115

Анонимен

преди 3 години

До Да бе...Гърците въобще не са ни попречили, все пак сме приели православното християнство, Източно Римската империя е била най голямата сила тогава!След тяхното владичество, почти сме завладели днешна Гърция, без островите...За османците сме си виновни ние и византийците, много слаби, междуособици и вътрешни войни.Нещо да ти говори за 3 български царства, да ти говори супер отслабената Византия....

114

Да бе...

преди 3 години

...помним много добри 500 години "любовта на турците. Заради такива неандерталци като тях и гърците, България изпусна 700 години развитие, прогрес и очовечаване. Досега да сме една Швейцария на Балканите. Най-неграмотното и изостанало племе, което можем да имаме като съсед, са турците. Жалко!

113

Анонимен

преди 3 години

Отговорили били с любофф! Като блъскаха лодките на кея и това беше любофф! Голяма любофф таят и към вождовете си, особено към едит тлъъст шооопар който си го носиха като талисман на фланелките... в разрез с религиозните си табута!

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Мижитурките са тези които ги крепят, не ги обвинявай тях, те просто си гледат кефа!

111

Анонимен

преди 3 години

баси наглите мижитурки са дпс

110

Хаштаг®

преди 3 години

Да се превърне отново СВЕТА СОФИЯ в ислямски храм е подигравка с целия християнски особено православен свят амин!

109

Анонимен

преди 3 години

Подвизите на власта и ДПС https://facebook/groups/voinaimirdiscussion/permalink/2656220371258338/

108

Анонимен

преди 3 години

Г-н Кючюк така си беше назубрил речта, че като започнеше да отговаря, не спираше докато не стигне до края, че после нямаше да знае до къде е стигнал и как да продължи.Журналистите не можеха да го прекъснат. Говореше едновременно с тях. Голям смях.Точно, като зубрачите.

107

Ивайло

преди 3 години

Бойко е всичко ( за премиер и не само), което един обикновен поданик да се раздразни!Тоест да се пъчи и хвали постоянно, да е зависим от чужди влияния, да е корумпиран....Най смешното е, че няма Боко, няма ГЕРБ, къде тогава са специалистите в правителството и партньорите патерици?

106

Анонимен

преди 3 години

Аве къде е Йордан Цонев днес, техните го търсели да го приватизират.

105

Анонимен

преди 3 години

Кючук,името ти е късо,"българското" в теб е малко,иначе усмивката ти се доближава на тази до Мона Лиза.Служебни усмивки,демагогия,подмолство,в това царе.От къде има милиардите твоят "Баща",за да живее като саудитски крал?Ти наясно ли си,че този дворец-зандан,боде очите на натуралните българи, работили за държавата по 40-45-год.а днес живеят с 240-250 лева пенсия.Бай Хасан и той е на това дередже,но днес смени такето с бяла шапка, тичайки да защити Бей Доган,новият турски Аллах!

104

Анонимен

преди 3 години

Аве къде е Бойко днес, техните търсели да го бият

103

1

преди 3 години

До Анонимен-93,защо любимия ти от банкя,да не го охраняват,амазонките,от магистралата,нали и него народа,много го обича.

102

Абе

преди 3 години

Знаем ги тия. Депесето са едни мазни нагаждачи. Лъжат, мажат, само да се доберат до властта, че да започнат пак да лaпат както са изгладнели в опозиция.

101

Анонимен

преди 3 години

Тоа сайт е чисто Пропаганден ??? щото прчели от коментарите зарадо кликвнията никой нищо не чете тука

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Прасето на ДПС ще стане на суджук и ГЕРП праскат.

99

Анонимен

преди 3 години

Покръстване на Българите през 866 г не е покръстване чист Възродителен Процес или ако щете Сребреница щото насила налагат Християнството За тва историка Божидар Димитров мълчи като риба от страх срам и позор

98

1

преди 3 години

До Анонимен-102,за да се видиш,какво представляваш ***.

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Той им е спонсора.Лоялни са.Точка.

96

Анонимен

преди 3 години

На Росенец симпатизантите на ДПС носеха тиниски със щамповано едно 200 килограмово ПРACЕ отпред, могат ли да обаснят защо?