1178

Ива

преди 3 години

Борисов: "Използването на език на омразата" .. та тооя стана голям ***... неговата Партия се опита да прокара Истанбулската конвенция...сега се прави на ощипан с "Използването на език на омразата"... Кога ще вкара закон за цензура прикрит като "борба срещу език на омразата"

1177

ха-ха

преди 3 години

Страх е обзел кухата банкянска кратуна.А когато умира ,змията хапе най-лошо.Всяка вечер хиляди млади и смели българи искат оставката на БМБ , а той плаши с вируса и с някакви виртуални счупвания.На никой не му пука за заплахите на Тулупа.Страха му е за чекмеджетата и за предстоящото възмездие.

1176

До Олд

преди 3 години

Ти човече можеш ли да четеш? Кой ти говори за власт? Аз ти цитирам поредния случай на узаконен от ГЕРБ рекет и то на болен със злокачествено заболяване, който може и да не живее. За това говори Президента, а не за власт. Трагично е когато индивиди като теб не правят такава разлика, а си пеят все едно и също, независимо от темата и фактите. Дано на теб и твоите близки се наложи да постъпите в болница със злокачествено заболяване и да ви рекетират. Тогава ще видя каква песен ще запееш.

1175

Анонимен

преди 3 години

Дон Боку е пътник.Всички масово напускат кораба ГЕП ,на който няма нито един свестен и грамотен пасажер.Само невежи и алчни кариеристи.До седмица бандата на тиквите ще бъде забранена , а Вожда им ще бъде публично линчуван.Дойде Видовден ,мизерници!!!

1174

уточнение

преди 3 години

Цялата герберска орда се е втурнала да варди шкафчето на Тулупос и лятната резиденция на Сокола.

1173

Анонимен

преди 3 години

ЗАСЕГА ...

1172

ГНЕВЕН

преди 3 години

Хунтата и Барба Ганьос са проклятиета на бай Тошо ,чийто личен слуга беше дон Ганьос.Гешефта-Ганьос-Шиши -Доган ,всички до един трябва да са по килиите.Даже Цвък изглежда като светец, до тези крадливи и арогантни нещастници.

1171

Олд

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВБорисо ще е следващия президент на България.

1170

Анонимен

преди 3 години

ТИ ни слушай и ние ще сме послушни!!!

1169

Олд

преди 3 години

До Анти ГЕРБРадев ще види власт когато цъфнат налъмите (по Ралин).

1168

Борисов

преди 3 години

Да не виждах как всички учреждения дето едно време бяха пълни с *** на Държавна издръжка ЦК, ОС, ГС БКП, БЗНС, ДКМС, ПС, ОФ, ОНС, ГНС от времето на седесаря Костов до днес пак са препълнени с *** на Държавна издръжка от определени партии бих ти ПОВЯРВАЛ.

1167

Анти ГЕРБ

преди 3 години

Т.иквата най-после откри топлата вода. Браво! Пледстоят тежки години... Ами че то този откакто е на власт годините са все тежки. Е, за мутрите и олигарсите е песен, но за обикновените хора е мъка. Днес приеха мой близък в софийска болница и още от вратата са взели на близките 1000 лв. за "консумативи". И когато Президента казва, че управлението е мутренско и има рекет и корупция, всички пищят, че разединявал нацията. Позор за ГЕРБ и м.утрата.

1166

ИМА ЛИ РАЗЛИКА?

преди 3 години

ЕДНО И СЪЩО ЛИ Е ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ И ИСКАНЕ ЗА ОСТАВКА?ДА ВИСЯ ВИДЯ СЕГА, ВСЕЗНАЙКОВЦИ.

1165

Сети ли се Рангеле ?

преди 3 години

Когато хората ти пишеха и говореха, ти гонеше Михаля по козите пътеки и АМ.Когато твоето МИНИстърче на финансите потули изченалите 700 млн. ти мълчеше като зад*ник.Знам, че няма алтернатива, защото всички сте крадци. Лошото е, че народът пак ще сърба попарата, а вие ще си нарамите пълните чекмеджета и ще хукнете да ги арчите по *** !

1164

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов премиер.

1163

Анонимен

преди 3 години

Който обича държавата си не краде от нея.

1162

Анонимен

преди 3 години

Всъщност г-н премиерът преди да реши КАКВО ДА НАПРАВИ , трябва са си зададе само един въпрос:ДЛЪЖЕН ЛИ СЪМ НА НЯКОГО?

1161

2020

преди 3 години

Високосните години са лоши, но тая надмина всичко ....

1160

Анонимен

преди 3 години

#ОставкаКаскет

1159

затвора е за хора

преди 3 години

До ГЕШЕВ Е ПОЗОРкато Бойко!