на ЕП по въпроса.

118

Леле до 1ъ

преди 3 години

Европа ще поцепи сЕрдо както си знае- докато се усети, че е наведен и ще утрои аналното си удоволоствие - много сте смешни като си вярвате , че к оч инка та ви ще има силици да се репчи на стара лачена чанта като Европа :) скрий сееее хахахахаха , пътници сте , чаЛ. бЕгай да се д упиш пред имама и ибрикчията , спешно е хаха

117

преди 3 години

Европа е слаба и Ердоган го вижда. Прави си каквото иска защото няма кой да му се опре, нито има с какво. За съжаление това са фактите. Според мен ще става по - лошо. Аз не съм русофил, но ако руснаците не ударят по масата не виждам кой ще го спре.

116

Шефа

преди 3 години

Феса Ердоган още не е разбрал , че мнението на другите трябва да се уважава , когато ще живееш с тях и ще печелиш от тях!Анадънму бе фес!

115

Петю

преди 3 години

Има Божие Възмездие-скоро може земетресение като в Япония да ги залюлее и цял Истанбул да рухне и тогава Доганчо да се сети какво е направил.

114

ПроСоТо

преди 3 години

е,че прайда му /на дедите му де../ просто БАСТИСА целия КОНСТАНТИНОПОЛ,та за некаква си църква ще се развълнуват....май ще се окаже прав Ричард ..,който каже:-"Както нашия Господ Исус Христос повелява:-Обичай врага си като себе си!..Освен ако не е турчин!..В такъв случай:-кил дъ бастър!"...

113

Вече

преди 3 години

Разбра, че не му минаха номерата за ЕС, и си показа рогата !

112

Тоя наглец

преди 3 години

Ердоганчо прросто не знае какво му се пише !

111

Не ги е срам!!!

преди 3 години

Но Онзи отгоре всичко вижда, нищо не забравя и въздава справедливо!

110

пфу

преди 3 години

Пясъчния главорез си е пясъчен главорез.

109

Леле до 39

преди 3 години

И никой не смееше да каже нищо в официалните медии, понеже французите са на една троха време да ви изпратят всичките при девиците!!! Повярвай, не искаш да ти превеждам френски коментари по темата Нотр Дам!!!! Най-либералните, които познавам, дори те казаха: това е война! - сещай се сано... ще се самоцензурирам ******************************************* , бе :)

108

Леле до 39

преди 3 години

Анадолче, влез в тубата и ще видиш видеото!!! Точно араааааби и муссс Лими са бачкали на строежа, не поляци и чехи!!!! Макрон излезе след час време да каже, че било инцидент( преди изобщо да има експертиза!!!!). Изляло са запалителна течност на дървенията и е пламнало за абсурдно време! И ти напомням, че въпреки, че ара бите се спукваха от смях и селфита в Париж и весели емотикони във фейса- кръста в Парижката Сеета Богородица НЕ БЕШЕ ДОКОСНАТ от огъня! Сам се сещай какво ви чака за Света София!

107

Барселона

преди 3 години

За това си действие Турция трябва да стане втори Иран.......ако ме разбирате....

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонименай жестоката санкция е икономическата . Тогава ще види Епдо кон боб яде ли

105

какво се чудим

преди 3 години

Турската икономика се крепи на християнски пари.Туризмът е от християнски страни , износът им е християнски страни .Инвестиции очакват от християнски страни.На гурбеит ходят в християнски страни.Бог като иска да накаже някого му взема акъла. Отливат на пари от Турция ще подобри икономиката на България и Гърция . но като не знаеш да целуваш ръка ще целуваш ***.

104

Анонимен

преди 3 години

Ами Ердоган отново постигна своето, защото очакваше и получи (за пореден път) една вяла реакция от цивилизования свят. Ако утре мафиотите от ГЕРБ гласуват закон за промяна на статута на стария град на Несебър, събарянето на старите сгради и застрояване с хотели по модела на Слънчака, още на другия ден ще изхвръкнем от ЮНЕСКО. С Турция обаче това е абсолютно невъзможно. Имаше една празна декларация за дълбоко съжаление и нищо повече от това. Няма санкции, няма изключване, няма изолация.

103

!

преди 3 години

Аз виждам два проблема. Първия е създаден от Ердоган, без да има некаква полза за имиджа на Турция а и за ислямския свят. Нека пак се питат защо не ги долюбват в Европа а и в останалия свят. Втория проблем е че Гъция се опитва да претендира за наследник на Римската империя. Нашето външно е трябвало да се изкаже по въпроса както гърците.